Προς το περιεχόμενο

λειτουργικό Σύστημα

petros20011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

hackintosh http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-178

θεωρητικά μπορείς να βαλεις και 10.10, αλλα ξεκινα με οποιαδηποτε έκδοση υποστηριζει το hardware σου και προχωρας σιγα σιγα.

Δεν έχεις παρα να κανεις αναζητηση στο internet για core2duo hackintosh,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά έχω windows 7 και θα ήθελα να μου πείτε άμα θα μπορούσα να βάλω mac αν ναι ποια είναι καλύτερα ως λειτουργικό σύστημα?

Αν έχεις pc βάζεις windows, αν έχεις mac βάζεις mac os, δεν υπάρχει συμβατοτητα, ούτε μπορείς να τα συγκρινεις

• Like 1

Πάρε ένα Mac, απλά για να το χαρείς. 

Μην μπλέκεις με την πατέντα hacintosh, μπορεί τελικά να δουλέψει

αλλά αυτό που θα προκύψει δεν θα είναι Mac σε καμία περίπτωση.

Γνώμη μου. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον ειναι επιδημία , δεν εξηγείται αλλιώς....

Οτι έκανε το λάθος και άνοιξε το θέμα ενω υπήρχε ήδη,  σημαίνει οτι δεν θα του απαντησουμε σε αυτό που ρωτάει?

Αν αξιζει ή οχι το hackintosh μπορείτε να το κανετε επισης ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα.

Δεν ξερουμε αν το pc του ειναι φτιαχτό,αρα ελευθερο να πάρει οποιοδηποτε λειτουργικό μπορεί ή κλειδωμένο μόνο για windows,πράγμα σπάνιο για pc.

Η συμβατότητα εξαρτάται από το hardware αλλα δεν είναι κάτι το πολυ δύσκολο, ωστε να βγαίνει το συμπέρασμα οτι δεν υπάρχει συμβατότητα....Μην το μπερδεύεται με ios....

Επίσης αν έχεις mac δεν σε υποχρεώνει κανένας να τρέχεις μόνο mac, για αυτό χαλαρώστε λιγο με τις βαρύγδουπες εκφράσεις και αφήστε τον άνθρωπο να μάθει...

Επεξ/σία από atheatos

Επίσης αν έχεις mac δεν σε υποχρεώνει κανένας να τρέχεις μόνο mac, για αυτό χαλαρώστε λιγο με τις βαρύγδουπες εκφράσεις και αφήστε τον άνθρωπο να μάθει...

Δεν νομίζω ότι κάνω βαρύγδουπες εκφράσεις, απλά εκφέρω την γνώμη μου.

Άλλωστε το νόημα του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την βέλτιστη. Όμως, πως μπορεί άραγε ο άνθρωπος να μάθει αν δεν διατυπωθούν κάποιες απόψεις ;.

Δεν νομίζω ότι κάνω βαρύγδουπες εκφράσεις, απλά εκφέρω την γνώμη μου.

Άλλωστε το νόημα του forum είναι η ανταλλαγή απόψεων, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την βέλτιστη. Όμως, πως μπορεί άραγε ο άνθρωπος να μάθει αν δεν διατυπωθούν κάποιες απόψεις ;.

"Αν έχεις pc βάζεις windows, αν έχεις mac βάζεις mac os, δεν υπάρχει συμβατοτητα, ούτε μπορείς να τα συγκρινεις"

Δεν αφορούσε εσένα προφανώς και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις.......

@atheatos

Η απαντηση που έδωσα αφορά την ερωτηση του ts για την δική του περιπτωση, δεν θα κάτσω να γραψω ενα βιβλιο για να εξετάσω ολες τις περιπτωσεις κτλ. Η προταση που έγραψα ειναι απολυτως σωστη...

Αλλά μια που το εφερε η κουβεντα, σε ενα mac αν φορμαρεις τον δισκο και κάνεις καθαρή εγκατασταση μονο windows, μπορεις να κάνεις firmware updates ?

@atheatos

Αλλά μια που το εφερε η κουβεντα, σε ενα mac αν φορμαρεις τον δισκο και κάνεις καθαρή εγκατασταση μονο windows, μπορεις να κάνεις firmware updates ?

Φίλε @atheatos ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.

Φίλε @Looser, δεν παίρνει κανείς Mac για να τρέχει Windows !.

Και πάλι γνώμη μου. :)

Φίλε @atheatos ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ.

Φίλε @Looser, δεν παίρνει κανείς Mac για να τρέχει Windows !.

Και πάλι γνώμη μου. :)

Αυτό ακριβώς απάντησα στο ts

Αν έχεις pc βάζεις windows, αν έχεις mac βάζεις mac os, δεν υπάρχει συμβατοτητα, ούτε μπορείς να τα συγκρινεις

Φίλε @Looser, μήπως δεν καταλαβαίνω κάτι σωστά ;. 

σε ενα mac αν φορμαρεις τον δισκο και κάνεις καθαρή εγκατασταση μονο windows, μπορεις να κάνεις firmware updates ?

Δηλαδή διαγράφεις το OS X και εγκαθιστάς μόνο windows.

Τα firmware updates είναι απαραίτητα για να εγκαταστήσεις το windows μεσο bootcamp. Aπο εκει και υστερα αν θες ναι μπορείς να διαγράψεις το mac os partition αφου σωσεις το recovery partition σε ενα στικάκι με την γνωστη εφαρμογη που σου δίνει η Apple.

Mε αυτό τον τρόπο αν στο μέλλον χρειαστείς το os x για κάποιο firmware update, δεν έχεις παρα να το εγκαταστήσεις σε ένα εξωτερικο σκληρό προσωρινά, να μπουτάρεις απο αυτόν και να γίνουν τα όποια firmware updates.

Για όλα υπάρχουν λύσεις και αν ασχοληθεί καποιος εστω και λιγο με hackintosh θα δει και ακόμα περισσοτερες λύσεις....

ΥΓ. Πιθανόν να διαγραφούν όλα αυτα από moderator και να μεταφερθεί η ερώτηση στο σωστό νήμα,οπότε no worries... :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...