Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα είναι Ουγγαρίας και αυτή τη στιγμή έχω την 5.1.1 N910CXXU1COI4 η οποία είναι το διορθωτικό patch της 5.1.1 N910CXXU1COH4 που περίμενα πως και πως για να λύσει όλα τα προβλήματα που έχουμε

αναφέρει σε αυτό το φόρουμ.

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονική καθημερινή χρήση πάνω κάτω θα το κάνω αύριο με 2 ταινίες 1 FHD και 1 HD, 8 ώρες περίπου ανοιχτό 4G, αρκετή ώρα 9gag, 2 παιχνίδια με βαριά γραφικά, chrome πάντα ανοιχτός, viber, messenger, μουσική. Θα έχεις απάντηση το βράδυ! 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μου ηρθε update για το Note 4 c poland firmware ota που υποσχεται καλύτερη μπαταρια, καλυτερη διαχειρηση μνημης bags και αλλα...περιπου 79 mb ειναι θα το κανω σημερα και θα σας πω εντυπωσεις! αυτο ειναι-->http://www.sammobile.com/firmwares/download/59774/N910CXXU2COJ5_N910COXA2COJ5_XEO/

Δημοσ.

Από μια γρήγορη δοκιμή η διαχείριση μνήμης είναι η ίδια. ..κρατάει οριακά μέχρι 5-6 apps...το galaxy s2 μου κρατάει περισσότερα. Εγώ το έχω αλλάξει σε poland για να μου έρχονται όλα τα update πρώτα!

Δημοσ.

Το παρατηρησα. Αυτό υπήρχε στην διαχείριση της μνήμης ram και το πήγαν στην μπαταρία. ..θα σου στείλω πιο βράδυ φώτο για το που είδα τι πρόσθεσαν. Στο λέει πριν κάνεις την ota αναβάθμιση και πρέπει να συμφωνήσεις πριν σε αφήσει να την κάνεις. .. σου ήρθε τελικά το update?

http://s8.postimg.org/83ibutcut/Screenshot_2015_11_15_19_20_14.pngορίστε. .βρήκα χρόνο! Το είχα βγάλει screenshoot!

Δημοσ.

Εγώ το κάνω μόνο μέσω SmartSwitch και δεν λεει τίποτα

Ενημέρωσε με για οτι νεο βρεις και για πες την γνώμη σου για αυτη τη βελτιστοποιηση τι ακριβως κάνει...

Δημοσ.

Rapido δεν έχω βρει κάτι εκτός από αυτο...γενικά πιστεύω έχει γίνει πιο γρήγορο. Μπαταρία δεν μπορώ να σου πω γιατί ακόμα ούτε στο 70 % δεν είμαι από το πρωί με ελάχιστη χρήση. Μπορεί λίγο καλύτερη να ειναι δεν ξέρω. Έκανα και ένα wipw cache γιατί την έτρωγε γρήγορα και παίζει να έφτιαξε λίγο. Κάνε και εσύ δεν κάνεις τίποτα. Αν μάθω περισσότερα θα σου πω!

Marmarasm μόλις πήρα το κινητό σχέδιο αμέσως το έκανα αναβάθμιση στην 5.0.1 οπότε δεν ξέρω να σου πω. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την kitkat αλλά η τελευταία 5.1.1 που βγήκε είναι σχεδόν αψεγάδιαστη αλαγκαριστη και ομαλή και πιστεύω ότι είναι πολύ ανώτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...