panos_aliartos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα συμφορουμίτες, έχει κανείς σας εμπείρια από το vopmart? Είναι έμπιστο για αγορά; Ποιά είναι τα έμπιστα αν γνωρίζετε; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!!
newsformobiles Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλύτερα προτίμησε από γνωστά μαγαζιά όπως vickmall, coolicοοl, to2c, banggood, merimobiles.... 1
panos_aliartos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση!!
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 κατα την γνωμη μου τα καλυτερα ειναι vickmall και minideal , ειδικα το vick εχει εξαιρετικο support!
newsformobiles Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 κατα την γνωμη μου τα καλυτερα ειναι vickmall και minideal , ειδικα το vick εχει εξαιρετικο support! Όλα είναι καλά μέχρι να σου τύχει μία στραβή.....!
Dantε Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μα για αυτο λενε οτι το vick ειναι το καλυτερο. Επειδη εχουν τυχει θεματα και σε καλυπτουν χωρις πολλα πολλα. Ειδικα για το vickmall δεν εχω διαβασει αρνητικο στο after sales.
newsformobiles Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μα για αυτο λενε οτι το vick ειναι το καλυτερο. Επειδη εχουν τυχει θεματα και σε καλυπτουν χωρις πολλα πολλα. Ειδικα για το vickmall δεν εχω διαβασει αρνητικο στο after sales. Ναι βρε, δεν είπα ότι τα λες λάθος....
panos_aliartos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια σας ευχαριστώ για την βοήθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα