margaritagr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν κάνεις πολλά χλμ, η όποια διαφορά κατανάλωσης με τον 1.4 δεν θα είναι σημαντική. Για μένα αξίζει αν σε ενδιαφέρουν τα εξτρά αλόγα + η ανάρτηση(αν ισχύει, δεν το ξέρω αυτό) αλλά αυτό προϋποθέτει και ανάλογες διαδρομές (μες την πόλη τα εξτρά άλογα είναι ολίγον άχρηστα). Το 1.0 λογικά θα σου θυμίζει αρκετά την Κλειώ σε επιδόσεις. Για αξιοπιστία από τους δικούς μου μηχανικούς έχω ακούσει για κάποια θεματάκια με τα DSG, αλλά για τα μεγαλύτερα μοντέλα κυρίως, οπότε μην σκάτε περί αξιοπιστίας. @john1987 καλορίζικο το Golfακι , είναι αρκετά όμοφη η τελευταία γενιά - και σίγουρα ωραιότερο από το Λεον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 1400αρι παρτο για να εισαι ανετη και σε τυχον ταξιδι μην σκας!!ειναι μια καλη επενδυση και φτιαξτο καλο απο την αρχη μην μετανιωσεις και βαλεις μετα οτιδηποτε αφου το εχεις παραλαβει ειναι μεγαλη χαζομαρα κατα τη γνωμη μου και επισης ποσο βγαινουν φουλ εξτρα ο 1000αρης και ποσο ο 1400αρης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Zak εμεις κοιταμε για μηχανικο κιβωτιο αρα ξεφευγουμε απ αυτα τα προβληματακια που λες Το 1.4 ειναι η πιο πλουσια εκδοση δε μ ενδιαφερει να προσθεσω τιποτα αλλο περα απο εργοστασιακο συναγερμο. Προς αυτο κλίνει η κάνουλα, πιστευω το θεμα να χει ξεκαθαρισει μεχρι την αλλη βδομαδα για να μπορεσει να ερθει πριν το '16 (Σε χοντρικες γραμμες 22 το ενα και 25 το αλλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως να το επαιρνες το 16 να γλιτωνες τελη; να μην φορτωσεις ενα χρονο ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 :/ δε νομιζω ρε συ να πληρωσω εναν ολοκληρο χρονο αν ερθει 10 μερες πριν αλλα θα το ρωτησω αυριο που θα παω σ αλλη αντιπροσωπεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα θελα η αδεια να λεει 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 :/ δε νομιζω ρε συ να πληρωσω εναν ολοκληρο χρονο αν ερθει 10 μερες πριν αλλα θα το ρωτησω αυριο που θα παω σ αλλη αντιπροσωπεια κι ομως το πληρωνεις ολοκληρο... καλυτερο κρατα το για μια εβδομαδα στο γκαραζ ή στην αντιπροσωπεία και πάρτο 2/1... Μονο και μονο που θα γλυτώσεις τα τέλη+οτι θα ειναι πλεον μοντελο 2016 ειναι αρκετό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 για πετραλαιο δεν σκεφτεσαι καθολου?νομιζω ιδιες τιμες ειναι!!και οντως αν παρεις 10 μερες πριν το 2016 εστω και 2 μερες πληρωνεις ολο το σημα δυστυχως!!γ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω για την επισημανση δε το ειχα υποψη Οι πετρελαιοκινητηρες ειναι πιο ακριβοι και πιο αργοι σε αποδοση (με μεγαλυτερη ροπη ομως) . οχι δεν κοιταμε καθολου πετρελαιο Σημερα οδηγησα το προηγουμενο μοντελο 1.4 tsi . Επειδη ειναι εταιρικο δε θυμοταν η κοπελα ποσους ιππους εχει παντως μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις!! Προφανως ΚΑΜΙΑ σχεση με το κλιο.. Στην επιταχυνση του, την αισθηση του τιμονιου, τις στροφες... Ανεβαινε στα 100 η ταχυτητα κ αν δε κοιταγες τον δεικτη δε το καταλαβαινες οτι εχει φτασει εκει. Θα το παρω για βολτα και την Παρασκευη. Το μονο που ειχα και ξερω οτι θα εχω θεματακι ειναι το παρκαρισμα λογω αυξησης μεγεθους ενταξει μια χαρα παρκαρα απλα οχι με τοση σιγουρια οσο στο κουβαδακι μου. Προφανως ειναι κατι που θα συνηθισω, το μεγεθος δλδ γενικοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα εννοειται!!εγω επισημανα το πετρελαιο γιατι θα κανεις αποσβεση τα λεφτα σου απο το κοστος του πετρελαιου σε σχεση με την βενζινη αφου δεν καιει κιολας τιποτα!!!επισης τα προηγουμενα 1.4 tsi εβγαιναν 160 αλογακια που νομιζω οτι δεν πολυ λειτουργησε και εβαλαν 122 αλογα κινητηρες στα σασι!και πιο παλια στην εκδοση 5 ειχαν βγαλει 122 140 και 170 αλογα και το κλασσικο 200αρι στα 2000 κυβικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο που οδηγησα πρεπει να ταν στους 122... 1.4 150ps exclusive 5d με εξτρα μεταλλικο χρωμα (night blue) και εργοστασιακο συναγερμο.. Δευτερα-Τριτη θα το κλεισω , κ μαλλον στον Φιλοσιδη αφου αυτος με κερδισε κ σαν προσφορα κ σαν αντιμετωπιση. Κ αρχιζει η αντιστροφη μετρηση σα τους φανταρους (Μου πε οτι μπορει οταν ερθει να μου το κρατησει κ να το παρω μολις μπει το 16. Θα εξαρτηθει απ το ποτε θα ρθει.. Αν ερθει ξερω γω 20/12 θα προσπαθησω να κανω υπομονη, αν ερθει 1-2 χλωμο) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 θελουμε φωτο μεσα και εξω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Τελικα το κλεισα σημερα κ δευτερα προκαταβολη Εννοειται φωτο...και πολλα ματακια μεσα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυγο να σπασουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα