georgesteiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοεις καθυστερηση στα recent apps; Οταν πατας κατω αριστερα για να ανοιξει ο manager; Οχι.Ανοιγει ακαριαια οσες εφαρμογες κι αν εχω ανοιχτες.Πιο μπροστα στην 5,0,2 ειχε καθυστερηση αλλα παρα πολυ μικρη. Αυτο σε μενα διορθωθηκε τελειως. Όχι δεν εννοώ αυτό. Και εμένα στα resent apps ανοίγει αμέσως όσες εφαρμογές και να εχω. Αλλά όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το κεντρικό η το πλαϊνό πλήκτρο να ανοιξει γία να βάλω αποτύπωμα καθυστέρηση να ανοιξει.ανάβουν πρώτα τα πλήκτρα αφής και μετά από 1 sec ανοίγει και η οθόνη με αυξανόμενη φωτεινοτητα δηλαδή από μικρή φωτεινότητα πάει σε μεγάλη. Εσένα δεν στο κάνει αυτό? Επίσης παρατήρησα τώρα ότι η μπαταρία βελτιώθηκε. Σε 24 ώρες περίπου και περισσοτερο (δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν μου δείχνει πια, εσένα?) έχω 5:30 ώρες οθονη και έχω τρέξει benchmark συνέχεια wifi, ίντερνετ, YouTube, παιχνίδια, φβ, 1 ώρα κλησεις. Εσένα πόσο sot βγάζει? Σε ρωτάω να δω αν αξίζει να την περάσω η όχι.
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν εννοώ αυτό. Και εμένα στα resent apps ανοίγει αμέσως όσες εφαρμογές και να εχω. Αλλά όταν η οθόνη είναι σβηστή και πατήσω το κεντρικό η το πλαϊνό πλήκτρο να ανοιξει γία να βάλω αποτύπωμα καθυστέρηση να ανοιξει.ανάβουν πρώτα τα πλήκτρα αφής και μετά από 1 sec ανοίγει και η οθόνη με αυξανόμενη φωτεινοτητα δηλαδή από μικρή φωτεινότητα πάει σε μεγάλη. Εσένα δεν στο κάνει αυτό? Oχι. Εχοντας κλειδωμα με αποτυπωμα και πατωντας ειτε το power ειτε το κεντρικο button αναβουν τα πληκτρα αφης και ακαριαια η οθονη με κανονικη φωτεινοτητα.Οταν λεω ακαριαια εννοω ακαριαια χωρις κανενα ιχνος κολληματος. Ολα αψογα οπως ειπα και χθες. Στην μπαταρια για πληροφοριες που λεει κανονικα τον εκτιμωμενο χρονο χρησης 13 ωρ 24 λεπτ. Λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας μου λεει 14ωρ και 12λεπτ. Στην Ultra εξοικονομηση ενεργειας μου λεει 31ωρ 29λεπτ. Στο διαγραμμα δεν υπαρχουν διαθεσιμα δεδομενα μπαταριας μου λεει τωρα επειδη κανω συχνα καθαρισμο της cache και μολις φορτισα πληρως το κινητο. Θα το δουλεψω μεχρι το βραδυ και θα σου πω. Ελπιζω να βοηθησα. Τελος να αναφερω οτι οταν κανεις Γρηγορη Φορτιση η μπαταρια κρατα λιγοτερο σε σχεση με την κανονικη φορτιση. Την Γρηγορη Φορτιση προσωπικα την εχω απενεργοποιημενη καθως και στην κανονικη φορτιση αυτη γινεται ταχυτατα. 1
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Saruman μπορω απλα να περασω και αυτην της Cosmote και αν ναι πως μεσω Odin που ακουω συνεχεια?Δεν εχει τυχει να το κανω ποτε εχω ακουσει/διαβασει οτι ειναι σχετικα απλο αλλα εχω ακουσει και καποιους που ειχαν θεματα.Θα προτιμουσα να περιμενω λιγες μερες παραπανω και να το κανω απλα OTA αν υπαρχει αλλος τροπος που αγνοω ευπροσδεκτοςΝαι ειναι απλη.Αν δεν βιαζεσαι περιμενε. Εδω παντως ειναι η διαδικασια αν τυχων..... http://www.doctorandroid.gr/2013/11/unroot-downgrade-bootloop-official.html?m=1
georgesteiros Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Τελος να αναφερω οτι οταν κανεις Γρηγορη Φορτιση η μπαταρια κρατα λιγοτερο σε σχεση με την κανονικη φορτιση. Την Γρηγορη Φορτιση προσωπικα την εχω απενεργοποιημενη καθως και στην κανονικη φορτιση αυτη γινεται ταχυτατα. αυτο το εχω παρατηρησει και εγω οτι με την γρηγορη φορτιση η μπαταρια κραταει πολυ λιγοτερο. απο την αρχη που το πηρα ετσι είναι. και εγω συνεχεια απενεργοποιημενο το εχω εκτος απο περιπτωσεις αναγκης. μετα το update δεν την εχω δοκιμασει αλλα λογικα το ιδιο θα ειναι. και ναι φωρτίζει τρομερα γρηγορα και χωρις να ειναι ενεργοποιημενη. πες μου οποτε μπορεις ποσες ωρες οθονη σου βγαζει σε μια πληρη αποφορτιση περιπου μιας μερας για να δω αν εγω ειναι ενταξει απο αυτο το θεμα. σε ευχαριστω
voldemort Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το εχω παρατηρησει και εγω οτι με την γρηγορη φορτιση η μπαταρια κραταει πολυ λιγοτερο. απο την αρχη που το πηρα ετσι είναι. και εγω συνεχεια απενεργοποιημενο το εχω εκτος απο περιπτωσεις αναγκης. μετα το update δεν την εχω δοκιμασει αλλα λογικα το ιδιο θα ειναι. και ναι φωρτίζει τρομερα γρηγορα και χωρις να ειναι ενεργοποιημενη. πες μου οποτε μπορεις ποσες ωρες οθονη σου βγαζει σε μια πληρη αποφορτιση περιπου μιας μερας για να δω αν εγω ειναι ενταξει απο αυτο το θεμα. σε ευχαριστω Μολις κανω μια πληρη φορτιση θα κανω μια αρκετα φορτωμενη χρηση και θα σου πω.
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τα προβλήματα πολλά το κινητό σέρνεται, μοιάζει λες και έχω το s3. Έλεος η ενημέρωση ελπίζω να το διορθόσουν γρήγορα αλλιώς θα το γυρίσω στη 5.0.1. Κάπου διάβασα ότι πήγαν να διορθόσουνα κάποια προβλήματα μετα γραφικά για τους χρήστες snapdragon που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το lolipop από την αρχή, αλλά με τη διόρθοση αυτή επηρεάστηκαν οι χρήστες Enyxos. Ότι να'ναι αυτή η εταιρεία πάει από το κακό στο χειρότερο... Και μετά από τόση ώρα που το τσεκάρω μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται αν το ζορίσεις με γραφικά και αν ζεσταθεί κολλάει...
thomasG4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τα προβλήματα πολλά το κινητό σέρνεται, μοιάζει λες και έχω το s3. Έλεος η ενημέρωση ελπίζω να το διορθόσουν γρήγορα αλλιώς θα το γυρίσω στη 5.0.1. Κάπου διάβασα ότι πήγαν να διορθόσουνα κάποια προβλήματα μετα γραφικά για τους χρήστες snapdragon που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το lolipop από την αρχή, αλλά με τη διόρθοση αυτή επηρεάστηκαν οι χρήστες Enyxos. Ότι να'ναι αυτή η εταιρεία πάει από το κακό στο χειρότερο... Και μετά από τόση ώρα που το τσεκάρω μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται αν το ζορίσεις με γραφικά και αν ζεσταθεί κολλάει... Με clean install αυτό ή μόνο update;
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τα προβλήματα πολλά το κινητό σέρνεται, μοιάζει λες και έχω το s3. Έλεος η ενημέρωση ελπίζω να το διορθόσουν γρήγορα αλλιώς θα το γυρίσω στη 5.0.1. Κάπου διάβασα ότι πήγαν να διορθόσουνα κάποια προβλήματα μετα γραφικά για τους χρήστες snapdragon που αντιμετώπισαν πρόβλημα με το lolipop από την αρχή, αλλά με τη διόρθοση αυτή επηρεάστηκαν οι χρήστες Enyxos. Ότι να'ναι αυτή η εταιρεία πάει από το κακό στο χειρότερο... Και μετά από τόση ώρα που το τσεκάρω μπορώ να πω ότι ζεσταίνεται αν το ζορίσεις με γραφικά και αν ζεσταθεί κολλάει... Παιδια εχω την Hungary εκδοση και το κινητο απλα πεταει. Ουτε ενα bug ουτε ενα κολλημα. Μακραν η καλυτερη εκδοση android. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει. Το δοκιμασες πρωτα χωρις εφαρμογες;μηπως με την αναβαθμιση υπαρχουν εφαρμογες που κρασαρουν το συστημα και δεν εχουν ενημερωθει ακομη; Ενα clean install παντως παντα πρεπει να γινεται.
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στην αρχή το κινητό χωρίς εφαρμογές τη πρώτη φορά μετά το reset ξανακόλλησε, που σημαίνει ότι δε φταίνε οι εφαρμογές είναι θέμα λογισμικού. Μετά ίσιωσε και τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που όταν είνα κρύο και του κάνω bench βγάζει 52500 και αν ζεσταθεί μετά απο 3-4 test πάει στα 44000-45000. Ότι να'ναι κάνει πραγματικά.
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Στην αρχή το κινητό χωρίς εφαρμογές τη πρώτη φορά μετά το reset ξανακόλλησε, που σημαίνει ότι δε φταίνε οι εφαρμογές είναι θέμα λογισμικού. Μετά ίσιωσε και τώρα βρισκόμαστε στο σημείο που όταν είνα κρύο και του κάνω bench βγάζει 52500 και αν ζεσταθεί μετά απο 3-4 test πάει στα 44000-45000. Ότι να'ναι κάνει πραγματικά. Το c ή το F;
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Antutu πρωτη φορα 52000 και κατι. Δευτερη φορα 51000 και κατι. Τριτη περιπου το ιδιο. Δεν βλεπω πουθενα αυτο που λες ειλικρινα. Να σου αναφερω οτι με την 5,0,1 ειχα antutu 40000 και 39000. Ο επεξεργαστης δεν καταλαβε μετα απο 3 antutu τιποτε σε θερμοτητα να το τονισω.Δροσεροτατο πισω στο καπακι. Tωρα που το τεσταρισα η διαφορα παρα πολυ μεγαλη και το καταλαβα προτου δω το score απο τα γραφικα του antutu την ωρα που ετρεχαν ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ smooth! Ενω στην 5,0,1 κολλουσε που και που. Το Multitasking μου εκτοξευθηκε πολυ...το βλεπω αλλωστε και στην καθημερινοτητα. Μακραν η καλυτερη lollipop μαζι με το kit kat αλλα προσωπικα ακομη και απο το kit kat ακομη καλυτερη. Ποια εκδοση firmware εχεις;
La_MoRt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα με 5.0.1 δούλευε στο antutu με 48000-49000 καποιοί αντιμετώπισαν προβλήματα και σε εκείνη την ενηέρωση εγώ δεν είχα το κινητό πετούσε σε αντίθεση με ενός φίλου που έβγαζε το score σου. Εμένα άρχισαν τα προβλήματα τώρα μετά το 5.1.1. @voldemort μπορείς να κατεβάσεις το GPU bench και να μου πεις score?
voldemort Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα με 5.0.1 δούλευε στο antutu με 48000-49000 καποιοί αντιμετώπισαν προβλήματα και σε εκείνη την ενηέρωση εγώ δεν είχα το κινητό πετούσε σε αντίθεση με ενός φίλου που έβγαζε το score σου. Εμένα άρχισαν τα προβλήματα τώρα μετά το 5.1.1. Το αντιστροφο δηλαδη. Ελπιζω να γινουν οι αναλογες αναφορες και να διορθωθει συντομα. Εγω παντως θα μεινω σε αυτην αφου το κινητο ειναι αψογο και θα περιμενω την Μ ως επομενη αναβαθμιση. Οταν λεω εκδοση firmware ποιας χωρας rom εχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα