Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλοταξιδο με απεριοριστα χιλιομετρα και με γεματο ρεζερβουαρ μιας και δεν καιει καθολου το πετρελαιο!!δωσε μας καμια πληροφορια τι του εβαλες πανω!!

Δημοσ.

Η αξιοπιστία είναι λίγο-πολύ ίδια στα σημερινά αυτοκίνητα imho, πάνε οι εποχές που έλεγες θα πάρω Ιαπωνικό κλπ.

Ασθένειες που οφείλονται σε κατασκευαστικά λάθη, επίσης έχουν όλα τα αυτοκίνητα λίγο πολύ.

Η "βαβούρα" γύρω από την αξιοπιστία των Golf οφείλεται κυρίως στο γεγονός πως πουλάνε σαν παλαβά.

Και όταν πουλάς πολλά κομμάτια, φυσιολογικό είναι να ακούγονται περισσότερες φωνές όταν κάτι πάει στραβά. Αυτό εξηγεί και γιατί δεν ακούγονται κακά λόγια για τα υπόλοιπα VAG group που είναι ας πούμε ..κλώνοι.

Καλοτάξιδο, και μην σκέφτεσαι καν τον παράγοντα αξιοπιστίας.

• Like 5
Δημοσ.

Επισης παλια ακουγοταν για τα παντα σχεδον η φραση : σου εχει βγει καλο αυτο δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν χαχαχα αν το θυμαστε

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα ξανα. Θα θελα να ρωτησω κατι κ συνεχιζω στο ιδιο τοπικ μιας που ειναι για γκολφ.. Γνωμες για τον καινουριο 1.000 tsi 115hp ;;; (Βενζινοκινητο) σα γκαζι ; (να πω οτι τωρα ειμαι με clio 1.4 98hp 2000 mtv)

Δημοσ.

λογικα θα καιει περισσοτερο λογω βαρους ετσι θεωρω

αλλα απο την αλλη ειναι τουρμπο 114 αλογα οποτε θα μειωνει καπως τη καταναλωση

Δημοσ.

Συγκρινοντας με τις τιμες που βλεπω και απο τα αλλα της κατηγοριας ο 1.0ρης βγαινει καλα σε κααναλωση + οτι δεν εχει τελη κυκλοφοριας

Απ την αλλη βεβαια δε μπορω να μην αναφερω οτι κοιταω και τον 1.4 με τους 150 αν και δε ξερω αν θα τους αξιοποιησω τελικα..

Tsi δεν εχω οδηγησει ποτε. Στο μυαλο μου στη συγκριση με το clio το οποιο ειναι μικροτερο και εχει 98hp με προβληματιζει η μικρη διαφορα του golf σε σχεση με το βαρος του. Εψαξα να βρω τα specs του δικου μου μοντελου για να συγκρινω τι εγραφαν σε τελικη , επιταχυνση και ροπη αλλα δε τα βρηκα

Φυσικα μιλαμε για χασμα 15 ετων και τωρα εναν τουρμπο κινητηρα , αλλα επειδη δε γνωριζω ολα αυτα στην πραξη πως αποτυπονωνται γι αυτο ρωταω

(Παιζει να αγοραστει φετος το αυτοκινητο. Σκεφτομαι ωρες ωρες και κατι σε crossover (qq) αλλα η αληθεια ειναι οτι το golf ειναι ερωτας πολλων ετων) εχει κι ενας στη γειτονια ενα μαυρο καινουριο κ το κοιταω σα ξερολουκουμο. :P

Δημοσ.

Ναι αλλά έχω περισσότερα ζευγάρια καλά παπούτσια από σαγιονάρες.

Το αντίστοιχο θα ήταν να έχεις άλλα 3-4 αμάξια και ένα Golf γιατί βολεύει! :P :P

Δημοσ.

Πάντως αν σε παίρνει οικονομικά το 150αρι έχει καλύτερη πίσω ανάρτηση και αν και όποτε χρειαστεί έχει τα έξτρα άλογα.

Δημοσ.

Κοιτα σιγουρα 2 και 2.500 δεν ειναι μικρη διαφορα αλλα η καταναλωση αυτο που κοιταω πιο πολυ. Τη διαφορα τη δινεις απαξ πες κανεις την υπερβαση τελειωνει.. Αλλα αν το χ αμαξι ειναι ρουφηχτρα σ ακολουθει "για μια ζωη"

Βασικα ο πατερας μου θεωρει οτι δε χρειαζονται με τιποτα οι 150 hp και πρεπει να κοιταξουμε τον καινουριο 1000ρι εφοσον παμε σε golf . Αλλα ο πατερας μου γενικα οδηγει πιο αργα απο μενα , γι αυτο και εγω το ψαχνω μονη μου γιατι δε θελω να το παρω και να ξενερωσω τη ζωη μου στο δρομο. Αμα ειναι ετσι προτιμω να μην αλλαξω αυτοκινητο.

Επισης ο 1000ρης σε εκδοση bluemotion δεν εχει χειριστηρια στο τιμονι και δε γνωριζω αν υπαρχει η δυνατοτητα να προστεθουν εξτρα και με τι κοστος.

Ενω η εκδοση του 150ρι exlusive εχει τα παντα ολα..

Το ιδανικο θα ταν να το παρω για test drive αλλα μεχρι τοτε θελω ν ακουσω αποψεις ανθρωπων που ξερουν σαφως περισσοτερα απο εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...