toketog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τι τελευταίες μέρες το σύστημα πάει κάπως αργά, και στο task manager παρατηρώ οτι το disk usage παίζει μεταξύ 95-100% συνέχεια! τι παίζει; να σημειώσω ότι δεν εγκατέστησα κάτι
katrougalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τι WIndows έχεις; Ποιές διεργασίες το προκαλούν αυτό;
toketog Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 windows 8.1, το θέμα είναι οτι, και ξεασα να το αναφερω, οτι δεν εμφανίζεται καμία διεργασία που προκαλεί τόσο μεγάλη χρήση! δηλαδή το μέγιστο είναι 0.5 mb/s σε ένα service host
censOred Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Και εμένα συνέβαινε συχνά πυκνά αυτό στο λαπτοπ μου που φορούσε μηχανικό σκληρό δίσκο και windows 8.Στο ιντερνετ είχα διαβάσει ότι ειναι συχνό φαινόμενο.ΑΛΛΑ σε μένα προσωπικά ο δίσκος μου είχε bad sectors.Εσύ τον έχεις ελέγξει με κάποιο software?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο ιντερνετ είχα διαβάσει ότι ειναι συχνό φαινόμενο. Ναι άμα ψάχνει για ενημερώσεις μπορεί να ανεβάσει και cpu και δίσκο,αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και κάποιος crypt locker που σου κλειδώνει ότι αρχεία βρίσκει.
katrougalos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν είχα windows 8.1 είχα παρατηρησει και εγώ αυτό το φαινόμενο. Ξαφνικά τιγκάριζε σε χρήση όταν δεν έκανα τίποτα. Μόλις χρησιμοποιούσα ελάχιστα τον υπολογιστη (άνοιγμα browser π.χ) σταματόυσε. Η διεργασία που το προκολούσε ήταν η defragmentation. Τώρα έχω Windows 7. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα