Alex21121988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Τώρα κατεβάζω την mm και εγώ για το F. Είναι Ιταλικό το δικο μου note. Αντε να την δούμε, σταυρώνω δάχτυλα, ελπίζω να είναι κομπλέ.
Rapido Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 2 ερωτήσεις... 1ον που είναι η ρύθμιση στο wifi που λέει αν θα επιτρέπεται ο έλεγχος για δίκτυα wifi για τις υπηρεσίες Google κτλ ακόμη και όταν το wifi είναι απενεργοποιημένο. 2ον Στην εφαρμογή συλλογή της Samsung οταν τραβήξω την μπάρα απο τα αριστερά που διαλέγεις το πως θα εμφανιζονται οι φωτογραφιες δλδ οι πιο προσφατες ή ανα άλμουμ ζωα τοποία κτλ εμφανίζει και το ρούτερ μου.. Πως το απενεργοποιώ αυτο σκανάρει δλδ για αρχεία σε κοινή χρήση σε οποιοδήποτε ρουτερ συνδέομαι;
georgesteiros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 οσον αφορα το πρωτο και εγω δεν βρισκω την επιλογη...μαλλον την εβγαλαν στην ΜΜ. και στην μπαταρια ειτε το εχω ανοιχτο ειτε οχι το wifi δειχνει να ειναι ανοιχτο(λογικα και εσενα ε?). οσον αφορα το δευτερο εμενα δεν το εμφανιζει το ρουτερ και δεν μπορω να βρω καποια επιλογη για να το κανει...:/
Rapido Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όταν το έκανα hard reset μετα το update στις πρωτες ρυθμίσεις μου το ρώτησε αλλα μετα σε καμια ρύθμιση μεσα στο κινητο δεν υπαρχει..
Rapido Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τι εννοείς το WiFi δείχνει να είναι συνέχεια ανοιχτό; στείλε screenshot..
georgesteiros Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οριστε παλιά για να το σταματήσω αυτό απλά ξετικαρα την επιλογή να ψάχνει πάντα ακόμα και αν είναι κλειστό τo wifi.
Rapido Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Omg σε εμένα δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Την ερώτηση πάντως για το αν θα σκαναρει για wifi για τις υπηρεσίες google ανομη και αν το wifi ειναι κλειστό στην κάνει οταν το εκανα hard reset στον αρχικό οδηγό εγκατάστασης και το ξετικαρα.
Rapido Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Παιδιά παρατήρησα οτι οταν τραβάω βίντεο η κάνω ηχογράφηση δεν καταγράφει τον ηχο σωστα... μια ηχογραφει μονο απο το πανω μικροφωνο και μια μονο απο το κατω δοκιμαστε αν γινεται και σε εσας τιποτα τετοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα