Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια ειναι αυτα τα αρκετα features που πηρες ακριβως; Ρωταω μηπως εκανα κατι λαθος και εκτος του screen off memo δεν πηρα τιποτα. Το εχω ξαναπει το βασικοτερο ολων ηταν το νεο touchwiz

Όπως είπα και πιο πάνω έδωσε ό,τι έχει το note 5 εκτός από το διπλό πατημα του home botton για να ξεκινήσει η κάμερα και την νέα κάμερα όπου μπορείς να μπεις σε manual ρυθμίσεις. Αα και δεν εδωσε και να μπορεις να αλλαξεις θεματα. Τι άλλο έχει το καινούριο TW δηλαδή για να μας δώσουν? Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Προσωπικά δεν περίμενα να πάρουμε ούτε αυτά που πήραμε...

Ααα μου άρεσε πολύ το scrolling capture από το note 5. Πολύ χρήσιμο!

Πανω απο 50.000 με τιποτα δεν παει με την 6.0.1

Τότε σίγουρα χρειάζεσαι Hard reset. Πόσες εφαρμογές έχεις?

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν λήξει η εγγύησή σας, σκεφτείτε το root και το πέρασμα μίας custom rom. Εδώ και 5-6 μήνες έχω rom ported από Note 5, με όλα τα χαρακτηριστικά του (και theme store) και τώρα περιμένω να βγει και η MM του Note 5 για να την περάσω.

Δημοσ.

Όταν λήξει η εγγύησή σας, σκεφτείτε το root και το πέρασμα μίας custom rom. Εδώ και 5-6 μήνες έχω rom ported από Note 5, με όλα τα χαρακτηριστικά του (και theme store) και τώρα περιμένω να βγει και η MM του Note 5 για να την περάσω.

MM? Τι είναι αυτό; Αν μπορείς δώσε κανένα λινκ της crom που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

Το δικό μου δεν έχει εγγύηση γιατί και το είχα ρουταρει παλιά και το έχω ανοίξει μόνος μου. Είχα βάλει παλιά κάτι custom rom αλλά έχανα όλες τις λειτουργίες από το πενάκι και άλλα πολλά χαρακτηριστηκα του note. Αυτό για την rom του note 5 δεν το είχα σκεφτεί. Πάει καλά? Έχει προβλήματα και τέτοια? Είναι δηλαδή ακριβώς σαν του note 5 τα πάντα? Στείλε ένα link αν μπορείς και όταν αναβαθμίσεις σε 6.0.1 πες μας.

MM? Τι είναι αυτό; Αν μπορείς δώσε κανένα λινκ της crom που χρησιμοποιείς.

ΜΜ είναι η 6.0.1 (MarshMallow)

Δημοσ.

Είναι άριστη, χωρίς ίχνος bug και για εμένα τελείως ομαλή και γρήγορη. Είναι απόλυτα πιστή μεταφορά από Note 5, ακόμη και στο device name το δικό μου γράφει 920G πλέον!..

Όλα τα χαρακτηριστικά του Note 5 χωρίς ταρζανιές και κόλπα, απλά ακολουθείτε τις οδηγίες και είστε έτοιμοι. 

http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/n910g-dr-ketan-custom-rom-t2928568

• Like 1
Δημοσ.

Είναι άριστη, χωρίς ίχνος bug και για εμένα τελείως ομαλή και γρήγορη. Είναι απόλυτα πιστή μεταφορά από Note 5, ακόμη και στο device name το δικό μου γράφει 920G πλέον!..

Όλα τα χαρακτηριστικά του Note 5 χωρίς ταρζανιές και κόλπα, απλά ακολουθείτε τις οδηγίες και είστε έτοιμοι.

http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/n910g-dr-ketan-custom-rom-t2928568

Ποιο μοντέλο έχεις εσύ? Γιατί το link που έδωσες είναι για Ν910G ενώ εμείς έχουμε Ν910C. Στο antutu πόσο σου βγάζει? Στείλε ένα screenshoot αν μπορείς.
Δημοσ.

Ποιο μοντέλο έχεις εσύ? Γιατί το link που έδωσες είναι για Ν910G ενώ εμείς έχουμε Ν910C. Στο antutu πόσο σου βγάζει? Στείλε ένα screenshoot αν μπορείς.

To ξέχασα αυτό, έχω το F. Για το C κοιτάτε πχ εδώ, αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Antutu δεν έχω τρέξει ποτέ...

Δημοσ.

Όπως είπα και πιο πάνω έδωσε ό,τι έχει το note 5 εκτός από το διπλό πατημα του home botton για να ξεκινήσει η κάμερα και την νέα κάμερα όπου μπορείς να μπεις σε manual ρυθμίσεις. Αα και δεν εδωσε και να μπορεις να αλλαξεις θεματα. Τι άλλο έχει το καινούριο TW δηλαδή για να μας δώσουν? Εγώ αυτό δεν καταλαβαίνω. Προσωπικά δεν περίμενα να πάρουμε ούτε αυτά που πήραμε...

Ααα μου άρεσε πολύ το scrolling capture από το note 5. Πολύ χρήσιμο!

Τότε σίγουρα χρειάζεσαι Hard reset. Πόσες εφαρμογές έχεις?

Στην καθημερινη χρηση δεν εχω θεμα οποτε λεω να μην το σκαλισω για την ωρα.

Δημοσ.

Εγώ δε την πήρα ακόμη την αναβάθμιση και θα περιμένω αρκετά ακόμη αλλά!... Αυτή είναι η πολιτική της Samsung θα σου δώσει στις περισσότερες περιπτώσεις μια ''πετσοκομμένη'' αναβάθμιση και θα σου πει αν τα θες όλα εδώ έχω να σου προσφέρω τα νεα μονδέλα. Πατάει γερά στο οτι κακά τα ψέματα απο θέμα υλικού είναι η βασίλισσα του Android αν θες τη καλύτερη κάμερα την καλύτερη οθόνη κτλ κτλ θα πας σε Galaxy S ή Galaxy Note. Αν τώρα δώσει πλήρη υποστήριξη και γρήγορη στο Note 4 ποιος θα πάει να πάρει νεο μονδέλο; κανείς προφανώς και δε θα έχει κέρδη!!! Άρα οτι πήραμε πήραμε και τέλος το Note 4 πέθανε :) Μόνο customιες τώρα όποιος ασχολείται. Και νευριάζω που κοιτάζω ξανα και ξανα όλες τις ναυαρχίδες και καταλήγω πάλι οτι η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη συσκευή είναι πάλι Samsung και το Galaxy S7 για παράδειγμα, όλες οι άλλες έχουν σημαντικά μειονεκτήματα! Αν ψάχνεις το καλύτερο πάλι στη Samsung θα τα ακουμπήσεις δυστυχώς....

Δημοσ.

Μπορείς να την φασαρίες χωρίς να χάσεις εγγύηση παντός. Είμαστε σημφωνοι με όλα όσα είπες αλλά το note 4 και ειδικά το οχταπυρηνο όχι μόνο δεν έχει πεθάνει...αλλά θα είναι τρομερό τουλάχιστον για 2 χρόνια ακόμα κατά την γνώμη μου. Μέχρι τώρα δεν έχω βρει ποιο πλήρες κινητό από αυτό. Το ότι δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις, που κατά την γνώμη μου θα πάρει ακόμα καμιά 6.1.1 η όπως αλλιώς λέγετε, δεν σημαίνει πως πεθανε και οτι θα σταματήσει να είναι το καλύτερο και πιο πλήρες κινητό που βγηκε μετά το galaxy s2.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ήταν να περιμένουμε υποστήριξη από την κάθε εταιρία, τότε φέξε μου και γλίστρησα.

Παρακολουθώ να δω πότε η CM θα μας δώσει πλήρη υποστήριξη σε όλα τα χαρακτηριστικά του κινητού, έχω την εντύπωση ότι μόνο το fingerprint scanner δεν είναι ακόμη πλήρως έτοιμο. Και τότε Cyanogen και Note 4 μέχρι το 2020...

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι 95% ευχαριστημενος από το κινητό όπως είναι τώρα. Και να μην πάρει επόμενες αναβαθμίσεις μικρό το κακό γιατί είναι ήδη πλήρες. Με ενοχλεί λίγο το fingerprint scanner που δεν δουλεύει πάντα και δεν είναι ευκολο, και κάποιες φορές που μου κλείνει εφαρμογές χωρίς λόγο όταν έχω περίπου 5-6 βαριές ανοιχτές. Το επόμενο μου κινητό θα είναι το note που θα έχει ότι έχει το note 4 + αδιαβροχοποιηση + κυρτή οθόνη από εξωγενη χαρακτηριστηκα. Το ir blaster δεν μπορώ να το αποχωριστώ και απορώ γιατί το έχει βγάλει από τα κινητά της η samsung

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για καταπληκτική και απροβληματιστη συσκευή. Απορώ πως κάποιοι έλεγαν ότι κολλάει και άλλα κουλά. Υπάρχει μεγάλη ασχετοσύνη γενικά και οι περισσότεροι περα του fb και κανένα candy crush, την συσκευή τους δεν την γνωρίζουν αναλυτικά και φυσικά δεν ξέρουν να την διαχειριστούν σωστά..

Παλιότερα έλεγαν πλαστικουρες της Samsung..Ε μας έδωσε και γύρω γύρω το αλουμινιο, για μένα η συσκευή είναι έργο τέχνης και εμφανισιακά σκίζει. Μακάρι να μπορούσα να το έχω γυμνό χωρίς θήκες κτλ.. Δυστυχώς δεν μπορώ να το ρισκάρω, και επειδή μου αρέσει πολύ, το θέλω για 2 χρόνια τουλάχιστον ακόμα μαζί μου..

Στα θέματα υποστήριξης, πάντα η Sammy τα έκανε και θα τα κάνει αυτά, να ναι καλά οι τύποι με τις custom rom.

Η ΜΜ θα είναι και η τελευταία επίσημη ενημέρωση λογισμικού για το note 4. Από εκει και περα μάλλον σταματάει να ασχολείται η Sammy να πουλήσουν και τα επόμενα μοντέλα της.

Όσο αφορά το μέλλον, θα συμφωνήσω πως μια αδιάβροχη note επιλογή θα ήταν ότι καλύτερο. Αλλά, θέλω πίσω την microSD, το IR Blaster, που (και εγώ) χρησιμοποιω, 5.7 ίντσες, ούτε μισό χιλιοστό πιο μικρή οθόνη, finger scanner, camera τουλάχιστον εφάμιλλα με το S7, μεγαλύτερη μπαταρία(ταχεια φόρτιση είναι δεδομένη και must) ή έστω καλυτερη διαχείριση της και να είναι αποσπωμενη. Κάτι άλλο δεν θα έπρεπε να λέγεται note, όπως το note 5 που μπορείς να το πεις/μετονομασεις ανετα και S6 plus με S-pen...

Τέλος, πρέπει να βελτιώσουν λίγο το βάρος της συσκευής, την θέλω λίγο πιο ελαφριά. To note 4 είναι λίγο κουραστικό μετά από κάποια λεπτά στα χέρια μου τουλάχιστον..

* Georgesteiros αν εννοείς κυρτοτητα στην οθόνη, εσύ πας για note edge. Δεν θα ήθελα να είναι ντε και καλά edge το επόμενο note, θα υπάρξουν ξεχωριστά μοντέλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...