Rapido Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχει δίκιο ο George έδωσε 2 fix μέχρι στιγμής στην 5.1.1 και δεν έχουμε βρει το παραμικρό ελάττωμα ακόμα και δεν νομίζω και να βρούμε...
Rapido Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Βελτίωση μπαταρίας! Όλη νύχτα (περίπου 8 και κάτι ψιλά ώρες) κατανάλωσε μόλις 1% μπαταρία με λειτουργία δικτύου στο αυτόματο wifi και λοιπές εφαρμογές εννοείται κλειστές. Για να δούμε και σήμερα πως θα παει σε κανονική χρήση...
georgesteiros Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εγω χθες που το αφησα μου εφαγε 4 % σε 5 ωρες αλλα μου ειχε ερθει ενα μηνυμα και αναβε το φωτακι μπροστα και μπορει γι αυτο...
Rapido Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις ξεκλείδωμα με αποτύπωμα και μετα απο λίγες ωρες χρηση να το βγάλεις.. εμενα γίνεται γκρι το ξεκλειδωμα με κυλιση η το καμια και πρέπει να παω και να διαγράψω διαπιστευτηρια και κατι τετοια για να ξαναγινει διαθέσιμο. Εσενα το κάνει;
georgesteiros Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 παντα με αποτυπωμα το εχω.. θα το δοκιμασω και θα σου πω..! τι ειναι τα διαπιστευτηρια? βασικα δεν πολυκαταλαβα τι σου κανει..τι πραγμα γινεται γκρι? το δοκιμασα και δεν εκανε κατι περιεργο σε μενα...αν ειναι στειλε κανα βιντεο
georgesteiros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 αυτο ακριβως ειχα παθει μολις μα μολις το πήρα και το ειχα αναβαθμισει στην 5.0.1. τοτε το ειχα παει στον γερμανο και το παιδι στο servise πηρε τηλ στην αθηνα και του ειπαν πως το μονο που σκεφτονται ειναι να κανω επαναφορα...την εκανα και ημουν οκ.( δεν με πειραζε και τοτε γιατι μολις το ειχα αγορασει οποτε δεν ειχα αρχεια και τετοια ακομα)
Rapido Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Διάβασα οτι αυτο εγινε αν την ωρα που το εκανες αναβάθμιση είχες ενεργοποιημενο το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα που το ειχα... Για να το αλλαξω πρέπει να παω ρυθμίσεις->ασφάλεια->Διαγραφή διαπιστευτηριων που δεν ξερω τι ακριβώς διαγράφεται αλλά μετά φτιάχνει.. Φυσικά αν ξαναβαλεις αποτύπωμα μετα για να το αλλαξεις θελει την ιδια διαδικασία.
georgesteiros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μα και εγω οταν εκανα την αναβαθμιση ειχα αποτυπωμα...οποτε κατι αλλο το προκαλει...τοτε παντος εμενα με την επαναφορα που ειχα κανει δεν μου το ξαναεκανε. βασικα αν θυμαμαι καλα οταν προσπαθουσα να βάλω κυληση (ή καμια), ελεγε πως δεν εχω εξουσιοδοτηση απο τον διαχειρηστη ή κατι τετοιο οποτε γι αυτο μαλλον θα πρεπει να πας να διαγραψεις διαπιστευτηρια. σημασια εχει πως μπορεις τουλαχιστον εστω και με αυτον τον τροπο να αλλαξεις το ξεκλειδωμα...οποτε περιμενε την επομενη μεγαλη αναβαθμιση που θα πρεπει να του κανεις επαναφορα και θα εισαι κομπλε. σιγουρα ομως δεν εχει να κανει με την καινουρια αναβαθμιση που εκανες τωρα καθως το ιδιο συνεβαινε για καποιο λογο και στις προηγουμενες.
georgesteiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 μολις μου ηρθε καινουρια αναβαθμιση 5.1.1 poland. Αυτή εδω ειναι.
georgesteiros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 διαχειρηση μνημης το ιδιο...5-6 εφαρμογες ανοιχτες μονο. και ισως λιγο πιο smooth σε browser και fb. δηλαδη μπορει να βελτιστοποιησε τα γραφικα λιγο. απο μπαταρια δεν μπορω να καταλαβω κατι...γενικα το update μπορει να ηταν για να βελτιωσει την ασφαλεια κυριως.
Rapido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Μόνο ενημέρωση ασφάλειας ήταν και κανενός μικροbug
Rapido Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Άλλωστε ποιο το νόημα να κάνουν βελτιώσεις για την 5.1.1 αφού σε λίγο καιρό θα έρθει η αναβάθμιση σε Android 6...
georgesteiros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Απλά δες την φώτο. Λέει καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας μέσα γι αυτό. Μπορεί να αργεί ακόμα το Android 6 : p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα