Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γυμνάσιο ο διευθυντής είχε κολλήσει έξω απο την πόρτα στις αντρικές τουαλέτες χαρτί που έγραφε "Όποιο ζώο πασάλειψε σκατά τις τουαλέτες να έρθει στο γραφείο μου" κάπως έτσι. Θυμάμαι οτι έγραφε "ζώο" και "σκατά".

• Like 2
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άλλη ιστορία που θυμηθηλα τώρα πηγαινα σε επαλ και η πορτα τβν καθηγητων εγραφε γραφειο τεε και παω μια μερα ωραια και καλα και συμπληρωνω τα γραμματα για να βγει η λεξη γραφειο τελετων με τη λεξη απο κατω το καλο φτιαρι.Το βλέπει η διευθυντρια κάποια στιγμή αρχίζει της απειλές με αποβολές και άλλα διάφορα αλλά ευτυχώς κανέις δεν με έδωσε.Αυτό συνεχίζόταν για καμία βδομάδα.Μέχρι που μια μέρα με πιάνει ένας καθηγητής και βάζει τα γέλια και μου λέει ρε κολόπεδο τι βλακίες κάνεις.Αποτέλεσμα ποτε δεν έμαθε η διευθύντρια ποιος το έγραφε

• Like 2
Δημοσ.

1η γυμνασιου σε ημερησια εκδρομη στον Αγιο Νικολαο της Ναουσας. Παιζαμε μπαλιτσα και σχετικα κοντα υπηρχε μια λιμνουλα. Επεσε η μπαλα μεσα, ομως κανενας δεν πηγαινε να την παρει. Περιμεναμε λιγο , και σιγα σιγα "ηρθε" μονη της προς τα εξω. Παω και εγω ο γενναιος να την αρπαξω. 

Ομως ηταν λιγο γλιστερα εκει στην ακρη της λιμνουλας.

Ηταν η εποχη του "Μπαμ και κατω " του Λαμπη Λιβιερατου. 

Οποτε εγινε μια διασκευη για την παρτη μου και μονο , με την ονομασια "Μπλουμ και μεσα". 

• Like 1
Δημοσ.

1η γυμνασιου σε ημερησια εκδρομη στον Αγιο Νικολαο της Ναουσας. Παιζαμε μπαλιτσα και σχετικα κοντα υπηρχε μια λιμνουλα. Επεσε η μπαλα μεσα, ομως κανενας δεν πηγαινε να την παρει. Περιμεναμε λιγο , και σιγα σιγα "ηρθε" μονη της προς τα εξω. Παω και εγω ο γενναιος να την αρπαξω. 

Ομως ηταν λιγο γλιστερα εκει στην ακρη της λιμνουλας.

Ηταν η εποχη του "Μπαμ και κατω " του Λαμπη Λιβιερατου. 

Οποτε εγινε μια διασκευη για την παρτη μου και μονο , με την ονομασια "Μπλουμ και μεσα". 

Έχω πέσει και εγώ σε λίμνη σε μια πλατεία το 90's. Άστα......

Δημοσ.

χειμωνας του 1986 ή ΄87 πεταω για Αθηνα με την ολυμπιακη στο αεροδρομιο της Θεσ/κης τοτε απο την αιθουσα αναμονης και μεχρι το αεροπλανο πηγαιναμε με τα ποδια. ηταν η πρωτη μου φορα. περνωντας διπλα ακρβως απο την ροδα του αεροπλανου της δινω κανα δυο κλωτσιες- ετσι οπως δοκιμαζουμε τα λαστιχα του αυτοκηνιτου για να δουμε αν εχουν αερα- και ακουω απο πισω μια φωνη 

και πολλα γελια απο μια παρεα που ακολουθουσε... "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΘΑ ΜΑς ΠΑΕΙ;"

ουτε καν γυρισα το κεφαλι μου πισω να δω απο ποιους ερχοταν η καζουρα. σκευτομαι, εγινα ρεζιλη διεθνος. εχουν περασει απο τοτε τριαντα χρονια και ακομη και τωρα οταν το σκευτομαι γελαω.

• Like 13
Δημοσ.

χειμωνας του 1986 ή ΄87 πεταω για Αθηνα με την ολυμπιακη στο αεροδρομιο της Θεσ/κης τοτε απο την αιθουσα αναμονης και μεχρι το αεροπλανο πηγαιναμε με τα ποδια. ηταν η πρωτη μου φορα. περνωντας διπλα ακρβως απο την ροδα του αεροπλανου της δινω κανα δυο κλωτσιες- ετσι οπως δοκιμαζουμε τα λαστιχα του αυτοκηνιτου για να δουμε αν εχουν αερα- και ακουω απο πισω μια φωνη 

και πολλα γελια απο μια παρεα που ακολουθουσε... "ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΘΑ ΜΑς ΠΑΕΙ;"

ουτε καν γυρισα το κεφαλι μου πισω να δω απο ποιους ερχοταν η καζουρα. σκευτομαι, εγινα ρεζιλη διεθνος. εχουν περασει απο τοτε τριαντα χρονια και ακομη και τωρα οταν το σκευτομαι γελαω.

Και για όσους δεν το ξέρουν, τα λάστιχα από τις ρόδες των αεροπλάνων δέχονται τέτοιο βάρος και φόρτιση κατά την προσγείωση που κάθε συγκεκριμένο αριθμό προσγειώσεων αντικαταστούνται, ένας γνωστός μου είχε πει 5-6 προσγειώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν τα αφήσεις παραπάνω μπορεί να σκάσουν και να γίνει ατύχημα την ώρα της προσγείωσης. Είχε συμβεί μια φορά στην Αφρική από αεροπλάνο που η εταιρεία τσιγκουνευόταν και δεν άλλαζε τα λάστιχα, έσκασαν με έκρηξη στην 8η ή 9η προσγείωση.

• Like 1
Δημοσ.

φιλος μεθυσμενος πισω σε ταξι, χειμωνας με κλειστα παραθυρα....ξαφνικα ξερναει τα παντα τα κανει ολα χαλια πισω....αφου τελειωνει....ανοιγει το παραθυρο και ριχνει ροχαλα εξω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένας γνωστός μου είχε πει 5-6 προσγειώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν τα αφήσεις παραπάνω μπορεί να σκάσουν και να γίνει ατύχημα την ώρα της προσγείωσης.

Πρωτον, η αλλαγη εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Επειδη λεμε "αλλαγη στα λαστιχα του αυτοκινητου στα Χ χιλιομετρα", δε σημαινει οτι και για τα αεροπλανα υπαρχει ενας αντιστοιχος ποσοτικος κανονας. 

Δευτερον, για να γινει αλλαγη πριν τις 10 προσγειωσεις (ποσο μαλλον στις 5...) σημαινει οτι εγινε ζημια απο ασυνηθιστα κακη προσγειωση. Σε φυσιολογικες προσγειωσεις ακομα και τα λαστιχα που δεχονται τις περισσοτερες πιεσεις, βγαζουν το λιγοτερο 10 προσγειωσεις και συνηθως φτανουν αρκετα παραπανω, με ασφαλεια, αλλα το νουμερο δεν μπορει να στο πει κανενας διοτι οπως προανεφερα, υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που μεταβαλλονται σε καθε πτηση κι επηρεαζουν την κατασταση των ελαστικων.

Επεξ/σία από Snoob
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτον, η αλλαγη εξαρταται απο πολλους παραγοντες.

Επειδη λεμε "αλλαγη στα λαστιχα του αυτοκινητου στα Χ χιλιομετρα", δε σημαινει οτι και για τα αεροπλανα υπαρχει ενας αντιστοιχος ποσοτικος κανονας.

Δευτερον, για να γινει αλλαγη πριν τις 10 προσγειωσεις (ποσο μαλλον στις 5...) σημαινει οτι εγινε ζημια απο ασυνηθιστα κακη προσγειωση. Σε φυσιολογικες προσγειωσεις ακομα και τα λαστιχα που δεχονται τις περισσοτερες πιεσεις, βγαζουν το λιγοτερο 10 προσγειωσεις και συνηθως φτανουν αρκετα παραπανω, με ασφαλεια, αλλα το νουμερο δεν μπορει να στο πει κανενας διοτι οπως προανεφερα, υπαρχουν αρκετοι παραγοντες που μεταβαλλονται σε καθε πτηση κι επηρεαζουν την κατασταση των ελαστικων.

Σε οτι αναφέρομαι μιλάω για κυριλέ προσγείωση οχι για απότομη που εκεί είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Το αεροπλάνο έχει μια τεράστια μάζα σε τόνους μαζί με το βάρος των επιβατών καθώς και τυχόν επιπλέον φορτίσεις που γίνονται κατά την στιγμή που οι ρόδες έρχονται σε επαφή με το έδαφος από μια ομαλή προσγείωση. Το ελάστικο όσο ισχυρό κι αν είναι δέχεται τεράστιες πιέσεις.

Κατ' εκτίμηση μάζα αεροπλάνου από 300 ως 600 τόνους. Την ώρα της προσγείωσης η φόρτιση είναι ένα ποσοστό παραπάνω από το στατικό βάρος του αεροπλάνου. Αν θέσεις 50% βγαίνει 450 με 900 τόνους.

Επεξ/σία από Snoob
  • Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πηγα στο Πλαισιο και ειχαν απο αυτα τα hoverboard στο πατωμα. Ολο χαρα και ενθουσιασμο, ρωταω αν μπορω να ανεβω. Η κοπελα μου λεει ναι αλλα να προσεχω και να κρατιεμαι, πραγμα που απερριψα ολο αυτοπεποίθηση και σκεφτηκα οτι θα κανω τρελες φιγουρες στους διαδρομους. Ανεβαινω λοιπον και κανω κατι σβουρες γυρω γυρω δειλα οπου βεβαιωθηκα οτι ειναι πανευκολο και ετοιμαστηκα να κανω μανουβρα μπαντιλικι και να φυγω σφαιρα. Σε αυτό το σημειο τρωω μια επικη σαβουρα, σκαω με τον κωλο, ακουγεται ενα μπαμ και ολοι οι πελατες στα ταμεια διπλα, στον οροφο γενικα αλλα και οι πωλητες με κοιταγαν οπως ξαπλωθηκα φαρδιά πλατια στο πατωμα. Ο αντρας να παραπονιεται που δεν πρόλαβε να τραβηξει βιντεο να με βγαλει στο youtube και η μικρη να φωνάζει οτι θελει κι αυτη "τουμπα".

Εγω ομως πεισμωσα και ξανανεβηκα πανω, οπου μετα τρακαρα σε ενα σταντ. Το εβαλα στη θεση του και συνεχισαμε να κοιταμε πραγματα λες και δεν τρεχει τιποτα. Η μικρη συνεχισε να ζηταει τουμπα. Το χερι μου ακομα ποναει.

• Like 18
Δημοσ.

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη..είχα κανονίσει με εναν φίλο να πάω για καφέ Αριστοτέλους ..Τότε ήταν στα must της. Καθώς μιλούσα με μία φίλη μου στο σταθερό (κούκλα), σκέφτομαι να της πω να έρθει και αυτή. Αλλά λέω..ας ρωτήσω και τον κολλητό μου. Οπότε ενώ μιλούσα γράφω, sms στον φίλο μου...«Να πουμε και την Βάλια για ντεκόρ»??? Όπως θα καταλάβετε αντί να στείλω το μήνυμα στον Πασχάλη το έστειλα στη Βάλια......Valia I am sorry :(

• Like 1
Δημοσ.

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη..είχα κανονίσει με εναν φίλο να πάω για καφέ Αριστοτέλους ..Τότε ήταν στα must της. Καθώς μιλούσα με μία φίλη μου στο σταθερό (κούκλα), σκέφτομαι να της πω να έρθει και αυτή. Αλλά λέω..ας ρωτήσω και τον κολλητό μου. Οπότε ενώ μιλούσα γράφω, sms στον φίλο μου...«Να πουμε και την Βάλια για ντεκόρ»??? Όπως θα καταλάβετε αντί να στείλω το μήνυμα στον Πασχάλη το έστειλα στη Βάλια......Valia I am sorry :(

Πώς δικαιολογήθηκες τελικα?

Έχω πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Μπορεί να το πήρε και για κομπλιμέντο! :D

Idomeneas τι εννοείς hoverboard;!

Δημοσ.

Βασικά είπα ότι ξέρεις πως ο φίλος μου δεν σε συμπαθεί και είπα έτσι για να συμφωνήσει να έρθεις. Οκ μαλ.. ειπα αλλά είπα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Βέβαια την είχα ικανή να έρθει να μου ρίξει ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι, αλλά στάθηκε στο ύψος της..Και θα μου άξιζε κιόλας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...