Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δες το αλλο με τον ελεφαντα!!κλαιω απο τα γελια

hhahahaha να σαι καλα ρε φιλε κ ειχα κ δυσκολη μερα σημερα,με εκανες κ γελασα,δεν τα ειχα δει αυτα!!!

Δημοσ.

Του άνοιξε τελικά?

Στα παπάργια του όλα ρε, τελείως αναίσθητος σκύλος. Ο άλλος να μη πιστεύει αυτό που του συμβαίνει και ο σκύλος να είναι κάπως έτσι

laughing-dog.jpg

Tελικά κάλεσε ενισχύσεις και κατάφεραν ν' ανοίξουν.

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στη Β' Δημοτικού ξέρασα μέσα στην τάξη. :eek:

Μπροστά στο διευθυντή (αν θυμάμαι καλά).

Ας όψεται το Milko που με ανακάτεψε.

Δημοσ.

Που ήταν αυτό το thread και δεν το είχα πάρει χαμπάρι; πέθανα στο γέλιο!!!

λοιπόν δικές μου ταπεινωτικές εμπειρίες: 

α) καλοκαίρι προς πρώτη λυκείου, τότε ακόμα είχαμε βίντεο, και βλέπω στο πρόγραμμα της τιβι πως ένα επαρχιακό κανάλι θα βάλει αργά το βράδυ μια ταινία του '30, νομίζω τον γαλάζιο άγγελο. Τέλεια, σκέφτομαι, θα προγραμματίσω το βίντεο να την γράψει για να τη δω την επόμενη. Ήταν η εποχή που συχνά παρεμβάλλονταν στο βίντεο πειρατικά κανάλια με τσόντες hardcore, κι έτσι κι έγινε με το συγκεκριμένο κανάλι. Την αλλη μερά λοιπόν, βραδάκι, όλοι λείπανε, βάζω να δω την ταινία κι αντι αυτής αρχίζει μια γερμανική hardcorιλα. Ελα μου, όμως που μετά το αρχικό σοκ με έπιασε η περιεργεια και αρχίζω να παρακολουθώ.Ε, και στα μισά της ταινίας συνειδητοποιώ ότι οι κουρτίνες από το μεγάλο παραθυρο που βρίσκεται απέναντι από τη μεγάλη οθόνη μας είναι ορθάνοικτες!Κι απέναντι η θεούσα γειτόνισσα με όλη την οικογένεια της (κάθονταν στο μπαλκόνι, που ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση) να με κοιτάνε με το στόμα ανοικτό.Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιει... Εκπαιδευτική η ταινία πάντως, μου έλυσε πολλές απορίες.

β)Έχουμε πάει διακοπές με το φίλο μου σε νησί, έχουμε φάει τον βραδινό μας γύρο, έχουμε κάνει τις βόλτες μας και πριν πάμε στο δωμάτιο σταματάμε σε ένα μίνι μάρκετ εκεί κοντά για προμήθειες. Να διευκρινίσω πως τα δωμάτια ήταν σχετικά κοντά αλλά στο τέλος μιας μεγάλης ανηφόρας.Εκεί που τριγυρνάμε στο μάρκετ αισθάνομαι από το πουθενά ένα οξύ πόνο στην κοιλιά κι αναγούλα.Χαλάρωσε, σκέφτομαι , κατι σε πείραξε, κοντά είναι το δωμάτιο.Λέω στο φίλο μου πάμε να φύγουμε θα πεθάνω, πληρώνω σε χρόνο ρεκόρ και ξεκινάμε. Αλλά στα μισά της διαδρομής είμαι σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορώ να κάνω βήμα. Και λίγο πριν τη λιποθυμία βλέπω ένα μεγάλο τζιπ παρκαρισμένο,ο δρόμος είναι ερημος, οπότε. θολωμένη από τον πόνο, τρέχω χωρίς προειδοποίηση πίσω απο το τζιπ, τα κατεβάζω και κάνω ότι κάνω μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μετά την ανακούφιση συνειδοτοποιώ τη φάτσα του φίλου μου που έτρεξε να δει τη έπαθα, και τα είδε όλα, καθώς και τρεις ποδηλάτες που έρχονταν από τον από πάνω δρόμο (έναν παράδρομο που κατηφόριζε και που δεν είχα προσέξει ότι υπήρχε). Ας μη σχολιάσω ότι στην αγωνία μου δεν είδα καν το στύλο του δήμου που με φώτιζε ακριβώς από δίπλα... Ο φίλος μου ακόμα το διηγείται και γελάει, εγώ πάλι σκέφτομαι τι θα αντικρυσε ο καημένος ο συνοδηγός του τζιπ όταν θα πήγαινε να μπει μέσα.

• Like 3
Δημοσ.

Οσοι τρώνε μαλακιες αυτά παθαινουν. Ηθελες και γυρο βραδιάτικα. Να φανταστω οι προμήθειες από το σουπερ μάρκετ (μπισκότα και κρουασαν για την άλλη μερα ...) για ένα υγιές και θρεπτικο πρωϊνο!!!

ΥΓ Αντι να αναρωτιέσαι τι θα ειδε την άλλη μερα ο οδηγος θα μπορουσες να πας να ζητήσεις μια σακουλιτσα από το σουπερ μάρκετ και σαν καλη νοικοκυρα να τα μαζέψεις. Αλλα πού.... οι γυφτοι μας πειραξαν μετά που κανουν φασαρια στη γειτονια και δεν μας αφηνουν να κοιμηθούμε.

Δημοσ.

Γύρος σε νησί -> μπαγιάτικος κατά 99.9% -> τσιρλιπιπί.

Μπαγιάτικος και πανάκριβος. Ψωλοβεργα θέλουν ορισμένοι σε τέτοια μαγαζια αλλα ποιος να τους τη δώσει.

Να βγάλεις το μαστιγιο να τους μαστιγώσεις ολους και να φωνάζουν "Δεν θα ξανατολμησω να δωσω μπαγιατικο και σκάρτο πραγμα στον κοσμο που με πληρώνει." !!!

Τις προαλλες ειχα πάρει ένα καλαμακι κοτοπουλο και του λεω δεν θα βαλεις καθολου λαδι μονο στα καρβουνα και κοιταζε καλα καλα εκανα να του πω τι κοιτας? αυτό το μειγμα που μοιαζει με πετρελαιο εκει μεσα το ονομάζεις λάδι? ηλιθιε. Κοιταζεις κιολας.

Δημοσ.

Επανηλθα ,θυμηθηκα ανεπαναληπτη στιγμη μου :

Ηταν 1988 και οσοι θυμουνται ειχε ριξει εδω Θεσσαλονικη το χιονι το ασυλληπτο.(Ητανε Δεκεμβριος του 88).

Βγαινω απ το σπιτι να παω για καφεδακι και κατεβαινω την κατηφορα πριν απ τα σκαλακια που ακολουθουσαν..

Το χιονι ειχε φτασει σε τρελα υψη θυμιζω,ανετουλης εγω αρχιζω να κατεβαινω την κατηφορα λες και ειχα ερπυστριες στα ποδια.

Μπροστα μου κατεβαινε πααααρα πολυ προσεκτικα την κατηφορα μια κοπελιτσα..Ξαφνικα τρωω την σαβουρντα και αρχιζω με τον κωλο να κατεβαινω την κατηφορα σαν ρουκετα...Προσπερναω την κοπελα λες κι ημασταν στην φορμουλα 1(Την ειδα να κοιταει σαν να ειχε τον Σουμαχερ διπλα της), και σκαω σε ενα καγκελο σχηματος "Π" οπου και επιτελους σταματησα απο το γκραν πρι..Ευτυχως δηλαδη γιατι θα κατεβαινα και τα σκαλακια με τον κωλο....Η κοπελα πισω μου πρεπει να λιποθυμησε απ τα γελια ,δεν καθισα να δω τι και πως γιατι καταντραπηκα με το ρεζιλικι μου ,ασχετα που κατοπιν γελουσα μονος μου !!!!

• Like 14
Δημοσ.

2α γυμνασιου βαζω τσοντα να δω και ξεκιναω..ακουω την πορτα να ανοιγει,ειχα κοκαλωσει με το πουλι στο χερι,γυρναω και βλεπω την μανα μ

Και μου λεει ελα να φαμε,και κληνει την πορτα

Παω μεσα τρρωω το φαι σε μερικα δευτ και παω και κληνωμαι στο δωματιο μου

Εκανα δυο μερες να την κοιταξω στα ματια

• Like 4
Δημοσ.

Έκτη δημοτικού κάπου δεν ήμουν πολύ καλά ζαλιζόμουν λίγο και μου λέει η καθηγήτρια κάτσε στην καρέκλα κάθομαι λιγάκι και όπως πάει να σκίψει για να με ρωτήσει αν είμαι καλά φεύγει μια ρουκέτα εμετετίλας στην μούρης τη.

Μια άλλη φορά μικρός είχα μάθημα αγγλικά σε φροντηστήριο και έπρεπε να πάω για κατούρημ@ άμεσα ήμουν σε οριακο σημειο μου λεει η καθηγητρια οχι τωρα σε λιγο λεω καλα μετα απο λιγο να παω οχι ειπα σε λιγο λεει εε και ειμαι σε φαση θα σου κατουρησω την ταξη τοτε και απλα τα κατεβαζω ολα και κατουρο ακριβως στο κεντρο της αιθουσας

• Like 3
Δημοσ.

Κάποια τάξη στο γυμνάσιο δν θυμάμαι πια ακριβώς

Μέσα στο μάθημα με πιάνει ένα γρήγορο(αχ αυτό το γάλα που είχα πιει )  ζητάω να πάω τουαλετα, πάω τρέχοντας ήταν τόσο έντονα που πετάχτηκαν στον τοίχο, Την επόμενη μέρα ο διευθυντής κάναμε προσευχή και μετά είπε ακριβώς αυτά τα λόγια με έντονο ύφος :

''Κάποιος πήγε τουαλετα και τα πέταξε στον τοίχο και οι καθαρίστριες δν μπορούσαν να τα ξεκολλήσουν όποιος ξέρει ποιος το έκανε ας έρθει να μου το πει!'' 

Ευτυχώς δν με είχε δει κανένας. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...