Προς το περιεχόμενο

Winamp & multiple search

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείς να δώσεις αναζήτηση π.χ. για "love" και "hate" και να σου βγάλει τραγούδια που έχουν ή το love ή το hate ή και τα δύο στο όνομα τους;

Νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, εκτός αν υπάρχει κάποιο plugin που να το κάνει.

EDIT:

Βρήκα το παρακάτω

https://www.thasler.com/browseamp/BrowseAmpGT3/help/help_skins_links6.html

και αναφέρει logic operators "AND" και "OR"

Επίσης κάπου είδα ότι μπορείς να κάνεις custom αναζητήσεις ξεκινόντας την αναζήτηση με ? και δίνοντας π.χ. title: και όνομα κομματιού.

Ψάξτο λίγο.

Δημοσ.

Εννοείς να δώσεις αναζήτηση π.χ. για "love" και "hate" και να σου βγάλει τραγούδια που έχουν ή το love ή το hate ή και τα δύο στο όνομα τους;

Νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο, εκτός αν υπάρχει κάποιο plugin που να το κάνει.

EDIT:

Βρήκα το παρακάτω

https://www.thasler.com/browseamp/BrowseAmpGT3/help/help_skins_links6.html

και αναφέρει logic operators "AND" και "OR"

Επίσης κάπου είδα ότι μπορείς να κάνεις custom αναζητήσεις ξεκινόντας την αναζήτηση με ? και δίνοντας π.χ. title: και όνομα κομματιού.

Ψάξτο λίγο.

Ναι αυτό εννοώ, ή έστω για artist (Maiden & Metallica π.χ).

Κοίταξα αυτα που λες αλλά δεν έβγαλα άκρη, είδα στο νετ και κάτι για * ή ; μπροστά από τα tags αλλά δεν λειτουργούν, μάλλον δεν θα γίνεται.

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, εκτός αν οργανώσεις σωστά τα tags και μετά να ψάχνεις για είδος μουσικής π.χ. metal και να σου βγάζει όλα τα μέταλλα.

Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει, εκτός αν οργανώσεις σωστά τα tags και μετά να ψάχνεις για είδος μουσικής π.χ. metal και να σου βγάζει όλα τα μέταλλα.

Μόνο Μεταλ έχω. :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...