Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαχαχ για πες τη συνέχεια του 2)

χαχαχα , δεν ήθελα να αναλύσω το κομμάτι της ντροπής και το πως με κοίταγαν όλοι :D

Τσπ αφου τα λεμε ολα εδω :D :P

τσπ με το που τη κάνω την μαλάκια, αρχίζουν τα "φιλαράκια ¨μου να λιώνουν στο γέλιο...... ( δεν είμαι σίγουρος πόσο γελάγανε βεβαία γιατί ήμουν κάτω στο χώμα χαχα ) 

γυρνάω πίσω και βλέπω το σερβιτόρο να κοιτάει όλα τα ποτά που είχαν πέσει κάτω και γυρνάει με ένα βλέμμα πολύ μαλακισμένο και με καρφώνει νευριασμένα , και φυσικά....όλοι όσοι έκανα π$##&α με κοιτούσαν και προσπαθούσαν να καθαριστούν χαχαχαχα

εγώ ένιωθα τόσο άβολα που δεν είπα ούτε μια συγνώμη :D, και οι φιλοι μου τα γνωστά...γέλια και ααα το μαλάκα κτλπ :D

εδιτ : από τότε όταν χωρίζω δεν βγαίνω έξω για μεγάλο διάστημα :D :P

• Like 2
Δημοσ.

θα προτιμουσα να μην υπαρχει παραπανω αναλυση ας το αφησουμε ως εχει

για να σε κάνω να νιώσεις καλύτερα (απλά δεν τα θεωρώ ξεφτίλα γιαυτό δεν τα γράφω στο αρχικό) 

Μικρός έβγαινα στο μπαλκόνι όταν περνούσε το αστικό λεωφ , κατέβαζα τα βρακιά μου και προσπαθούσα να κάνω κάτι σαν ελικοπτεράκι με το τσουτσούνι μου και μια φορά το έδειξα στην κόρη της γειτόνισσας. Επίσης μικρός , είχα βγει απ τον ύπνο με το βρακί έξω στον κήπο να μαζέψω το γάτο μου που πλακωνόταν με έναν άλλο , μετά κατάλαβα οτι δεν φορούσα βρακί (ήταν η εποχή που κοιμόμουν γυμνός) , θυμάμαι κάποια με είδε αλλα δεν θυμάμαι ποια.  

• Like 2
Δημοσ.

Να ο Βαπιρ πέρασε το φυσιολογικό αναπτυξιακό στάδιο. Και ο αδερφός μου ξεβρακωνόταν στο άσχετο, έπαιζε σφεντόνα με το τσουτσουνάκι του, εγω έδειχνα το πωπουδάκι μου στους γείτονες (αφού πρώτα έκανα την ανακοίνωση: κυρ Τάδε, να ο κώλος μου!)

Στη δουλεια έχουμε ένα πρόγραμμα messenger για να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Είναι λοιπόν ένας βλαμμένος συνάδελφος που λέει διάφορα εκνευριστικά και τον κράζουμε με μια κοπέλα στο τσατ, ενω γελάμε με τα σχόλια. Φαίνεται τέλος πάντων ότι "μιλάμε".

Κάποια στιγμή λέει ο βλάκας μια κοτσάνα ακόμα και γράφω εγώ "δεν τον αντέχω άλλο τον μαλακοπίτουρα" και το στέλνω...σε αυτόν.

Με ρωτάει απορημένος τι εννοώ και μετά προσπαθούσα να τον πείσω πως εννοώ έναν σε άλλο τμήμα.

• Like 3
Δημοσ.

Όταν ήμουν κάπου 7-8 συνήθιζα να κατεβαίνω από τις σκάλες και να τρομάζω τους γονείς μου και την αδερφή μου που κατέβαιναν με το ασανσέρ (ήταν παλιά πολυκατοικία και από τον τρίτο μέχρι να ανέβει και να κατέβει ισόγειο προλάβαινα).

Ένα βράδυ είπα να το ξανακάνω και κατέβηκα γρήγορα κάτω. Οπότε κρύβομαι και μόλις φτάνει πετάγομαι να τους τρομάξω.

Έλα όμως που είχε κατέβει αυτός που έμενε από πάνω μας...
Εγώ να θέλω να κρυφτώ, αλλά να πρέπει να σκεφτώ τι θα πω στους γονείς μου. Όταν κατέβηκαν, τους είπα και καλά πως έπεσα και για αυτό δεν τους πρόλαβα.
Ευτυχώς είχε παιδιά ο ίδιος και έδειξε κατανόηση.

Και δύο περιστατικά που μου είπαν αλλά εγώ δεν τα θυμάμαι:
1) Όταν γεννήθηκα, ρωτούσε ο πατέρας μου αν όλα πήγαν καλά. Οπότε βγαίνει ο γιατρός με κατουρημένη τη γραβάτα του (μόλις με έβγαλαν, τους κατούρησα :-D  :-D )
2) Δύο χρονών περίπου μετακομίσαμε σε νέο σπίτι. Βγήκα στο μπαλκόνι και έριξα το μπιμπερό μου κάτω. Έπεσε πάνω σε τραπέζι ενός καφενείου που υπήρχε στην είσοδο. Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε κάτι.  :devil:  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης η ντροπή που θα ένιωσες την στιγμή που κατουρούσες θα πρέπει να σου έχει μέινει ανεξήτηλα χαραγμένη μέσα σου πιστεύω.

• Like 5
Δημοσ.

Μικρός έβγαινα στο μπαλκόνι όταν περνούσε το αστικό λεωφ , κατέβαζα τα βρακιά μου και προσπαθούσα να κάνω κάτι σαν ελικοπτεράκι με το τσουτσούνι μου και μια φορά το έδειξα στην κόρη της γειτόνισσας.

Σε εμένα είχε τύχει όταν βρισκόμουν στο σπίτι της θείας μου, περνούσε λεωφορείο από κάτω στην λεωφόρο και πετάξαμε με τον ξάδερφό μου ένα γυάλινο μπουκάλι από αναψυκτικό και ένα αλουμινένιο κουτάκι μπύρας στον δρόμο, το μπουκάλι έπεσε και έσπασε πάνω στο λεωφορείο. Μετά σταμάτησε ο οδηγός και έψαχνε να δει τι γίνεται, από κάπου μας πήραν πρέφα δεν ξέρω και ανέβηκαν με την διαχειρίστρια της πολυκατοικίας στο δικό μας διαμέρισμα και χτυπούσαν τα κουδούνια, εμείς φοβηθήκαμε και προσπαθήσαμε να κρυφτούμε κάτω από το κρεβάτι και τότε μας πήραν όλοι οι γονείς και συγγενείς πρέφα οτι εμείς φταίγαμε, συγκεντρώθηκαν όλοι στο δωμάτιο με το κρεβάτι κάπου 7-8 άτομα και μας έκραξαν άσχημα με φωνές και μετά εγώ γκάριζα στο κλάμα και προσπαθούσα να βρώ δικαιολογία αλλά τζάμπα κόπος, ευτυχώς δεν φάγαμε ξύλο.

Δημοσ.

Ο γυναικολόγος έκανε τοκετό κοστουμαρισμένος με γραβάτα? :blink:

Φαντάζομαι τελείωσε με τον τοκετό, άλλαξε και πέρασε να δει αν όλα είναι οκ, πριν βγει να τα πει στον πατέρα μου και όσους περίμεναν απ' έξω.

Δημοσ.

Δεν κολλάει η ιστορία, αν είχε χρόνο να αλλάξει και να σουλουπωθεί ο γιατρός (μετά από πλακούντα, τυχόν ράμματα κλπ), πως δεν είχαν χρόνο οι μαίες να σου βάλουν πάνα?

Μάλλον το λένε για να γελάνε, δεν νομίζω να έγινε.

Δημοσ.

οταν ημουν μικρος ειχα ενα συνηθειο να βγαζω το πουλι στα μουτρα φιλεναδων της αδερφης μου τοτε δεν καταλαβαινα αλλα τωρα πλεον οταν τις πετυχαινω στο δρομο μια ντροπη την νοιωθω η αληθεια ειναι

Χαχαχα έχω ένα φίλο που έκανε το ίδιο,εντάξει μιλάμε για πολύ γέλιο,έχει τύχει να είμαι μπροστα

Δημοσ.

Εγω θυμαμαι μεχρι τα 9 περιπου, επιανα συνεχεια τον κωλο και τα βυζια της κοπελας που δουλευε σε ενα καφε που για καποιο λογο με εφερναν και εμενα οταν ημουν μικρος.. Don't regret it though.  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...