xristos97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. χαχαχχαχα κατι παρομοιο επαθα στην 3η γυμνασιου στις εξετασεις. να πω επισης οτι την ανοιξη τρεχει η μυτη μου σαν βρυση επειδη εχω αλλεργια στην γυρη. και που λες πηγα να δωσω το γραπτο στην καθηγητρια, στεκομαι μπροστα της και εκεινη την στιγμη αρχιζει να κανει την εμφανιση της μια μυξα. ειχε τελειωσει και το χαρτι χαμος. με το χερι τις μαζευα, ρεζιλi 1
Antwni Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Συνεχίζω και με κάτι άλλο που μου ήρθε. 4η Δημοτικού και να σηκώνω επίμονα το χέρι μου, για να πω του δασκάλου ότι πρέπει να πάω στην τουαλέτα. Έλεγε κάτι και δεν με άφησε να μιλήσω μέχρι να τελειώσει. Ε όταν τελείωσε είχα γίνει κατά 10 κιλά βαρύτερος...xDDD Καθόμασταν με έναν φίλο μου στα σκαλιά, στο διάλλειμα και λέει "κάτι μυρίζει εδώ, πάμε να φύγουμε." Ήταν η προτελευταία ώρα και τελευταία ώρα είχαμε γυμναστική. Ε πήγαιναν πάνω-κάτω.Αφού κουράστηκα να τρέχω με τόσο φορτίο. Δεν παίζει να την ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή ρε.Θεϊκή. Υ.Γ.Δεν ξέρω τι είχα φάει xD 6
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ίιιιου ρε μαν ^^ εγώ πρώτο έτος, με πιάνει τρελό κόψιμο στο πανεπιστήμιο. βγαίνω από το αμφιθέατρο για να πάω τουαλέτα και παίζει να βγήκε λίγο στον δρόμο. τόσο δεν κρατιόμουν. μετά χώνομαι στην πρώτη τουαλέτα που βρίσκω, τα αδειάζω όλα και στην διάρκεια διαπιστώνω πως η πόρτα δεν κλείνει. οπότε με το ένα πόδι την σπρώχνω όλη την ώρα. μετά από λίγο διαπιστώνω πως δεν υπάρχει κωλόχαρτο. ευτηχώς η καθαρίστρια μόλις είχε αδειάσει τον κάδο οπότε βολεύτηκα με την νάιλο σακούλα των σκουπιδιών. και όπου φύγει φύγει μετά για το σπίτι. ευτηχώς δεν με κατάλαβε κανείς. αν και είχα γκόμενα πάνω στο αμφιθέατρο, μπορούσα να την πω να μου φέρει λίγο χαρτί, δεν το σκέφτηκα. επίσης η ανακούφιση ήταν τόσο έντονη που δεν υπήρχε χώρος για συναίσθημα ντροπής ή αμηχανίας. 8
φραμπάλα Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 μόλυνση;;;;; τη πανβρώμικη σακούλα στον πρωκτό;;;
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σιγά μωρέ, πριν κάτι αιώνες με φύλλα από δέντρα που τα έχεζαν κάμπιες σκουπίζονταν, πως κάνεις έτσι; 7
Vapir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 είναι εποχή high protein + high broccoli και έχω κλάσει καταλάθος σε ασανσέρ ενώ κατεβαίνω και όπως βγαίνω μπαίνει μια γκόμενα , πήγα σε μια δουλειά 10 λεπτά , επέστρεψα κ όταν μπήκα ακόμα μπόχα , ανεβαίνω πάλι στη δουλειά και ήταν πελάτισσα 10
raid_av Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 1)Αποφασιζω να το παιξω μουρη με παπι και τραβαω σουζα σε μια διασταυρωση ,παω να φαω καπακι δεν το τρωω,βαζω ποδια κατω και διασχιζω την διασταυρωση κρατωντας το τιμονι και κυνηγωντας το παπι, ολοι να με κοιτανε ,αναγκαστικα το αφηνω και σκαει πανω σε ενα αμαξι, ενα παπακι μονο του. 2)Ειμαι ντιρλα με εχει πιασει τρελο κατουρημα και μπαινω σε μια πιλοτη οικοδομης. Βλεπω μια χαρα κατω λεια επιφανεια ,παταω και ειναι ασβεστης και μπαινω μεσα μεχρι τα γονατα ,κατουραω και φευγω με τον ασβεστη σαν μποτες μεχρι το γονατο. 26
Iris_89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 1)Αποφασιζω να το παιξω μουρη με παπι και τραβαω σουζα σε μια διασταυρωση ,παω να φαω καπακι δεν το τρωω,βαζω ποδια κατω και διασχιζω την διασταυρωση κρατωντας το τιμονι και κυνηγωντας το παπι, ολοι να με κοιτανε ,αναγκαστικα το αφηνω και σκαει πανω σε ενα αμαξι, ενα παπακι μονο του. 2)Ειμαι ντιρλα με εχει πιασει τρελο κατουρημα και μπαινω σε μια πιλοτη οικοδομης. Βλεπω μια χαρα κατω λεια επιφανεια ,παταω και ειναι ασβεστης και μπαινω μεσα μεχρι τα γονατα ,κατουραω και φευγω με τον ασβεστη σαν μποτες μεχρι το γονατο. Day 55: Ακόμα γελάω
The Spirit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Βόλταρα με το scooteraki και περνώντας έξω από μια καφετέρια γυρνάω δεξιά το κεφάλι να δω αν έχει κόσμο και μόλις κοιτάω πάλι μπροστά στα 3 μέτρα σταματημένο αμάξι στην μέση του δρόμου. Αυτό ήταν, ένα με το οδόστρωμα έγινα και δυστυχώς ήταν γεμάτη η καφετέρια....
chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. επειδη μου ετυχε καποιες φορες οταν ημουν πιτσιρικι εμαθα να φτερνιζομαι με το στομα κλειστο.... Κατασκηνωση πιτσιρικας (πηγαινα 3η δημοτικου νομιζω) τροφικη δηλητηριαση...αλλους τους βγηκε σε εμετο,εμενα μου βγηκε σε κοψιμο.Βραδυ 1-2η ωρα πεταγομαι απο το κρεβατι και καταλαβαινω οτι η τορπιλη εχει οπλισει αλλα η τουαλετα ειναι σε αποσταση 300 μετρα κανω περιπου 20-30 μετρα νοιωθω οτι δεν θα αντεξω καθομαι λιγο να ηρεμισω μπας και την βγαλω "καθαρη",σηκωνομαι περπαταω λιγο γρηγορα κανω δεν κανω αλλα 30 μετρα κρυος ιδρωτας να τρεχει οοοοο τζιζους δεν θα την βγαλω να σκεφτομαι ξανακαθομαι.Εκει που καθομαι βλεπω ενα αλλο παλικαρι πανικοβλητο με το χερι στον κ*λο να τρεχει ενω ακουγονται και καποια sound effect οσο περπαταει πρατς-προυτς-πρατς. Λεω εδω που φτασαμε ή θα χεστεις πανω σου ή θα τρεξεις και οτι γινει,σηκωνομαι αρχιζω γρηγορο βαδην για να μην υπαρχει κανενα ατυχημα στην διαδρομη ο ιδρωτας να συνεχιζει να τρεχει ,φτανω αφου η διαδρομη μου φανηκε λες και ηταν χιλιομετρα και αντικριζω καταχεσμενες τουαλετες οπου στις 2 απο αυτες ειχε και αποτυπωματα χεριων,ανοιγω πανικοβλητος και με τρεμαμενο χερι τις πορτες βρισκω την λιγοτεο χεσμενη τουαλετα τα κατεβαζω και ηταν σαν να ανοιξαν οι πυλες της κολασεως ακριβως ετσι αφου εβγαλα οτι ειχα φαει τα τελευταια 3 χρονια και νοιωθω μια θεικη ανακουφηση...ερχεται η φρικη ανακαλυπτω πως δεν εχει χαρτι εντελει περιμενα 20-30 λεπτα ( τα ποδια μου ειχαν μουδιασει σχεδον δεν τα ενοιωθα) μεχρι να ερθει ενας ομαδαρχης για χεσιμο ωστε να του ζητησω χαρτι... 12
Δημοφιλής ανάρτηση evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ηταν πριν κατι χρονια οταν ημουν φοιτητρια 2ο ετος νομιζω. Ειχα εναν συμφοιτητη κινεζο με περιεργο μαλλι σαν καπελακι, και τετραπαχο. Μια μερα τον πετυχενω στις γυναικειες τουαλετες και του λεω «Μα καλα τι κανεις εδω; Ειναι μονο για γυναικες» η απαντηση που ελαβα «Εεε γυναικα ειμαι»....... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από evabb 36
mikemart Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Ηταν πριν κατι χρονια οταν ημουν φοιτητρια 2ο ετος νομιζω. Ειχα εναν συμφοιτητη κινεζο με περιεργο μαλλι σαν καπελακι, και τετραπαχο. Μια μερα τον πετυχενω στις γυναικειες τουαλετες και του λεω «Μα καλα τι κανεις εδω; Ειναι μονο για γυναικες» η απαντηση που ελαβα «Εεε γυναικα ειμαι»....... χαχααχ επικο!
chrisxkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 οταν ημουν μικρος ειχα ενα συνηθειο να βγαζω το πουλι στα μουτρα φιλεναδων της αδερφης μου τοτε δεν καταλαβαινα αλλα τωρα πλεον οταν τις πετυχαινω στο δρομο μια ντροπη την νοιωθω η αληθεια ειναι 10
GreekMonkey Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 οταν ημουν μικρος ειχα ενα συνηθειο να βγαζω το πουλι στα μουτρα φιλεναδων της αδερφης μου τοτε δεν καταλαβαινα αλλα τωρα πλεον οταν τις πετυχαινω στο δρομο μια ντροπη την νοιωθω η αληθεια ειναι Μόνο περηφάνεια για κάτι τέτοια ρε. Κάντο και τώρα, ποτέ δεν ξέρεις 17
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα