margaritagr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 να σαι καλα φιλε μου, καλα και ασφαλη χιλιομετρα σε ολους μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Καλορίζικο,από δώρα τι σου έκανε η αντιπροσωπία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα απο δωρο το μονο που μου προτειναν ηταν να μου βαλουν συναγερμο. Αλλα καινουριο αμαξι μολις ερθει να μου το λυςουν δεν ηθελα, ειχα διαβασει κ καποια σχολια για τους συναγερμους που βαζουν, και ειπα οχι Οποτε αφου δεν πηρα το συναγερμο μου κανε εκπτωση στο ποσο Επισης θα μου δωσει μια καρτα λεει για εκπτωσεις στο σερβις κ τ ανταλλακτικα Απο τους αλλους που ειχα παει ο ενας δεν εκανε εκπτωση καν, και ο αλλος αφενος εκανε μικροτερη εκπτωση κ αφετερου χρεωνε κ περισσοτερα εξοδα προετοιμασιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικα απο δωρο το μονο που μου προτειναν ηταν να μου βαλουν συναγερμο. Αλλα καινουριο αμαξι μολις ερθει να μου το λυςουν δεν ηθελα, ειχα διαβασει κ καποια σχολια για τους συναγερμους που βαζουν, και ειπα οχι Οποτε αφου δεν πηρα το συναγερμο μου κανε εκπτωση στο ποσο Επισης θα μου δωσει μια καρτα λεει για εκπτωσεις στο σερβις κ τ ανταλλακτικα Απο τους αλλους που ειχα παει ο ενας δεν εκανε εκπτωση καν, και ο αλλος αφενος εκανε μικροτερη εκπτωση κ αφετερου χρεωνε κ περισσοτερα εξοδα προετοιμασιας. Και πατακια να ζητησεις... Οι γερμανοι ειναι τόσο τσιγκουνηδες στον εξοπλισμό τους που τα γνήσια τα πουλανε χώρια και κάνουν καμια 80€... Συναγερμό καλύτερα βάλε έναν με δορυφορικό εντοπισμό και ας μην εχει σειρήνες κλπ (οντως αμαρτια να μπλέξουν με πλεξουδες σε καινουργιο αμαξι)-ας ειναι μονο Tracker που απλα θελει ρευμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ειπα πραγματα που ειπε ο καψιοχας!!και εγω τα γουσταρω πολυ αλλα αν ειναι να καιγονται οι λαμπες δεν τα γουσταρω χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ε κατι θα ζητησω τοτε θα δουμε. Το μονο που φοβαμαι μην αργησει λογω του σκανδαλου αν και δε θα τους συνεφερε ν αρχισουν να καθυστερουν παραγγελιες, θα ταν ακομα χειροτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ε μπροστα στα αλλα μικρο το κοστος του... Εχει του μπαμπα μου η μερσεντες κ βολευει οταν θελει να περασει απο καπου στενα ξερω γω... Κι εγω ετσι κ αλλιως κλεινω παντα τον εξωτερικο καθρεφτη, ε ας κλεινει μονος του Να κλείνεις και τον εσωτερικό, ειδικά αμα είναι στενό το πεζοδρόμιο δίπλα, περνάνε παιδάκια που τρέχουν - πλακώνονται, κοιτάνε πίσω τους, παππούδια με τσάντες κλπ. και τους βρίσκουν όλη την ώρα. Κι εγώ παλιά μόνο τον εξωτερικό έκλεινα, και πάντα τον εσωτερικό έβρισκα γυρισμένο ανάποδα (μπροστά). Το σκάνδαλο δεν νομίζω πως θα επηρρεάσει την αναμονή, και αν το κάνει θα το κάνει μάλλον θετικά (αν πέσει η ζήτηση θα υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα κλπ.), αν και δεν ξέρω αν βγαίνουν καν από τα ίδια εργοστάσια αυτά που εξάγονται στις ΗΠΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 καλο θα ηταν λογω του σκανδαλου να ριξουν τις τιμες χαχχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα