Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας και είπε κάποιος για μπάλα... Ενδοσχολικο παιχνίδι μαθητών καθηγητών και εκεί που για τις τρεις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου έπαιζα τέρμα, με βάζουν δεξί μπακ. Στην πρώτη φάση βούτηξα και την έπιασα με τα χέρια. Τρώγαμε δούλεμα από τους καθηγητές για μήνες.

Δημοσ.

1) Γύρω στα 7-8 χρόνια πριν, ένα καλοκαίρι... Όταν το internet σε πολλά σπίτια της Ελλάδας ήταν ακόμα ευχή. Πηγαίνοντας στο video club της γειτονιάς μου να νοικιάσω ταινία, πράγμα που έκανα τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα και η κοπέλα που δούλευε εκεί με ήξερε, πάω να μπω με φόρα και ΓΚΝΤΟΥΠ... Κουτουλάω κατευθείαν με τη μούρη στο πεντακάθαρο τζάμι επειδή νόμιζα πως η πόρτα ήταν ανοιχτή λόγω της ζέστης. Μία που έγινε το σκηνικό, μία που έφυγα τρέχοντας απ' τη ντροπή μου για να μη δει ότι ήμουν εγώ και κρατώντας τη μύτη μου απ' τον πόνο.

2) Έχουμε πάει τριήμερο για σκι στη Βουλγαρία εγώ με άλλους 3 φίλους. Είχα κάνει άλλη μια φορά στη ζωή μου, οπότε λέω ας πάρω το εισιτήριο που δίνει πρόσβαση και σε μερικές πιο δύσκολες πίστες, είμαι έμπειρος εγώ... Μόνο ο ένας απ' τους φίλους μου ήταν καλός, οπότε μου λέει "ακολούθα με στο τελεφερίκ, να δεις πώς βγαίνουμε". Ήταν από αυτά που τα πιάνεις με τα χέρια και σε τραβάνε προς την ανηφόρα ενώ τα πόδια σου πατάνε κανονικά στο έδαφος. Πάω πίσω του λοιπόν, τον βλέπω να αφήνει τη λαβή και με 2 βήματα βγήκε. Έρχεται η σειρά μου να βγω, αφήνω τη λαβή, κάνω ένα βήμα, 2 βήματα, 3 βήματα αλλά όσο και να περπάταγα έμενα σταθερός στο ίδιο σημείο... Οπότε σε κάποια φάση ακούω ένα "ΑΚΡΗΗΗΗΗ" και η κοπέλα που ήταν ακριβώς από πίσω στο τελεφερίκ έπεσε πάνω μου, όπως και ο επόμενος μετά απ' αυτήν, και ο επόμενος και πάει λέγοντας... Γίναμε κουβάρι 5-6 άνθρωποι εξαιτίας μου, κλείσανε το μηχάνημα για ένα δεκάλεπτο αλλά το γέλιο που κάναμε με την παρέα μου δεν υπήρχε.

• Like 3
Δημοσ.

Τέταρτη δημοτικού παίζουμε μπάλα την ώρα της γυμναστικής. Ήμουν μεγάλος n00b στο ποδόσφαιρο και οι φίλοι μου δεν με παίζανε . Εκείνη την μέρα όμως είχα πεισμωσει πως σωνει και καλά θέλω να παίξω.

Μετά από πολύ γκρίνια και κλάμα με βάζουν να παίξω.

Κάποια στιγμή έχω πάρει την μπαλα και πάω βολίδα προς το τέρμα. Κλοτσαω και μπαίνει γκολ !!!

Μεγάλη χαρά εγώ για το γκολ που έβαλα . Περνανε 30 δεύτερα και φωνάζει ένας συμπαίκτης μου πως αυτό είναι το δικό μας τέρμα....

noob.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οταν πηγαιναμε εκδρομη στο λυκειο μερικκες φορες μας αφηνανε στην αυλη και μεις παιζαμε ποδοσφαιρο.

Φερνει ενα παιδι την μπαλα του, μια μαυρη αντιντας, λεγονται την εχω πανω απο οχτω χρονια, μου την ειχε αγορασει ο συγχωρεμενος πατερας μου.

Ε τοση καντεμια, την πατησα ενα βρωμοσουτο, που πηγε και καρφωθηκε στα καγκελα.

Τι κλαμα εριξε το παιδι ακομα το θυμαμαι, ολη με κοιτουσαν λες και σκοτωσα ανθρωπο

• Like 3
Δημοσ.

εγω θυμαμαι παλι στο δημοτικο ειμουνα και στο διαλειμα.εφαγα μια τυροπιτα.ε μετα με εφερε αναγουλα στο μαθημα  και πριν το προλαβω ξερασα σε ενα συμμαθητη μου. 

Δημοσ.

Πανε καμια 15ρια χρονια πριν περιπου, γυρω στην Τεταρτη Δημοτικου μου αρεσε ενα κοριτσακι θυμαμαι. Μετα λοιπον απο παρα πολυ σκεψη και ντροπη αποφασισα να της κανω δωρο ενα τρινταφυλλο το οποιο της το εδωσα στο πρωτο διαλλειμα αν θυμαμαι καλα. Χαρουμενος που λετε εγω βγαινω για διαλλειμα ενω εκεινη το κοιτουσε με τα αλλα κοριτσακια, και μετα απο λιγη ωρα με φωναζει η δασκαλα μου και μου λεει "στο γραφειο αμεσως"!! 

Ανεβαινω λοιπον στον οροφο που ηταν το γραφειο της διευθυντριας και βλεπω το κοριτσακι αυτο, με το τριανταφυλλο που της ειχα δωσει. Μπαινουμε μεσα στο γραφειο και αφου μου εκανε επιπληξη για την κινηση μου και μου ειπε πως το συγκεκριμενο κοριτσακι με ειχε δωσει στο γραφειο... μου λεει στο τελος " θα σου κανω και παραδειγματικη αναφορα για να μην το ξανακανεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος". Φυσικα δεν ηξερα καν τι ηταν αυτο που εννοουσε αλλα ηταν γραφτο να μαθω μια μερα μετα...

Την επομενη μερα με εβγαλε μπροστα στα αλλα παιδακια του σχολειου την ωρα της προσευχης και αφου τους ειπε τι ειχα κανει, το καταδικασε...μεσα απο τα γελια των αλλων παιδιων φυσικα.. :shock: :shock: :shock: 

Δημοσ.

Πανε καμια 15ρια χρονια πριν περιπου, γυρω στην Τεταρτη Δημοτικου μου αρεσε ενα κοριτσακι θυμαμαι. Μετα λοιπον απο παρα πολυ σκεψη και ντροπη αποφασισα να της κανω δωρο ενα τρινταφυλλο το οποιο της το εδωσα στο πρωτο διαλλειμα αν θυμαμαι καλα. Χαρουμενος που λετε εγω βγαινω για διαλλειμα ενω εκεινη το κοιτουσε με τα αλλα κοριτσακια, και μετα απο λιγη ωρα με φωναζει η δασκαλα μου και μου λεει "στο γραφειο αμεσως"!! 

Ανεβαινω λοιπον στον οροφο που ηταν το γραφειο της διευθυντριας και βλεπω το κοριτσακι αυτο, με το τριανταφυλλο που της ειχα δωσει. Μπαινουμε μεσα στο γραφειο και αφου μου εκανε επιπληξη για την κινηση μου και μου ειπε πως το συγκεκριμενο κοριτσακι με ειχε δωσει στο γραφειο... μου λεει στο τελος " θα σου κανω και παραδειγματικη αναφορα για να μην το ξανακανεις ουτε εσυ ουτε κανεις αλλος". Φυσικα δεν ηξερα καν τι ηταν αυτο που εννοουσε αλλα ηταν γραφτο να μαθω μια μερα μετα...

Την επομενη μερα με εβγαλε μπροστα στα αλλα παιδακια του σχολειου την ωρα της προσευχης και αφου τους ειπε τι ειχα κανει, το καταδικασε...μεσα απο τα γελια των αλλων παιδιων φυσικα.. :shock: :shock: :shock:

Στις καλόγριες πήγαινες σχολείο?

• Like 9
Δημοσ.

Την επομενη μερα με εβγαλε μπροστα στα αλλα παιδακια του σχολειου την ωρα της προσευχης και αφου τους ειπε τι ειχα κανει, το καταδικασε...μεσα απο τα γελια των αλλων παιδιων φυσικα.. :shock: :shock:

τι είχες κάνει απλώς το οτι έδωσες τριαντάφυλλο;

Δημοσ.

Στις καλόγριες πήγαινες σχολείο

Ηταν γενικα η φιλοσοφια του σχολειου απο οτι θυμαμαι λιγο αυστηρη γιατι οταν εμπαινε δασκαλος ή καποιος απο τη διευθυνση ηταν υποχρεωτικο να εισαι ορθιος και να χαιρεταει ολη η ταξη και για να κατσεις σου ελεγαν εκεινοι. Σκεψου ρε συ υπηρχαν καποιες δασκαλες που ειχαν ακομα την τιμωρια με το !Χαρακα.. Με ειχαν στειλει σε ενα στον Κορυδαλλο το οποιο πρεπει να εχει κλεισει παντως.

τι είχες κάνει απλώς το οτι έδωσες τριαντάφυλλο;

Ναι απο τα λιγα που θυμαμαι ειχε πει οτι εβγαλα ενα τριανταφυλλο ξερω γω και το εδωσα σε μια κοπελα και οτι δεν επιτρεπονται αυτα..αλλα ενταξει τωρα δεν φαινεται σα ξεφτιλα..οταν εισαι μικρος ομως ειναι λιγο παραξενο να βλεπεις να γελανε νιωθει μεγαλη ντροπη :-P

Δημοσ.

^Κι έτσι καταλήγουν νεαροί να "κολλάνε" να παν' να μιλήσουν στην κοπέλα που τους αρέσει.

Κάτι αντίστοιχο ήταν και το γιουχάρισμα απο τους συμμαθητές όταν αποκαλυπτόταν ότι άρεσε ένα κορίτσι σε ένα αγόρι (ακόμα και στο γυμνάσιο). Καφρίλες

Δημοσ.

Ωχ τι τραυματική εμπειρία είναι αυτή

Ρόμπα λάιτ: μετά το φαγητό με παρέα/συναδέλφους κ.ο.κ., πηγαίνω στο μπάνιο, κοιτάζω στον καθρέφτη και ανακαλύπτω αυτό το κομματάκι σαλάτας που είχα τόση ώρα σκαλωμένο στα δόντια.

Every time.

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι στη δουλεια (οχι την τωρινη ευτυχώς) και θελω να παω στην τουαλετα. Ανοιγω την πορτα (η οποια δεν κλείδωνε) νομιζοντας οτι δεν ειναι κανεις μεσα αφου θεωρουσα πως η εργοδότρια μου ειχε φύγει.

Στη λεκανη βρισκόταν η εργοδότρια μου. Με κοιταει, την κοιταω, προσπαθω να μην χαμηλωσω το βλέμμα αλλα αυτοματα το κανω την ωρα που λεω σορι κλπ κλείνοντας παλι την πορτα.

Ρεζιλι και ηταν κατι που εφερνε awkward looks για αρκετές μερες.

• Like 1
Δημοσ.

βλεπω οτι το ποστ μου εχει παρει τα περισσοτερα likes απο οποιοδηποτε αλλο, δλδ ειμαι η μεγαλυτερη ξεφτιλα απ ολους;  :fear:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...