veteranos123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Βρήκα αυτήν την εικόνα και νομίζω πως ταιριάζει εδώ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Ευτυχώς που έβαλε την παρένθεση γιατί με το ορθογραφικό θα μπερδευόντουσαν κάποιοι... 1
φραμπάλα Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 απο τις οσμες του εντερου χωρίς να κλάνεις απλά μύριζε το έντερο; μπορεί να συμβεί αυτό;
Zein Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 http://acidcow.com/pics/6190-worst-possible-date-ever-10-pics.html 2
Flaoutistas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι ότι πιο ντροπιαστικό μπορεί να συμβεί αλλά αφηρημένος είχα σηκώσει το χέρι για να σταματήσει το μετρό.. λες και ήταν λεωφορείο.. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι ότι πιο ντροπιαστικό μπορεί να συμβεί αλλά αφηρημένος είχα σηκώσει το χέρι για να σταματήσει το μετρό.. λες και ήταν λεωφορείο.. Aπλά καθημερινά φαινόμενα ρε συ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Βρήκα αυτήν την εικόνα και νομίζω πως ταιριάζει εδώ Θα έγραφα οτι ήτανε fake και μάλλον μοντάζ, αλλά βλέπω στην εικόνα που καθρεφτίζει η τζαμαρία και δείχνει τον άνθρωπο που το βγάζει φωτογραφία με το κινητό του!
cococrops Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πριν καμια βδομαδα εκανα αλλαγη σε ολα τα ηλεκτρολογικα σε μια εκκλησια στο χωριο μου!!!Σαββατο μεσημερι λοιπον ειχαν τα κατηχητικο τα παιδακια με τον παπα της εκκλησιας μας δεν χρειαζοντουσαν και φωτα!σε μια στιγμη αφου εχω βγαλει ολα τα καλωδια και αρχιζω να βαζω τα καινουργια να μην περναει η ατσαλινα με τιποτα!!ξανα προσπαθεια τιποτα και ξανα προσπαθεια!!!Καπου εβρισκε η που..να και δεν προχωραγε!Αρχιζω τις χριστοπαναγιες αθελα μου αφου ειχα ξεχασει απο τα νευρα μου που βρισκομαι και οτι ειναι και μικρα παιδακια και ο παπας!!!με ελουσε κρυος ιδρωτας ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει!!!και τελικα η που...να η ατσαλινα περασε οταν εριξα τις χριστοπαναγιες!λες και το εκανε επιτηδες!!!χαχαχαχαχαχαχα 4
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 αφου δεν προκειται να κοιμηθω ας γραψω και γω 1)παω για συνεντευξη και για να παμε στο γραφειο περναμε απο κατι διαδρομους κλπ.. αφου τελειωνει η συνεντευξη με ρωταει ο τυπος "θυμασαι να βγεις?" και εγω ακουω "θα βγεις?" σκεφτομαι μα καλα τι με ρωταει.. τεσπα χωρις να το πολυσκεφτω του απανταω.. "οχι σπιτι παω!" και μου λεει καλα θα σε κατεβασω εγω.. οκ τοτε ηταν που καταλαβα τι παιχτηκε (ακομα δε με εχουν παρει τηλ.. γιατι αραγε χαχαχαχ) 2)στη σχολη καθοταν διπλα στο εργαστηριο στον παγκο ενας φιλος (φοραγε τα ιδια ρουχα με τον καθηγητη και ειχε και γκριζα μαλλια) βγαινει για τσιγαρο και μετα απο λιγο ξαναρχεται καποιος και νομιζοντας εγω πως ηταν ο φιλος μου του λεω με αισθησιακη φωνη για να τον πειραξω "γεια σου"... τελικα ηταν ο καθηγητης μου 6
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 τελικα ηταν ο καθηγητης μου Σίγουρα μετά σε έβλεπε με άλλο μάτι 5
GreekMonkey Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έκτη Δημοτικού, σημαιοφόρος. Με το που μπαίνω εκκλησία, νταααααν, πάρε μια γερή το πολύφωτο με το κοντάρι. 2
Adon1s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πριν καμια βδομαδα εκανα αλλαγη σε ολα τα ηλεκτρολογικα σε μια εκκλησια στο χωριο μου!!!Σαββατο μεσημερι λοιπον ειχαν τα κατηχητικο τα παιδακια με τον παπα της εκκλησιας μας δεν χρειαζοντουσαν και φωτα!σε μια στιγμη αφου εχω βγαλει ολα τα καλωδια και αρχιζω να βαζω τα καινουργια να μην περναει η ατσαλινα με τιποτα!!ξανα προσπαθεια τιποτα και ξανα προσπαθεια!!!Καπου εβρισκε η που..να και δεν προχωραγε!Αρχιζω τις χριστοπαναγιες αθελα μου αφου ειχα ξεχασει απο τα νευρα μου που βρισκομαι και οτι ειναι και μικρα παιδακια και ο παπας!!!με ελουσε κρυος ιδρωτας ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει!!!και τελικα η που...να η ατσαλινα περασε οταν εριξα τις χριστοπαναγιες!λες και το εκανε επιτηδες!!!χαχαχαχαχαχαχα τι είναι η "ατσαλινα" ;
somebody(: Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σίγουρα μετά σε έβλεπε με άλλο μάτι χαχχαχα ελπιζω πως οχι!!!!
Valerie_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σήμερα στο νοσοκομείο, με πόνο στις αμυγδαλές- αυτί και φρονιμιτη , με εξετάζει παθολόγος ~γιατρέ δώσε μου κάτι, δεν μπορώ υποφέρω,έχω και χαλιά γεύση ότι χειρότερο έχω καταπιεί ποτέ. Ο ειδικευομενος δίπλα μόνο που δεν κατάπιε το στυλό που κρατούσε κι έγραφε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα