Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχικά σκεφτόμουν την κατηγορία super mini τύπου Yaris, Polo, Corsa, Fiesta.

Όμως επειδή έφταναν κάπου 16,5 χιλιάρικα και δε με ικανοποιούσαν οδηγικά/αισθητικά αποφάσισα να δω το Leon.

Ωστόσο, δε θέλω να ξεφύγω πάρα πολύ από τα 18 χιλιάρικα - οπότε και δεν κοιτάω σε πιο premium επιλογές.

Δημοσ.

Ναι ειδες κανενα clio, ceed δεν ξερω αν βγαινει σε πετρελαιο ή i30 Hyundai, δεν θελω να σε επηρεασω, ας πουν κι αλλα παιδια την γνωμη τους, μπορει το λεον να ναι το καλυτερο απ ολα αυτα.

Αλλα αν ημουν στην θεση σου θα επαιρνα καινουργιο, θα εκανα μερικα test drive

Δημοσ.

Cliot Ceed δεν είδα και απέκλεισα i30 λόγω του ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Test drive έχω κάνει σε όλα τα υπόλοιπα δίχως να μπορώ να διαλέξω κάποιο ως πληρέστερο και ελκυστικότερο.

Δημοσ.

Περιμενε καποιο αλλο μελος που θα χει καποιο απο αυτα να σου πει, το λεον ειναι καινουργιο.

Εγω αν ημουν στην θεση σου θα εκανα μια βολτα να τα δω και αυτα

Δημοσ.

Απέξω το Λεόν είναι ισάξιο ομορφιάς με το golf , για μένα κοντραρει και α3 σε ομορφιά . Από μέσα μ θυμίζει αμάξι 2009-10 κ όχι 2015 , κατα τα αλλά θα χτυπαγα καινούριο με την μια leon

Αν αγοραζα σήμερα εγώ αν και είμαι vw φανμποι θα παιρνα το ι30 π είναι πανέμορφο κ αξιοπιστο

Δημοσ.

εχεις σκεφτει να πας σε suv κατηγορια με τοσους ωραιους δρομους :mad: που εχουμε...........τιποτα σε vitara,qashqai...πετρελαιο;

Δημοσ.

Όχι δεν το έχω σκεφτεί διότι το αυτοκίνητο που θέλω είναι για καθημερινή χρήση 50 χλμ συνολικά με διαδρομή εκτός πόλης (εθνική) πιο πολυ.

Δημοσ.

εχεις σκεφτει να πας σε suv κατηγορια με τοσους ωραιους δρομους :mad: που εχουμε...........τιποτα σε vitara,qashqai...πετρελαιο;

εγω παρακαλαω να μεινουν οπως ειναι :P

Δημοσ.

κοιτα γουσταρω και τα δυο αμαξι εγω!!ειμαι φαν του volkswagen group και leon να παρεις vw αγοραζεις!και skoda να παρεις μια απο τα ιδια!!εγω γουσταρω και skoda octavia παρα πολυ αρκει να σου αρεσει το μεγεθος!!μακρια απο opel γνωμη μου!!!αλλα αν ημουν στη θεση σου αναμεσα σε αυτα τα δυο που λες το αυτονοητο!!οτι καινουργιο ειναι μακραν καλυτερο αφου εισαι ουσιαστικα ο πρωτος ιδιοκτητης-χρηστης

Δημοσ.

Cliot Ceed δεν είδα και απέκλεισα i30 λόγω του ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Test drive έχω κάνει σε όλα τα υπόλοιπα δίχως να μπορώ να διαλέξω κάποιο ως πληρέστερο και ελκυστικότερο.

Aπο την στιγμή που κοιτάς για golf τότε κοίτα οπωσδήποτε να κλίσεις test drive το ceed . Trust me .

Δημοσ.

Suzuki swift αν βγαινει πετρελαιο .

βγαινει,βγαινει,και δεν καιει καθολου.....μονο οι χωροι του ειναι μικροι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...