Rapido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Οι βελτιώσεις θα είναι τυπικές μωρέ... Ότι σοβαρή βελτίωση γίνει θα έρθει με την 6 και με την έλευση της κλείνει και ο κύκλος του αγαπημένου μας Note 4 :'( . Τέλος η υποστήριξη για νεότερη έκδοση!..
georgesteiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Εε λογικά θα πάρει καμιά 6.1 τίποτα τέτοιο γιατί προβλέπω προβλήματα πάλι όπως κάθε φορά. Τα 2 χρόνια κλείνουν το Οκτώβρη η Νοέμβρη οπότε καλά τα λες. Του αξίζει πάντως και το Android N.
Rapido Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Φυσικά και αξίζει και σηκώνει αλλά αυτό είναι 2 χρονάκια μετά πρέπει να πουλήσουν και τα καινούργια μονδέλα. Έτρεξα τυπικά 2 benchmark για πες εσύ τι αποτελέσματα βγάζεις;..
georgesteiros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τουλάχιστον θα πάρουμε το doze Mode. Κάτι είναι και αυτό! Εγώ έβγαλα αυτά.
georgesteiros Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ναι ρε μια χαρά! Πιστεύω με την 6 θα ανέβουν και άλλο τα νούμερα! Λίγο ποιο κάτω από το s6 βγάζουμε στο geekbenchmark.
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 μονο οσοι εχουν πολωνικη ρομΜπορει να την βαλει με το Odin δεν θα εχει θεμα.
georgesteiros Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 την ειχα βαλει οταν το αγορασα. παιδια παντος το κινητο σφαιρα παει...εχει γινει πολυ πιο smooth και το multitask ειναι τομερο! το μονο που με προβληματιζει ειναι πως δειχνει μεγαλυτερο ποσοστο cpu να δουλευει. βεβαια hard reset δεν του εχω κανει γιατι βαριεμαι να ξαναπερναω εφαρμογες...ισως πιο μετα. αα! εχει παρει το s pen και τα εικονιδια του note 5 Μπορει να την βαλει με το Odin δεν θα εχει θεμα. saruman να σου πω οταν την ειχα βαλει ο knox ειχε ηδη γραψει και δεν εμαθα ποτε. αν εχω κινητο με knox 0χ0 και του περασω την πολωνικη ρομ μεσο odin, θα γινει 0χ1?
saruman123 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 saruman να σου πω οταν την ειχα βαλει ο knox ειχε ηδη γραψει και δεν εμαθα ποτε. αν εχω κινητο με knox 0χ0 και του περασω την πολωνικη ρομ μεσο odin, θα γινει 0χ1? Το Knox γραφει σε περιπτωση που το κινητο ρουταριστη.Οχι δεν εχεις θεμα με το Odin περνα την αφοβα. 1
georgesteiros Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 ενημερωνω οτι η αποδοση στα γραφικα μετα την 6.0.1 εχει πεσει αρκετα...και αυτο φαινεται και απο τα benchmarks και τα παιχνιδια. στο antutu απο 17.800 στα γραφικα τωρα παει γυρω στα 15600. hard reset δεν εχω κανει βεβαια ακομα...λογικα θα βγαλουν καινουριο update.
Alex21121988 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Νομίζω την 6 την πήραν μόνο τα C(8πυρηνα) μοντέλα και συγκεκριμένα τα Πολωνικά. Εγώ εχω το F, δεν επιθυμώ να βάλω την 6 από το Odin, περιμένω την official OTA. Οταν έρθει. Το θετικό είναι πως θα το πάρουμε το update.
georgesteiros Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Νομίζω την 6 την πήραν μόνο τα C(8πυρηνα) μοντέλα και συγκεκριμένα τα Πολωνικά. Εγώ εχω το F, δεν επιθυμώ να βάλω την 6 από το Odin, περιμένω την official OTA. Οταν έρθει. Το θετικό είναι πως θα το πάρουμε το update. Ναι είναι μόνο για την c έκδοση και εφόσον εσύ εχεις την F και να ήθελες να περασεις την 6 μέσο odin δεν μπορείς ακόμα. ..καλύτερα περίμενε να σου έρθει ota όπως είπες.
Alex21121988 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Λίγο που την είδα (την πήρε ένας γνωστός με το C) είδα UI παρόμοιο του s6 (τα εικονίδια κτλ) μου είπε ότι ρολαρει λίγο πιο γρήγορα και τον κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία. Αυτό θα το μετρήσω βέβαια και μόνος μου οταν με το καλό την δώσει η Sammy. Αυτό που διάβασα σε ξένα φορούμ και δεν μου αρεσε, είναι ότι στην 6 αναφέρθηκε ότι αφαιρέθηκε το IR Blaster.. Το χρησιμοποιώ και θα είναι μέγα σπάσιμο να το έχουν βγάλει έτσι χωρίς λόγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα