Rapido Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το Smart Switch και το Samsung Κies έχουν το ίδιο Driver για αναβαθμίσεις Software άλλωστε το ίδιο το Sammobile συνιστά το KIES για αναβαθμίσεις δεν αναφέρει τίποτα για το SS... Τεσπα όσα Hard Reset και να κάνετε δεν λύνεται το πρόβλημα και όπως βλέπω στα διάφορα Forum το πρόβλημα διογκώνεται μέρα με τη μέρα το βλέπουν και περισσότεροι χρήστες είναι ένα πρόβλημα της έκδοσης 5.1.1 και θα λυθεί μόνο με κάποια αναβάθμιση απο τη μαμά Samsung που της έχουν γίνει ήδη αναφορές για τη δυσλειτουργία οπότε περιμένουμε... Υπομονή.
georgesteiros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το Smart Switch και το Samsung Κies έχουν το ίδιο Driver για αναβαθμίσεις Software άλλωστε το ίδιο το Sammobile συνιστά το KIES για αναβαθμίσεις δεν αναφέρει τίποτα για το SS... Τεσπα όσα Hard Reset και να κάνετε δεν λύνεται το πρόβλημα και όπως βλέπω στα διάφορα Forum το πρόβλημα διογκώνεται μέρα με τη μέρα το βλέπουν και περισσότεροι χρήστες είναι ένα πρόβλημα της έκδοσης 5.1.1 και θα λυθεί μόνο με κάποια αναβάθμιση απο τη μαμά Samsung που της έχουν γίνει ήδη αναφορές για τη δυσλειτουργία οπότε περιμένουμε... Υπομονή. θα το επιβεβαιωσω και εγω αυτο...μετα απο 3 hard reset και περισσοτερα wipe cache τα προβληματα παραμενουν και ειμαι απογοητευμενος. εσυ φιλε τωρα τι προβληματα εχεις και ποσο συχνα? παιδια θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο. προσπαθω να βαλω την hungary αλλα μολις κατεβασω το αρχειο και παω να του κανω unzip για να το περασω μεσο odin μου λεει {this archive is corrupt}. μου το κανει unzip αλλα φοβαμαι να την περασω στο κινητο μην μου μεινει τουβλο. το αρχειο το εχω κατεβασει πολλες φορες και απο διαφορετικες συσκευες και σε ολα γινεται το ιδιο οποτε δεν νομιζω πως ειναι κατι απο εμενα. το ιδιο ισχυει και για την Polland που προσπαθησα. ξερετε τι μπορει να συμβαινει? Μολις κανω μια πληρη φορτιση θα κανω μια αρκετα φορτωμενη χρηση και θα σου πω. φιλε μου πως τα παει τελικα απο μπαταρία?
voldemort Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου πως τα παει τελικα απο μπαταρία? Βελτιωση στην αναμονη.(λογω χαμηλοτερης μνημης και καλυτερη διαχειριση διεργασιων υποθετω). Τα ιδια και ισως λιγο καλυτερα(με επιφυλαξη χωρις κατι τρομερο)στην χρηση.(εφαρμογες,wifi κλπ). Το ολο συστημα παντως σε μενα τρεχει πολυ καλυτερα απο οποια rom και αν εχω δει και με διαφορα. Για το προβλημα που λενε τα παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει επειδη δεν εχω κανενα. Να σημειωσω οτι το "lag" στα recent apps μηδενιστηκε κυριολεκτικα. Κλειδωμα ξεκλειδωμα no problem. To lag στο Home button λογω s voice που υπηρχε μηδενιστηκε κι αυτο χωρις να πειραξω ρυθμισεις του και να το βγαλω απο το home buttton. Μεχρι και το προβλημα με το wifi που ειχα αποσυνδεσεις διορθωθηκε χωρις να πειραξω τιποτε. Πληρως ευχαριστημενος και αν δεν βγει η Μ σε σταθερη εκδοση αναβαθμισης αραζω εδω.
Rapido Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ έχω τα ίδια προβλήματα με πριν! Μάλλον φταίει το κλείδωμα με αποτύπωμα μέχρι και μόνο του κλείδωσε μια φορά χθες βράδυ τώρα το έβγαλα και άφησα απλο ξεκλείδωμα με κύλιση και θα ενημερώσω αν ξαναγίνει τπτ. Τώρα μεταξύ μας έχω ξενερώσει άπειρα το θεωρώ αδιανόητο τέτοιο λάθος και νευριάζω που όλη η βαρύτητα τώρα πέφτει στα νέα μοντέλα της Samsung και εμάς θα αργήσουν πολύ να μας δώσουν σημασία!
georgesteiros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εγω να δεις ποσο νευριασμενος ειμαι...και εμενα μετα απο τοσα hard reset καποιες φορες κλειδωνει μονο του. αλλα το αποτυπωμα δεν το βγαζω γιατι με εχει βολεψει τωρα και δεν μου αρεσει να μου ανοιγουν το κινητο...εκανα καποιες ερωτησεις σε αλλα forum αγγλικα(sammobile) και μου ειπαν πως αφου εκανα το update απο kies η smart siwtch και εκανα hard reset and wipe cache τοτε το λειτουργικο που εχω αυτην την στιγμη μεχρι εκει μπορει να φτασει και δεν μπορει να γίνει καλυτερο και να περιμενω καινουρια αναβαθμιση. απαραδεχτοι εκει στην samsung αν πρεπει να περιμενουμε παλι για το M.
Rapido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Για τ'ανάθεμα! Άστο! Υπομονή φιλαράκι.... Υπομονή!
marmarasm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως αν έμπαινες από smart switch και του έβαζες το λειτουργικό από εκεί μέσο ανάκτησης λογισμικού έκτακτης ανάγκης και προετοιμασία. Θα το βρεις αν πας πάνω δεξιά εκεί που λέει άλλα. Η δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αν το βάλεις? Μήπως αν έμπαινες από smart switch και του έβαζες το λειτουργικό από εκεί μέσο ανάκτησης λογισμικού έκτακτης ανάγκης και προετοιμασία. Θα το βρεις αν πας πάνω δεξιά εκεί που λέει άλλα. Η δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αν το βάλεις? Για σας, τελικά μετά από μια βδομάδα προσπάθεια το ξεμπρικαραμε με μια stock rom που είχε πολλά partision και την περνούσε οπός τα πρώτα s .ευχαριστώ !!
georgesteiros Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 για εξηγησε μας τι ακριβως εκανες για να το εχουμε υποψη μην τυχει και παθουμε κατι παρόμοιο...
dimitris206 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 H 5.1.1 τελικά είναι σταθερή σε όσους την έβαλαν ή η πλειοψηφία έχει προβλήματα;
kekos123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κανενα προβλημα σε NOTE EDGE με τη 5.1.1
Rapido Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Η 5.1.1 είναι πλήρως λειτουργική όσο καιρό την έχω εκτός απο ένα κομμάτι! Το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα... Το πρόβλημα το έχει η πλειοψηφία αλλά εξαρτάται και πόσοι το έχουν ενεργοποιημένο και πόσοι ασχολήθηκαν για να το γράψουν σε κάποιο σχετικό Forum
georgesteiros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 rapido για ενεργοποίησε την λειτουργία εξοικονομησης ενεργείας να δεις αν εχεις κωλύματα. εγω είχα παρα πολλα ειδικα στην μπαρα ειδοποιησεων. παιδια εγω να ενημερωσω πως δοκιμασα παρα πολλες stock rom μεσω odin και κατέληξα στην πολωνικη. τωρα δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα φυσικα γιατι την εχω μια μερα. αν δω κατι θα ενημερώσω. πιστευω αξιζει να την κανετε! αν σας ερθει OTA μην διστάσετε.
Rapido Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο δεν εχω ενεργοποιημενο το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα δεν εχω προβλημα πουθενά!
georgesteiros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια δοκιμασα πανω απο 7 firmware. κοντευω να κανω τουβλο το κινητο και ολα εχουν το ιδιο προβλημα. οταν το κινητο εχει σβηστή την οθόνη και δεν το εχεις σε λεια επιφανεια ακουμπισμενο, οταν πας να το ανοιξεις τοτε αργει 2-3 δευτερολεπτα. αν το εχεις σε επιφανεια ακουμπισμενο μπορει να μην το κανει. αποφασισα να γυρισω πισω στην 5.0.1 και ας αργουν λιγο τα recent apps. δεν μπορω καθε φορα να περιμενω 2-3 δευτερολεπτα να ανοιξει η οθόνη. (οταν την αφησεις κλειστή για 7-8 sec μετα αργεί να ανοίξει σιγουρα). εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ και οποιος δεν εχει προβλημα θα πρεπει να το δω με τα ματια μου για να τον πιστεψω.(ειδικα για αυτο που αργει να ανοιξει η οθόνη)
voldemort Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ και οποιος δεν εχει προβλημα θα πρεπει να το δω με τα ματια μου για να τον πιστεψω.(ειδικα για αυτο που αργει να ανοιξει η οθόνη) https://www.youtube.com/watch?v=nBhBULkp4MQ Προς τι τοση απιστια; Δηλαδη αν σου πω κι εγω οτι ολα ειναι αψογα δεν θα με πιστεψεις επειδη εχεις εσυ καποιο προβλημα; Ποιος ο λογος να σου πει καποιος ψεματα; Ελπιζω να το λες αστειευομενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα