voldemort Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικα το αναφερω οτι σημερα το βραδυ ελαβα την 5.1.1 και την εγκατεστησα.Δεν εχω κανει hard reset αλλα μονο και απο την προχειρη ενημερωση απλα εχω να πω τα καλυτερα.Αψογο smooth πολυ καλη διαχειριση μνημης και extra διαχειριση του κινητου με το εργαλειο "εξυπνη διαχειριση". Πολυ πιο γρηγορο multitasking με μια κινηση. Ακομη το δουλευω...οποιος θελει να ρωτησει κατι οτιδηποτε σε Note 4 exynos αυριο θα σας δινω πληροφοριες. 1
Rapido Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε μου καλησπέρα! Είμαι κάτοχος του Note 4 SM-N910C και έβαλα κι εγώ την ενημέρωση αρχικά μέσω ΟΤΑ και όταν η μπαταρία πέφτει κάτω απο το 25% τρελαίνεται στο lag και στα κολλήματα. Το έκανα hard reset επανεγκατάσταση μέσω KIES όλα ενημερωμένα κτλ ΤΙΠΟΤΑ ξανά τα ίδια μόλις πέσει η μπαραρία γ.... ο Δίας. Σε διάφορα φόρουμ μερικοί λένε οτι φταίει το κλείδωμα με αποτύπωμα αλλά ούτε αυτό άλλαξε κάτι. Δοκίμασε να βάλεις κλείδωμα με αποτύπωμα και παίξε λιγο μπάλα με κάτω απο 20% μπαταρία να δεις αν κολλάει και συνήθως κολλάει η μπάρα γρήγορων ρυθμίσεων και οι πρόσφατες εφαρμογές (το παράθυρο multitasking) χωρίς ενεργοποιημένη εξοικονόμηση μπαταρίας συγχρονισμούς μπλα μπλα μπλα δοκίμασε και πες μου !
georgesteiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε μου εχω και εγω το note 4 με τον exynos. μολις χθες μετα απο πολυ αναμονη και αφου δεν ειχα λαβει καποια OTA ειδοποιηση μπηκα στο smart switch της samsung ειναι σαν το καινουριο Kies και μου ηρθε η ενημερωση απο εκει και την εκανα...ειχα ακριβως το ιδιο πρόβλημα με εσενα κολουσε συνεχεια ειδικα με το αποτυπωμα, οταν ηταν κλειδωμενο και πατουσα το πληκρο της ενεργοποιησης για να το ξεκλειδωσω αργουσε να μπει και οταν εβαζα το αποτυπωμα η notification bar γινόταν γκρι για 1 δευτερολεπτο και κολουσε...αλλα σε καποια σημεια παθαινε την πλακα του και μου ερχοταν να το πεταξω(στο multitasking, notification bar και ολα αυτα που ειπες. ειπα να του δοκιμασω λοιπον hard reset (οχι απο τις ρυθμισεις, αυτο που πατας τα 3 πληκτα). εχασα λοιπον ολα τα αρχεια και τα ξαναεβαλα χαρουμενος που ολα θα ηταν καλα. ελα ομως που η βελτιωση ηταν ελαχιστη...ειχα παθει την πλακα μου...με τα πολλα ξαναπηγα το βραδυ της ιδιας μερας στο smart switch και το εβαλα να κανει στο κινητο μου επαναφορα και να βαλει το τελευταιο update( το οποιο είχα). αποτελεσμα ηταν να ξαναχασω παλι τα παντα και να πρεπει να τα ξαναβαζω...(ξαναφτιαξε φακελους και θεσεις εικονιδιων :/) το αποτελεσμα ομως αυτην την φπρα ηταν πολυ καλυτερο. μεχρι τωρα ολα ειναι καλα παρα μονο το οτι αργει να μπει οταν το εχω κλειδωμενο το οποιο φτιαχνεται απο τις ρυθμισεις προγραμματιστη αν απενεργοποιησεις τα animation. ακομα το ξεκλειδωμα με αποτυπωμα εχει αυτο το γκρι στο notification bar για 1 sec. το κολημα (σχεδον) δεν υπαρχει. παρολα αυτα το κινητο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο. η μπαταρια ελαχιστη εως καθολου βελτιωμενη. ειναι πιο smooth, ειδικα σε φβ, youtube κτλ. εχει ολα οσα ειπε o voldemort αλλα αυτο που αργει να ανοιξει η οθονη με ενοχλει λιγο...εσεις εχετε παρατησησε κατι απο αυτα? ακομα στο 25% δεν το εχω αφησει να παει με ολα τα reset και update που εκανα...πιστευω να μην απογοητευτω. ακομα το κορυφαιο είναι πως εχω πολυ πιο πολυ ελευθερη ram. ενω παλια ειχα 450 mb ελευθερα τωρα εχω 1.3 mb ελευθερα. τελος στην μπαταρια μου λεει συνεχεια εκμαθησης μοτιβων χρησης...δεν λεει ποσος χρονος σου απομενει ουτε ποσο χρονο το δουλευεις χωρις φορτιστη. αα και antutu 53000 περιπου. voldemort εσυ τι csc code εχεις? ΟΤΑ την ελαβες την αναβαθμιση? εμενα είναι SEE και δεν μου ερχοταν OTA γι αυτο το εκανα μεσο smart switch
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Φιλε μου αυτη τη στιγμη εχω 17% μπαταρια.Το εχω σεταρισμενο και με ολες τις εφαρμογες μου.Προτου το σεταρω και ακριβως μετα το hard reser αυτο που θα σου περιγραψω και το εκανα και τωρα το εκανα οπως ηταν μετα το hard.Λοιπον...οπως ειπα εχω 17%.Ενεργοποιησα αποτυπωμα και ανοιξα 25 εφαρμογες στα recent apps.Παταω αριστερο κουμπι για να ανοιξει η καρτελα ΜΗΔΕΝ LAG!Το διορθωσανε απολυτα και ανοιγει ακαριαια με 25 εφαρμογες ανοικτες.Τις αφηνω ανοικτες και ενεργοποιω και την εξοικονομηση ενεργειας.Κανω το ιδιο.ΑΠΛΑ το κινητο δεν καταλαβε τιποτε.Υποδειγματικο στην τελειοτητα.Απενεργοποιω εξοικονομηση και ανοιγω wifi σερφαρισμα και με τις 25 εφαρμογες ανοικτες.ΑΠΛΑ δεν καταλαβαινει τιποτε.Το scroll των σελιδων με ΜΗΔΕΝΙΚΟ lag.Συνεχιζω με ολα ανοικτα περιηγηση στις ρυθμισεις του κινητου και γρηγορα.ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ lag.Ανεβαζω κατεβαζω μπαρες και γρηγορες ρυθμισεις...ΑΠΛΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ lag.Κλεινω τις εφαρμογες και ξανακανω τα ιδια σε ολα.ΤΟ ΙΔΙΟ.Ειμαι τωρα με 16% και απλα ΔΕΝ μπορω να κανω κατι να το γονατισω.Αν μου επιτραπει η εκφραση iphone killer.Δουλευει το κινητο με καθε ειλικρινεια Αψογα,τελεια smooth Ουτε σε nexus αμφιβαλλω αν εχω δει τετοιο smooth και σκρολλαρισμα.Ολα αυτα τα ειχα ακομη και χωρις να κανω hard reset.Ειμαι τωρα 15% μου εβγαλε μηνυμα να το φορτισω και ολα αψογα.Η 5.1.1 ειναι η πιο αψογη,smooth rom και αλαγκαριστη που περασε απο τα χερια μου απο οτι android εχω αγορασει.Το κινητο δεν μπορω να το γονατισω και απλα ειναι αψογο.Η μνημη που μου δεσμευει και μου δεσμευε ΠΡΙΝ το καθαρο install και μονο με την αναβαθμιση αμεσως ειχε πεσει 200MB πιο κατω.Η "εξυπνη διαχειριση"καινουριο feature ειναι ολα τα λεφτα.Καθαριζεις την μνημη με ενα κλικ στην καρτελα μετα της διαχειρισης εχω βαλει να κλεινουν ΑΥΤΟΜΑΤΑ οι εφαρμογες που τρεχουν αδικα μεχρι να τις ανοιγω εγω οταν χρειαστει.Ολα τακτοποιημενα.Στο multitasking τα παραθυρα μικραινουν των εφαρμογων με να συρσιμο απο τις γωνιες δεξια ή αριστερα επανω...Πραγματικα 100% ευχαριστημενος.Δεν εχω βρει προβλημα μεχρι τωρα και συνεχιζω να εχω το δακτυλικο αποτυπωμα ενεργο με 13% μπαταρια.Αν θελεις να κανω κατι αλλο να δοκιμασω πες μου.Εκδοση φασματος C0H4 στα τελευταια ψηφια Ηungary στο sammobile και στο επισημο firmware το οποιο κατεβασα να εχω ως backup με το Odin.Κλειδωνω ξεκλειδωνω την οθονη με αποτυπωμα...Απλα ολα τελεια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από voldemort
Shadowjump Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά έπρεπε να φτάσουμε στην 5.1.1 για να γίνει το τηλ όπως έπρεπε να είναι στην 4.4.4 που είχε βγει :-P
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Απλά έπρεπε να φτάσουμε στην 5.1.1 για να γίνει το τηλ όπως έπρεπε να είναι στην 4.4.4 που είχε βγει :-P Μικρο το τιμημα για ενα smart οπως αυτο.
Rapido Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα δοκιμάσω κι εγω τώρα απο το Smart Switch και θα ενημερώσω.... Αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά ο οδηγός εγκατάστασης λογισμικού ο ίδιος είναι... Εγω πιστεύω στις επόμενες μέρες αυτό θα γίνει θέμα και θα φτάσει στα αυτιά της Samsung βλέπω οτι δεν είναι μεμονωμένο γεγονός υπάρχει σε πολλούς χρήστες σε διάφορα forum και ελληνικά! George εμένα μετά τη 2η επανεγκατασταση την 2η μέρα άρχισε να κάνει παιχνίδια την πρώτη όλα πήγαιναν σούπερ!! Για παρακολουθα και τις επόμενες μέρες πως θα πάει... link 1:http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-4/569505-lock-screen-issues-5-1-1-fingerprint-trusted-devices.html Link 2:http://forum.xda-developers.com/note-4-sprint/help/5-1-1-lock-screen-issues-t3178824 Link 3:http://forum.xda-developers.com/note-4/help/lag-5-1-1-update-t3195030/post62706293#post62706293 Αυτά έχω βρει με μια γρήγορη αναζήτηση Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2015 από Rapido
Argkon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια περιμενω και εγω την ενημερωση εχω το f ειδα στο http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/οτι εχει βγει για ελληνικο cosmote ομως και μολις δοκιμασα για OTA αλλα τιποτα.Εχει κανεις κανα νεοτερο? 1
georgesteiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 voldemort άρα δεν σου ήρθε μέσο ΟΤΕ αλλά φλασαρες την Poland version μέσο Odin? Εγώ το έχω προσπαθήσει αλλά μόλις κατεβάσω το αρχείο από sammobile μου λέει ότι είναι corupted. Το έχω κατεβάσει 3 φορές και σε διαφορετικες συσκευες μήπως είχε γίνει λαθως στο κατεβασμα αλλά το ίδιο. Γι αυτό έβαλα την επίσημη από την Samsung κατευθείαν και γιατί δεν είχα άλλη επιλογή και γιατί πίστεψα πώς θα είναι καλύτερα. Για έλεγξε και πες μου τι csc code είναι το δικό σου μέσο Phone info. Θα στείλω εικόνα μόλις μπορέσω γιατί από εδώ δεν ξέρω αν γίνεται. https://imageshack.us/i/f0Mx4Q7Aj Ορίστε!
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια περιμενω και εγω την ενημερωση εχω το f ειδα στο http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N910F/οτι εχει βγει για ελληνικο cosmote ομως και μολις δοκιμασα για OTA αλλα τιποτα.Εχει κανεις κανα νεοτερο?Καλημερα.Και γιατι δεν την βαζεις απο sammobile?
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 voldemort άρα δεν σου ήρθε μέσο ΟΤΕ αλλά φλασαρες την Poland version μέσο Odin? Εγώ το έχω προσπαθήσει αλλά μόλις κατεβάσω το αρχείο από sammobile μου λέει ότι είναι corupted. Το έχω κατεβάσει 3 φορές και σε διαφορετικες συσκευες μήπως είχε γίνει λαθως στο κατεβασμα αλλά το ίδιο. Γι αυτό έβαλα την επίσημη από την Samsung κατευθείαν και γιατί δεν είχα άλλη επιλογή και γιατί πίστεψα πώς θα είναι καλύτερα. Για έλεγξε και πες μου τι csc code είναι το δικό σου μέσο Phone info. Θα στείλω εικόνα μόλις μπορέσω γιατί από εδώ δεν ξέρω αν γίνεται. https://imageshack.us/i/f0Mx4Q7Aj Ορίστε! Οχι ΔΕΝ φλασαρα τιποτε. Μεσω ΟΤΑ εγινε το update κανονικα.Το κινητο εχει κανονικα firmware Hungary οπως το αγορασα.(εκανα λαθος εχθες). Απλα παντα οταν μια rom ειναι σταθεροτατη για εμενα την κρατω backup μηπως και χρειαστει. Η Ηungary δειχνει και ειναι αψογη εως τωρα και απροβληματιστη. http://www.sammobile.com/firmwares/download/54764/N910CXXU1COH4_N910COXX1COH1_XEH/ Αυτην εχει το κινητο μου.
Argkon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Saruman μπορω απλα να περασω και αυτην της Cosmote και αν ναι πως μεσω Odin που ακουω συνεχεια?Δεν εχει τυχει να το κανω ποτε εχω ακουσει/διαβασει οτι ειναι σχετικα απλο αλλα εχω ακουσει και καποιους που ειχαν θεματα.Θα προτιμουσα να περιμενω λιγες μερες παραπανω και να το κανω απλα OTA αν υπαρχει αλλος τροπος που αγνοω ευπροσδεκτος
georgesteiros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει ευχαριστώ. Εγώ μετά από 2 Hard reset τα προβλήματα έχουν ελαττώσει κατά πολύ. Αν μου τα βγαλει παλι θα βαλω hangary μεσο odin. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι πως αργεί να ανοίξει όταν το έχω κλειδωμένο και πατάω για να ανοιξει (έχω αποτύπωμα) και καμιά φορά κολαει. Στην μνήμη πάνω από 8-9 εφαρμογές δεν κρατάει ανοιχτές. Όπως και πριν την αναβάθμιση δηλαδή. Εσύ αυτην την καθυστέρηση στο άνοιγμα (1 sec περιπου) την έχεις? Saruman μπορω απλα να περασω και αυτην της Cosmote και αν ναι πως μεσω Odin που ακουω συνεχεια?Δεν εχει τυχει να το κανω ποτε εχω ακουσει/διαβασει οτι ειναι σχετικα απλο αλλα εχω ακουσει και καποιους που ειχαν θεματα.Θα προτιμουσα να περιμενω λιγες μερες παραπανω και να το κανω απλα OTA αν υπαρχει αλλος τροπος που αγνοω ευπροσδεκτος Argkon είναι πολύ απλή διαδικασία. Αν πας στοsammobile στο firmware και βρείσως κάποιο σου έχει την διαδικασία από κάτω αναλυτικά! Είναι πολύ εύκολη και ίδια για όλα τα firmware. Εγώ θα σε συμβούλευα αν δεν σε καίει τόσο να κάνεις την αναβάθμιση και δεν έχει προβλήματα με την τωρινή να περιμένεις. Αν τώρα το θες πολύ μπορείς να το κάνεις αφού είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα απλά αν είσαι νέος θα χρειαστεί να φας κάποια ώρα.
Argkon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι διαβασα τις οδηγιες και δειχνει οντως πολυ απλο και δελεαστικο αλλα απο την αλλη ειχα διαβασει παλιοτερα και για περιπτωσεις που δεν ανοιγε το κινητο μετα οποτε λεω να περιμενω λιγο ακομα λογικα θα ερθει εντος των ημερων θυμαμαι πως το ιδιο ειχε γινει και με την 5.0.1. Επισης ολοι οι φιλοι αναφερουν εμπειριες απο το οκταπυρηνο μοντελο εχει δοκιμασει να την βαλει κανενας στο F?
voldemort Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως και πριν την αναβάθμιση δηλαδή. Εσύ αυτην την καθυστέρηση στο άνοιγμα (1 sec περιπου) την έχεις? Εννοεις καθυστερηση στα recent apps; Οταν πατας κατω αριστερα για να ανοιξει ο manager; Οχι.Ανοιγει ακαριαια οσες εφαρμογες κι αν εχω ανοιχτες.Πιο μπροστα στην 5,0,2 ειχε καθυστερηση αλλα παρα πολυ μικρη. Αυτο σε μενα διορθωθηκε τελειως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα