john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχικά σκεφτόμουν την κατηγορία super mini τύπου Yaris, Polo, Corsa, Fiesta. Όμως επειδή έφταναν κάπου 16,5 χιλιάρικα και δε με ικανοποιούσαν οδηγικά/αισθητικά αποφάσισα να δω το Leon. Ωστόσο, δε θέλω να ξεφύγω πάρα πολύ από τα 18 χιλιάρικα - οπότε και δεν κοιτάω σε πιο premium επιλογές.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειδες κανενα clio, ceed δεν ξερω αν βγαινει σε πετρελαιο ή i30 Hyundai, δεν θελω να σε επηρεασω, ας πουν κι αλλα παιδια την γνωμη τους, μπορει το λεον να ναι το καλυτερο απ ολα αυτα. Αλλα αν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα καινουργιο, θα εκανα μερικα test drive
john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Cliot Ceed δεν είδα και απέκλεισα i30 λόγω του ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Test drive έχω κάνει σε όλα τα υπόλοιπα δίχως να μπορώ να διαλέξω κάποιο ως πληρέστερο και ελκυστικότερο.
Liverpool89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενε καποιο αλλο μελος που θα χει καποιο απο αυτα να σου πει, το λεον ειναι καινουργιο. Εγω αν ημουν στην θεση σου θα εκανα μια βολτα να τα δω και αυτα
aGka8l Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Απέξω το Λεόν είναι ισάξιο ομορφιάς με το golf , για μένα κοντραρει και α3 σε ομορφιά . Από μέσα μ θυμίζει αμάξι 2009-10 κ όχι 2015 , κατα τα αλλά θα χτυπαγα καινούριο με την μια leon Αν αγοραζα σήμερα εγώ αν και είμαι vw φανμποι θα παιρνα το ι30 π είναι πανέμορφο κ αξιοπιστο
dobro Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις σκεφτει να πας σε suv κατηγορια με τοσους ωραιους δρομους που εχουμε...........τιποτα σε vitara,qashqai...πετρελαιο;
john1987 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν το έχω σκεφτεί διότι το αυτοκίνητο που θέλω είναι για καθημερινή χρήση 50 χλμ συνολικά με διαδρομή εκτός πόλης (εθνική) πιο πολυ.
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εχεις σκεφτει να πας σε suv κατηγορια με τοσους ωραιους δρομους που εχουμε...........τιποτα σε vitara,qashqai...πετρελαιο; εγω παρακαλαω να μεινουν οπως ειναι
cococrops Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 κοιτα γουσταρω και τα δυο αμαξι εγω!!ειμαι φαν του volkswagen group και leon να παρεις vw αγοραζεις!και skoda να παρεις μια απο τα ιδια!!εγω γουσταρω και skoda octavia παρα πολυ αρκει να σου αρεσει το μεγεθος!!μακρια απο opel γνωμη μου!!!αλλα αν ημουν στη θεση σου αναμεσα σε αυτα τα δυο που λες το αυτονοητο!!οτι καινουργιο ειναι μακραν καλυτερο αφου εισαι ουσιαστικα ο πρωτος ιδιοκτητης-χρηστης
Dare-Devil Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Cliot Ceed δεν είδα και απέκλεισα i30 λόγω του ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Test drive έχω κάνει σε όλα τα υπόλοιπα δίχως να μπορώ να διαλέξω κάποιο ως πληρέστερο και ελκυστικότερο. Aπο την στιγμή που κοιτάς για golf τότε κοίτα οπωσδήποτε να κλίσεις test drive το ceed . Trust me .
dobro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Suzuki swift αν βγαινει πετρελαιο . βγαινει,βγαινει,και δεν καιει καθολου.....μονο οι χωροι του ειναι μικροι.
chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ ομορφο το ceed αλλα πολυ φιδι σε σχεση με τα υπολοιπα της κατηγοριας του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα