idomeneas7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Idomeneas τι εννοείς hoverboard;! 'Ενα ολόιδιο 2
KNSM Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 'Ενα ολόιδιο Βλεπω εναν πιτσιρικα γυρω στα 10, καθε μερα με ενα τετοιο λες και ειναι κολλημενος πανω σε αυτο, λογικα δεν κατεβαινει ουτε για τουαλετα...
txcellas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πριν κανα χρόνο ήμουν στα ΚΤΕΛ. Έκοψα εισιτήριο και καθόμουν με την κοπέλα μου κ μιλούσαμε, πείραζαμε ο ένας τον άλλον. Συχνά πυκνά όταν είμαστε σπίτι ρίχνω καμία κλανια για πλακα!! Το ίδιο σκέφτηκα να κάνω εκείνη την ημέρα. Κόψαμε εισιτήρια και καθόμασταν σε ένα χώρο αναμονής με αλλά 6-7 άτομα μαζί. Κάποιοι μιλούσαν, κάποιοι άκουγαν μουσική και γενικά δεν φαινόταν κάποιος να μας παρατηρεί. Για να μην πολυλογώ ρίχνω μια κλανιτσα μακρόσυρτη και τριπυτη όπου σε συνδυασμό με το πλαστικό κάθισμα και το κρύο ακούστηκε πολύ δυνατα. Την ώρα που την έριχνα ο κόσμος για κάποιο λόγο σταμάτησε να μιλάει, να κινείται και να κάνει οτιδήποτε. Η κλανια μου ακούστηκε σαν πυροβολισμός με συνεχόμενη ριπή. Κανείς δεν με κοίταξε κ κανείς Δν είπε καν κάτι αλλά ξέρω ότι όλοι με κατάλαβαν. Υ.Γ. Η κοπέλα μου ακομα μου το χτυπάει.. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 She is a keeper though... 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Πριν κανα χρόνο ήμουν στα ΚΤΕΛ. Έκοψα εισιτήριο και καθόμουν με την κοπέλα μου κ μιλούσαμε, πείραζαμε ο ένας τον άλλον. Συχνά πυκνά όταν είμαστε σπίτι ρίχνω καμία κλανια για πλακα!! Το ίδιο σκέφτηκα να κάνω εκείνη την ημέρα. Κόψαμε εισιτήρια και καθόμασταν σε ένα χώρο αναμονής με αλλά 6-7 άτομα μαζί. Κάποιοι μιλούσαν, κάποιοι άκουγαν μουσική και γενικά δεν φαινόταν κάποιος να μας παρατηρεί. Για να μην πολυλογώ ρίχνω μια κλανιτσα μακρόσυρτη και τριπυτη όπου σε συνδυασμό με το πλαστικό κάθισμα και το κρύο ακούστηκε πολύ δυνατα. Την ώρα που την έριχνα ο κόσμος για κάποιο λόγο σταμάτησε να μιλάει, να κινείται και να κάνει οτιδήποτε. Η κλανια μου ακούστηκε σαν πυροβολισμός με συνεχόμενη ριπή. Κανείς δεν με κοίταξε κ κανείς Δν είπε καν κάτι αλλά ξέρω ότι όλοι με κατάλαβαν. Υ.Γ. Η κοπέλα μου ακομα μου το χτυπάει.. Και τη σε νοιαζει ρε αφου την εχεις κλασμενη! 2
insomnia888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Εδώ παίρνω το βραβείο. Καθόμουν μαζί με μια παρέα και λέγαμε αστεία και γελάγαμε. Κάποια στιγμή γέλασα τόσο πολύ που ανεξέλεγκτα την αμόλησα δυνατά. Το ομαδικό γέλιο μετατράπηκε σε παγωμάρα. Κανείς δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Ήθελα να ανοίξει η γη και να με καταπιεί. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Tο ομαδικό γέλιο μετατράπηκε σε παγωμάρα. Επέζησε κανείς της πορδής;
insomnia888 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Επέζησε κανείς της πορδής; ευτυχώς ήταν άοσμη αλλά εξαιρετικά ηχηρή, οπότε όλοι την σκαπουλάρανε
bedazzled Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 ευτυχώς ήταν άοσμη αλλά εξαιρετικά ηχηρή, οπότε όλοι την σκαπουλάρανε Ή θα είναι μυρωδάτη «κούφια» ή το ανάποδο. Trade-off. 1
funbreaker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Συχνά πυκνά όταν είμαστε σπίτι ρίχνω καμία κλανια για πλακα!! Καλά ρε είναι δυνατόν να κλάνεις μπροστά στην γκόμενα? Κλάνει κι αυτή?
idomeneas7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Από τέτοια έχω κι εγώ πολλά. Πριν κάτι χρόνια είχα φιλοξενήσει έναν φίλο στο σπίτι και είχαμε πέσει για ύπνο στο σαλόνι, εγώ στον καναπέ στη μια άκρη και αυτός στον καναπέ στην άλλη άκρη. Αυτός ξεράθηκε άμεσα και βρηκα ευκαιρία να "χαλαρωσω", μόνο που δεν υπολόγιζα να ακουστεί τόσο πολύ. Ο άλλος ξύπνησε από τον θόρυβο και ακόμα το θυμάται. 1
txcellas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Καλά ρε είναι δυνατόν να κλάνεις μπροστά στην γκόμενα? Κλάνει κι αυτή? το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο! Το εχω παει μονος μου βασικα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα