voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 @voldemort μπορείς να κατεβάσεις το GPU bench και να μου πεις score? Φυσικα. Score~26667 lowest~29.54 highest~150.66 avg~90.06. Υποψιν με τα γραφικα μεταβασης που παντα χρησιμοποιω στο 0,5x. Πως μπορώ να το τσεκάρω αυτό; Bαλε το phoneinfo και πες μου oλα τα πεδια στην καρτελα firmware.
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 country of origin: Vietnam bootloader version : N910CXXU1COH4 PDA version: N910CXXU1COH4 CSC version: N910CXXU1COH1 base band version: N910CXXU1COH4 latest firmware: Yes
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πες μου τωρα και στην καρτελα csc code το csc country.
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι Hungary Πλακα με κανεις τωρα... Την ιδια εχω εγω. Ρε παιδια τι τα κανετε τα κινητα; Μεσω ΟΤΑ εκανες το update; Κανε ενα καθαρο install και δες πως θα παει. Κι εγω μια μερα το ειχα δουλεψει μονο με update full μεχρι να τελειωσει η μπαταρια και δεν ειχα κανενα προβλημα. Μετα και clean install που εκανα δεν ειδα καμια διαφορα αφου και πριν ηταν μια χαρα.
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Το update έγινε αυτόματα δεν ε΄κανα τίποτα. Τώρα που έχει ήδη γίνει το update πως θα το ξανακάνω με καθαρή εγκατάσταση;
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Bλεπεις απο το 1,25 και μετα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ BACKUP ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝΕ!(φωτογραφιες,κλησεις,επαφες(μονο του τηλεφωνου και ΟΧΙ της SIM κλπ). Στο 2,39 εκει που παταει αυτος reboot now ΠΑΤΑ ΠΡΩΤΑ wipe cache partition ΚΑΙ ΜΕΤΑ reboot now. 1
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τό έχω κάνει αυτό εγώ νόμιζα ότι εννοέις να σβήσεις τελείως το λειτουργικό και να το περάσεις από την αρχή μέσω KIES.
georgesteiros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι γίνεται δεν ξέρω. ..εμένα μετά από 2 reset έχει φτιάξει λίγο αλλά ακόμα κάποιες φορές εκεί που κάνω κάτι θα με πετάξει στο αποτύπωμα άλλες φορές κολαει όταν με περνούν κλήση. ..άλλες φορές όταν το βάζω στην εξοικονόμηση ενέργειας μου κολαει λες και είναι κινητό 100 ευρώ. Και γενικά τα κολλήματα τα έχει. Όχι πάντα αλλά τα κάνει. Σήμερα το είχα σε εξοικονόμηση και από το 100% η μπαταρία πήγε στο 90% με 5 λεπτά sot και 6 λεπτά κλήσεις. Στην μπαταρία φαινόταν στην αφηπνηση φουλ που σημαίνει πως ο επεξεργαστής δούλευε ενώ δεν είχα καμία εφαρμογή να τρέχει και το είχα κλειστό. Σκέφτομαι να του κάνω άλλο ένα τελευταίο reset αλλά από τις ρυθμίσεις αυτήν την φορα (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ) και αν δεν φτιάξει να βάλω την Hungary που λέει ο voldemort πώς είναι απροβληματιστη. Απλά προσπαθώ να το αποφύγω γιατί αν δεν έχεις νομίζω το λειτουργικό της χώρας του κινητού δεν μπορείς να λαμβάνεις update OTA. Αλλά σιγά μην βγάλει άλλο η samsung. Τόσο και το περιμέναμε αυτήν αλλά είναι προβληματική. Όταν λέτε clean install εννοείτε hard reset? Είναι το ίδιο?
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τα ίδια μου έκανε και εμένα μπορώ να πω ότι ψιλο ισιωσε αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιες στιγμές που κάνει κάποια κουλά! Προς το παρών θα το αφήσω έτσι να δούμε αν θα δουλέψει και βλεπουμε.
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τό έχω κάνει αυτό εγώ νόμιζα ότι εννοέις να σβήσεις τελείως το λειτουργικό και να το περάσεις από την αρχή μέσω KIES. Εφοσον εχεις την rom του κινητου οπως το πηρες χωρις να περασεις αλλη με Odin το hard reset ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις. Μηπως να σου στειλω τι ρυθμισεις και disable σε apps κανω να σε βοηθησω μπας και; Αλλα σε μενα δουλευε το κινητο αψογα ακομη και μετα απο hard reset οπως out of the box που λεμε. Όταν λέτε clean install εννοείτε hard reset? Είναι το ίδιο? Nαι.
marmarasm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για σας ,έχω ενα ,910x που δούλευε της rom του 910f πήρε μέσω odin της 4.4.4 /5.0.1/ και στην 5.1.1 έχασε το data system partision και μπρικαρε ,οτι και να του κάναμε δεν επανέρχεται, καμία ιδέα?
georgesteiros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως αν έμπαινες από smart switch και του έβαζες το λειτουργικό από εκεί μέσο ανάκτησης λογισμικού έκτακτης ανάγκης και προετοιμασία. Θα το βρεις αν πας πάνω δεξιά εκεί που λέει άλλα. Η δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αν το βάλεις?
marmarasm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για σας,μόλις του βάλω το s/n κάνη αποσύνδεση το smart ,ουτε απο εκεί γίνεται κατι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα