Προς το περιεχόμενο

logitech g502-602-g700s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι στο ψαξιμο για ενα gaming ποντικακι,μεταχειρο κυριως,μιας και τα οικονομικα δε πανε καθολου καλα τελευταια...Αυτη τη στιγμη εχω το logitech mx518,δε λεω τιμιο ποντικακι,αλλα το βαρεθηκα και θα ηθελα να παω σε κατι πιο καινουριο...

Το μονο παιχνιδι που παιζω(οταν θυμαμαι)ειναι το cs.source,για τα racing εχω xbox controller..

Κοιταω κυριως για το g502,λογω του οτι ειναι και ενσυρματο,αλλα θα ηθελα καμια γνωμη και απο ατομα που εχουν τα συγκεκριμενα ποντικια..

Να τονισω οτι η αποσταση μεσαιου δακτυλου(καλοδακτυλο)με πηχη ειναι 19-20 εκατοστα(αυτο για να βγαλετε συμπερασμα περι μικρου η μεγαλου χεριου).Ενδιαφερομαι μονο για Logitech η ισως και για καποιο corsair,λογω απιστευτου aftersale support(εχω εμπειριες και απο τις 2 εταιριες,δε παιζονται)..

Καθε βοηθεια η εμπειρια δεκτη.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν παίζεις counter strike όπως γράφεις μην πας σε ασύρματο ποντίκι ή αν πας φρόντισε να είναι και τα 2. Θα έχεις απώλειες...

Δημοσ.

Nαι,γι αυτο αναφερω το g700s,επειδη γινεται και ενσυρματο..Απλα ηθελα και γνωμες αν τα εχει καποιος,το g700s πρεπει να ειναι πιο κουραστικο μετα απο καποια ωρα...

Δημοσ.

καλησπέρα εγώ έχω το g502 και μετά από 5-6 μήνες μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα ποντίκια. θα έχεις μεγάλη δυσκολία στην αρχή γιατί έχει ΠΑΡΑ πολλά κουμπιά και από ότι κατάλαβα έχεις μεγάλο χέρι σαν k εμενα αλλα μετά σιγά σιγά θα στρώσει το πράγμα. δυστυχώς δεν έτυχε να δω τα αλλα ποντίκια από κοντά για να συγκρίνω αλλα το g502 με κάλυψε πλήρως

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα εγώ έχω το g502 και μετά από 5-6 μήνες μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα ποντίκια. θα έχεις μεγάλη δυσκολία στην αρχή γιατί έχει ΠΑΡΑ πολλά κουμπιά και από ότι κατάλαβα έχεις μεγάλο χέρι σαν k εμενα αλλα μετά σιγά σιγά θα στρώσει το πράγμα. δυστυχώς δεν έτυχε να δω τα αλλα ποντίκια από κοντά για να συγκρίνω αλλα το g502 με κάλυψε πλήρως

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου.Ξερεις που κολλαω για το 502?Οτι ειναι χαμηλο και δεν αγκαλιαζει το χερι,ενω το 700s το ποιανεις και γεμιζει το χερι...Θελω να ειναι ξεκουραστο μετα απο ωρες χρησης,να μη με ποναει ο καρπος..σε κουραζει καθολου εσενα?

Δημοσ.

να σε κουράσει όχι ποτέ απλά είναι οι πρώτες μέρες μέχρι να " καθίσει " και να το συνηθίσει το χέρι σου

τώρα είναι και ανάλογα το τι βολεύει τον καθένα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι " ναι πάρτο και θα σε βολέψει σίγουρα " απλά εμενα με βόλεψε αν k έχω μεγάλο χέρι

• Like 1
Δημοσ.

να σε κουράσει όχι ποτέ απλά είναι οι πρώτες μέρες μέχρι να " καθίσει " και να το συνηθίσει το χέρι σου

τώρα είναι και ανάλογα το τι βολεύει τον καθένα δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι " ναι πάρτο και θα σε βολέψει σίγουρα " απλά εμενα με βόλεψε αν k έχω μεγάλο χέρι

Βρηκα και εχω παραγγειλει το g700s...Μολις το παραλαβω,θα γραψω εντυπωσεις...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.amazon.de/FinalMouse-2015/dp/B00MX8QSLWΜεταχειρισμένο κάνει 55 αν ψάχνεις κάτι πιο φτηνό βασικά πάρε ότι νάναι (καλύτερα να μην είναι gaming σε τιμή χαμηλότερη των 55... γιατι θα είναι ποντίκι των 10 και τα 45 θα τα πληρώνεις για την ταμπέλα gaming και το look)

απο εκει και πέρα είναι γενικά το καλύτερο ποντίκι που μπορείς να πάρεις σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...