georgesteiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά και αυτός στο βίντεο έχει το ίδιο πρόβλημα με εμένα λογικά και εσύ θα το έχεις. (Αν οχι εισαι πολυ τυχερός) προσεξε που όταν το ανοίγει δεν ανοίγει αμέσως αλλά κάνει ένα εφέ και ανοίγει σταδιακά. Όταν έχεις ώρα να το ανοίξεις το κινητό τόσο πιο πολύ αργεί να ανοίξει και μετά. Απλά ότι είπα στο προηγούμενο σχόλιο ήταν γιατί είμαι πολύ ψηρας και τα θέλω όλα τέλεια. Προσέχω τα πάντα και το συγκεκριμένο πρόβλημα που ειχα (γιατί γύρισα στην 5.0.1 και είμαι όπως πριν) ήταν χρονοβορο και εκνευριστικό. Απλά πρέπει να είναι πρόβλημα γενικά αφού όπως είπα δοκίμασα 5-6 firmware από διαφορετικές χώρες και αυτό το πρόβλημα το είχαν όλες.
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Eισαι υπερβολικος αν μιλας για 1-1,5 second. Σχεδον κανενα smart δεν ανοιγει ακαριαια σε κλασματα του second. Εαν αναγεις ολη αυτη την "καθυστερηση" οπως λες σε βαθος ετους ζητημα να κερδισεις 2 λεπτα της ωρας αναλογα με τον μεσο ορο που θα το ανοιξεις-κλεισεις. Με 2 λεπτα σε ενα ολοκληρο ετος ουτε τσιγαρο δεν προλαβαινεις να κανεις.
georgesteiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός(όλοι μου το λενε) απλά αυτήν την καθυστέρηση δεν την είχε η 5.0.1. Εσυ εχοντας δωσει τοσα λεφτα για ενα κινητο δεν τα θες ολα τελεια να ειναι? Άσε που είχα παρατηρήσει πως αν το κινητό το είχες ακουμπήσει σε μια επιφάνεια πχ. Ένα τραπέζι και το άνοιγες τότε η καθυστέρηση δεν υπήρχε. Οπότε πρόκειται για bug. Άσε που για αυτόν τον λόγο στην αρχή νόμιζα πως είχε πρόβλημα hardware το κινητό μου μέχρι να ξανακάνω downgrade. Θα περιμένω για επόμενη αναβάθμιση. ξανά :/
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω ότι είμαι υπερβολικός(όλοι μου το λενε) απλά αυτήν την καθυστέρηση δεν την είχε η 5.0.1. Εσυ εχοντας δωσει τοσα λεφτα για ενα κινητο δεν τα θες ολα τελεια να ειναι? Άσε που είχα παρατηρήσει πως αν το κινητό το είχες ακουμπήσει σε μια επιφάνεια πχ. Ένα τραπέζι και το άνοιγες τότε η καθυστέρηση δεν υπήρχε. Οπότε πρόκειται για bug. Άσε που για αυτόν τον λόγο στην αρχή νόμιζα πως είχε πρόβλημα hardware το κινητό μου μέχρι να ξανακάνω downgrade. Θα περιμένω για επόμενη αναβάθμιση. ξανά :/ Aυτο που λες με την επιφανεια δεν παιζει ουτε σε 100 αιωνες. Εαν το κινητο σου εχει προβλημα HW μπορει. Να ειναι καλα και να σκεφτεται αναλογως της κλισης της επιφανειας μου φαινεται λιγο. Τελειο δεν ειναι κανενα.Οποτε ασε την τελειοτητα...ή στο hw θα πασχει καποιος ή στο sw ή και στα 2. Στο ξαναλεω εισαι υπερβολικος. Και στην αντιπερα οχθη να πας κανενα δεν ανοιγει ακαριαια.Μιλαμε τωρα για 0,5 του second της μια εκδοσης με την αλλη "καθυστερηση". Να ταλαιπωρεις την flash rom τοσο πολυ για αυτο το πραγμα το θεωρω αστειο. Μετα θα σου βγαλει καποιο αλλο προβλημα και θα σου φταιξει κατι αλλο. Χαλαρωσε...
georgesteiros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το ξέρω πως αυτό με την επιφάνεια ακούγεται αστείο αλλά στην 5.0.1 δεν το έχω ενώ το είχαν όλες οι 5.1.1. Τι να πω δεν ξέρω. Σε ευχαριστώ παντός για τις συμβουλές.
kataramenos32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε George αυτό που λες είναι εφέ που πρόσθεσε η σαμμυ προφανώς. Έχω βάλει πάνω ported rom από S6 και Note 5 και είναι το ίδιο σε όλες. Αν είναι δυνατόν να ενοχλεί κάποιον το εφέ διάρκειας 1 second
georgesteiros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δεν νομιζω οτι ειναι εφε γιατι δεν μου το κανει παντα...αλλες φορες το κανει και αλλες οχι... αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το εφε μονο...αλλα το οτι καθυστερει να εμφανιστει. την καθυστεριση δεν νομιζω οτι την κανει το εφε...και περα απο αυτο εχει κατι κολημματα ωρες ωρες οταν το εχω ορθιο και οχι φλατ σε καποια επιφανεια. ακουγετε κουλο αλλα με την 5.0.1 δεν το κανει ενω ολες οι 5.1.1 που εχω βαλει το παθαινουν.(και εχω βαλει παρα πολλες). ουτε wipe cache ουτε wipe data το διορθώνει.
georgesteiros Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 δειτε για τι πραγμα λεω...τωρα εχει φυγει η καθυστεριση αλλα το εφε ακομα υπαρχει όποτε δεν το εχω σε επιφανεια πανω. αν αφησω το κινητο για 10 sec χωρις να το ανοιξω τοτε θα καθυστερήσει.
dimitris206 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Πέρασα και γώ δειλά δειλά την αναβάθμιση σε 910F και δεν έχω δει και τρομερές διαφορές στη χρήση απ'το 5.0.1. μόνο τα χρώματα έχουν αλλάξει αλλά γενικά άριστο ήταν άριστο είναι το κινητό. Το ψιλο delay στο recent apps button υπάρχει ακόμα όμως.
La_MoRt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Υποτίθεται ότι το update έγινε για να διορθώσει κάποια bug που υπήρχαν στο F με τα γραφικά αν είχες και εσύ πρόβλημα που έχεις F θα είχαμε καεί...
dimitris206 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έκανα μέσω odin - kies , απ'το update του κινητού και μάλιστα χωρίς hard reset μετά για να λειτουργεί 'νερό'.. εν αντιθέσει με το 4.4.--5.0.1 που με είχε ψιλο-παιδέψει.
georgesteiros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια βγηκε καινουριο update για πολωνία. σε οποιον ερθει ας πει εντυπωσεις! http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910C/
Rapido Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως Model SM-N910C / Model name: GALAXY Note 4 / Country Poland / Version Android 5.1.1 / Changelist 5745209 / Build date: Mon, 14 Sep 2015 08:09:52 +0000 / Product code: XEO / PDA: N910CXXU1COI4 / CSC: N910COXA1COI4
Rapido Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ήρθε η αναβάθμιση ή μάλλον διορθωτική αναβάθμιση περιμένω εντυπώσεις!
georgesteiros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εγω την εχω φλασαρει στο δικο μου οταν βγηκε μεσω odin (πολωνικη) και δεν εχω προβληματα και κοληματα...μονο λιγο με την μπαταρια εχω ενα θεμα και βγαζει περιπου 2 ωρες sot αλλα αμα βαλω εξοικονομιση ενεργειας βγαζω και 6 ωρες sot σε 3 μερες. εσενα ποιας χωρας ειναι το firmware και ποια εκδοση? Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2015 από georgesteiros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα