doubtful Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. χαχαχα
MikeJ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω στείλει στο κολλητό μου μήνυμα για καληνύχτα που πήγαινε για την κοπέλα μου.... ξέρετε με υποκοριστικά καρδούλες φιλάκια σουξου μούξου και δεν συμμαζεύετεται..... Θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί όταν σκέφτεσαι το δούλεμα που θα πέσει την άλλη μέρα στη παρέα..... 1η προς 2η Λυκείου, έχοντας το πρώτο κινητό μου με αξιοπρεπή κάμερα 2mpx είχα τραβήξει βίντεο από κουδούνισμα στο τέλος του, στη στιγμή της κορύφωσης...(μη ρωτάτε το γιατί, απλά είχα κάμερα πρώτη φορά. ήμουν και πιο νέος και τραβούσα τα πάντα.... ) Φίλη μου είχε πάρει το κινητό μου και χάζευε (εγώ είχα ξεχάσει εντελώς το βίντεο) το βρήκε και το είδε, και το είδε και όλη η παρέα εκεί στη παραλία που ήμασταν.... Εντάξει πάλι καλά ήμασταν όλοι καλοί φίλοι.... και η κοπέλα ήταν προχώ δεν αηδίασε πχ.... Μάλιστα μου είπε και ..."Ουάου πετάχτηκε πολύ μακριά....." 18
NoExit Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 1. Αποτυχημενο και χοντρο αστειο σε εναν τυπο σε μια νεα δουλεια που αργοτερα εμαθα οτι ειναι εκ των ανωτατων μεσα στην εταιρεια. Μπροστα σε συναδελφους αλλα και στον προισταμενο μου, του οποιου προισταμενος ηταν αυτος στον οποιο ειπα την χοντραδα. 2. Επισημο meeting με καμια 10ρια κουςτουμαριςμενους συνεργατες, ανακατεμενο στομαχι εγω, σε καποια φαση σηκωνομαι να παρω κατι κολλες απο ενα διπλανο γραφειο και με το που κανω την κινηση να σηκωθω, ακουγεται ενα πρρρρ μεσα στη γενικη ησυχια...ολα καλα. 3
GreekMonkey Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. Απλά επικό !!!!
παπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κρίμα που δεν μπορώ να περιγράψω τα βλέμματα. Ο τύπος και η κοπέλα να έχουν ψηλά το κεφάλι και τα μάτια καρφωμένα στη παλάμη μου. Εγώ να έχω γίνει ινδιάνος. Πωω τι φάση...
Iris_89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. Έχω ιδρώσει απ' τα γέλια
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορά όταν ήμουν μικρός είχα βγει στο πάρκο να παίξω μπάλα. Όταν κατάλαβα ότι είχα ξεχάσει να φορέσω σορτσάκι ήταν αργά. True story. Με παντόφλες σε πάρτυ φίλου χειμώνα Ταμειας σε νετ καφέ. Ψιλό άρρωστος. Έρχεται ένα ζευγαρακι να ρωτήσει που να κάτσει. Φτερνιζομαι και βγαίνει μια μιξα 20ml πάνω στη παλάμη μου. Την κοιτάζω σα άτομο με 11 iq. Την κοιτάζουν και αυτοί. Η γιαγιά μου μου έλεγε να μην αφήνω την δύναμη μου <3 2
gdriver Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 έχω πάει μία μέρα στο γυμναστήριο και έβαλα ό,τι προχειρότερο βρήκα εκείνη τη ώρα μροστά μου. πηγα΄νω στο ποδήλατο για αρχή, αυτό που ξαπλώνεις σχεδόν όχι στο καλό κάθετο πατροπαράδοτο, και ξεκινούν τα πολύ πρίεργα βλέμματα. συνεχίζω ακάθεκτος (λέω η ιδέα μου θα είναι) για προτελευταίο μηχάνημα αφήνω αυτό που ξαπλώνεις πάλι σχεδόν και σηκώνει βάρη μετα πόδια. πάλι περίεγα βλέμματα, και για κερασάκι αφήνω κοιλιακούς ξανά και ραχιαίους. όταν σηκώνομαι ξανα-μανά τα ίδια βλέμματα. πάω σπίτι βγάζω την κάτω΄φόρμα και διαπίστωσα πως ήταν ξηλωμένη ολόκληρη η πίσω πλευρά μέχρι το κέντρο της ραφής.φορύσα και ένα υπερ-άνετο μποξεράκι!!! Έχω στείλει στο κολλητό μου μήνυμα για καληνύχτα που πήγαινε για την κοπέλα μου.... ξέρετε με υποκοριστικά καρδούλες φιλάκια σουξου μούξου και δεν συμμαζεύετεται..... Θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί όταν σκέφτεσαι το δούλεμα που θα πέσει την άλλη μέρα στη παρέα..... 1η προς 2η Λυκείου, έχοντας το πρώτο κινητό μου με αξιοπρεπή κάμερα 2mpx είχα τραβήξει βίντεο από κουδούνισμα στο τέλος του, στη στιγμή της κορύφωσης...(μη ρωτάτε το γιατί, απλά είχα κάμερα πρώτη φορά. ήμουν και πιο νέος και τραβούσα τα πάντα.... ) Φίλη μου είχε πάρει το κινητό μου και χάζευε (εγώ είχα ξεχάσει εντελώς το βίντεο) το βρήκε και το είδε, και το είδε και όλη η παρέα εκεί στη παραλία που ήμασταν.... Εντάξει πάλι καλά ήμασταν όλοι καλοί φίλοι.... και η κοπέλα ήταν προχώ δεν αηδίασε πχ.... Μάλιστα μου είπε και ..."Ουάου πετάχτηκε πολύ μακριά....." όταν διάβασα τη δεύτερη παράγραφο νόμιζα πως περιέγραφες το κουδούνισμα στους διαδρόμους του λυκείου και το "κορύφωμα" το πέρασα για το σαματά που κάναμε στο τελευταίο κουδούνι για να φύγουμε. 4
LongTom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μικρός παις,κάπου στην αρχή της εφηβείας,πάμε στην στην θειά στο χωριό. Ο ξάδελφος είχε γκομπιούτερ με τσζόντες(τότενες μεγάλο θάμα) στο δωμάτιο,την βλέπουμε και γίνεται κατασκήνωση,ευτυχώς δίχως άλλα ατυχήματα. Περνάει η ώρα και ήρθε η ώρα να φύγουμε, η κατασκήνωση όμως πείσμωσε και δεν έφευγε. Η θειά σηκώνεται να μας ξεπροβοδήσει και μέχρι να φτάσει σε εμένα δεν το πρόσεξε(πήγαινα πλάτη πλάτη),δεν μπόρεσα να το αποφύγω τελικά και το βλέπει, στιγμαία τα βλέμματα διασταυρώνονται,περνάει από το πρόσωπο της ένα περίεργο βλέμμα και κάνει ότι δεν το είδε... Ακόμη αυτό το cringe-ξεφτίλα με κυνηγά...
nrkmaiden Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ξεράσει σε πιτσαρία. Εγω απο νετ καφε. 30(29 βασικα το ενα ηταν το δικο μου) pcia γεματα. edit Α και αλλη μια φορα σε clubακι πανω σε ενα παλικαρι στις τουαλετες που περιμενα στην ουρα.
theoritikos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Συμμαθητής λέει χοντρή κοτσάνα την ώρα του μαθήματος, και του φωνάζω "τι λες ρε πόντιε?" Ο καθηγητής είχε καταγωγή από τον Πόντο....
giorgos147 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από giorgos147
Gtr34 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μπλέχτηκε το κορδόνι του παπουτσιού στο πετάλι και δεν μπορούσα να κατεβάσω το πόδι, έσκασα στο οδόστρωμα φαρδιά πλατιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα