Προς το περιεχόμενο

Seat Leon 1,6 TDI (καινούργιo) vs VW Golf 1,6 TDI (μεταχειρ.)

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχαχαχα

Καποια στιγμη ειχε αγορασει θειος μου μια μερσεντες κ αρχισε η μανα του να πεταει πανω στο ταμπλο κερματα, το τι βρισιδι εφαγε... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα το κλεισα σημερα κ δευτερα προκαταβολη :P

Εννοειται φωτο...και πολλα ματακια μεσα :P

Ασε τα ματια και ξεκινα προγραμμα για στρωσιμο! Οτι και να λενε οτι δεν χρειαζετε, 2-3.000 χλκ πανε το χαλαρα , λιγες στροφες, προθερμανση και ρελαντι πριν το σβησιμο. Επειδη δεν περνανε τα χλμ οταν ειναι καινουριο, οργανωσε ενα ταξιδακι 1.000 οπου θα το πας χαλαρα. Μετα το στρωσιμο, αλλαγι λαδιων και σκισιμο....

• Like 1

Εννοειται οτι θα το στρωσω. Αυτα τα δε χρειαζεται κ ο πατερας μου δε τα πιστευει. Προθερμανση για ποσα λεπτα μιλαμε;

Ας ερθει με το καλο, θα ναι και γιορτες, αυτο που προτεινεις για ταξιδακι ειναι ωραια φαση ;)

Δεν ειναι απαραιτητο να βαζεις μπρος και να καθεσε μεσα στο αμαξι, απλα επειδη θα ειναι χειμωνας και τα λαδια παγωμενα τα πρωτα 2-5 χλμ τα κανεις με λιγες στροφες, μεχρι 2.-2.200 ωστε να ανεβασουν θερμοκρασια. Εγω το κανω ακομα και σημερα, 11 χρονια μετα και δεν καιει (σχεδον) σταγονα λαδι. Επισεις στο σβησιμο το αφηνεις ρελαντι 1 λεπτο να κρυωσει το λαδι, ιδιαιτερα αμα εχει δουλεψει αρκετα η τουρμπινα. Λογικα θα εχει αντλια λαδιου σταθερης πιεσης οποτε ακομα και στο ρελαντι το λαδι θα εχει αρκετη πιεση.

• Like 2

Τελικα το κλεισα σημερα κ δευτερα προκαταβολη :P

Εννοειται φωτο...και πολλα ματακια μεσα :P

Με το καλό να έρθει και να το ευχαριστηθείς! Το να περιμένεις να έρθει το καινούργιο αυτοκίνητο, έτσι ακριβώς όπως το θες, είναι από τις ωραιότερες αναμονές! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...