Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχαμε παει σε ενα τραπεζι μια κυριακη βραδακι, εφαγα του σκασμου.

Φευγουμε και στα μεσα της διαδρομης αρχισε η δονηση με τις αναπαντητες του εντερου.

Εκανα διαφορες γιογκα κινησεις στο καθισμα και κρατωντας σφιχτα το τιμονι σαν τον ψυχακια οδηγο του carmageddon..

Μετα απο 5 λεπτα διαδρομης η γιογκα και οι προσευχες προς οτι θεο ηξερα ηταν ματαιες...βρισκω μια θεση αναμεσα σε αυτοκινητα πλαγιως και παρκαρω...βγαινω αμεσα και εκει στην φαινομενικά αλανα αφηνω την κολαση του δαντη...ευτυχως ειχα μαντηλακια και απο ολα...αφου τελειωνω με υφος καρδιναλιου...σηκωνω το βλεμα μου και βλεπω οτι ηταν σχολειο...

Το τι θα αντικρυσαν τα παιδακια το πουρνο....τους εδωσα μαθημα..οτι και να μαθεις σκατα θα ειναι !

• Like 3
  • Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

<p>Πολυ ευαισθητο εντερο εχετε ολοι ρε παιδια.<br />

Σορρυ για τη περιγραφη αλλά και το δικό μου αφορά το πεπτικό.<br />

Ημασταν σε σπιτι φιλης στη Χαλκιδικη φιλοξενουμενοι πριν καμια 8 χρονια.Ηρθε η ωρα να παμε με το αμαξι για μπανιο.Ε,αργουσαν να ετοιμαστουν και λεω "δε παω να κανω μια επισκεψη στο βεσε να μη περιμενω μεχρι να γυρισουμε απο τη παραλια;".<br />

Ε,παω και στο 5λεπτο κορναρουν να φυγουν.Παγωσα εγω,προσπαθουσα να επιταχυνω την κατασταση αλλα οπως παντα,οταν θες κατι ΔΕΝ γινεται.Παω να παυησω καζανακι αλλα ηταν μικρης "δυναμης" με αποτελεσμα να το εχω πατησει 4 φορες και αυτο εκεί..βραχος στη λεκανη.<br />

Καταϊδρωμενος και λογω καλοκαιριου και λογω αγχους κ πανικου,αυτοσχεδιάζω.Χερι λεω ΔΕΝ βαζω.Οπότε ψαχνω ντουλάπια κλπ και βρίσκω ενα κουτι μεγαλο με μπατονετες.Πεταω τις μπατονετες στο ντουλαπι και παω και μαζευω το κοτρωνι απο τη λεκανη με το αδειο κουτι.Βαζω μεσα και γυρω γυρω χαρτι και το παιρνω μαζι στη τσαντα.<br />

Βγαινοντας εξω αφου εφαγα δουλεμα και με ρωτουσαν τι εκανα συο μπανιο και ημουν ιδρωμενος συνειδητοποιω οτι δεν ειχε καδο απεξω και δε προλαβαινα να ψαξω γτ ηταν αναμενα τα αμαξια και περιμεναν.Οποτε κανω το ηρωικο..παιρνω μαζι μου στο αμαξι το κουτι με το προϊον κενωσεως που με ταλαιπωρουσε.Ευτυχως δε μυριζε.Τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω,γιατι οι διπλα καταλαβαν μια ελαφρα εσανς μεθανιου.Οπότε αυτοσχεδιασα και παλι.Καθως κινουταν το αμαξι,ανοιγω παραθυρο και μιας που δεν ειχε χωραφια παρα μονο σπιτια εκει γυρω, βγαζω το κουτι με την κακαράτσα και το πεταω στην αυλη ενος σπιτιου.</p><p> </p><p>

Επιτελους το ξεφορτωθηκα.</p><p> </p><p>

Περιτο να πω οτι το αγχος μου εφυγε μετα απο κανα μισαωρο.</p><p> </p><p>

Το εχω πει μονο σε 2 φιλους και εδω πλεον.</p><p> </p><p>

</p>

• Like 7
Δημοσ.

Έχει τύχει ευτυχώς μία φορά να μπω σε λάθος αμάξι, ευτυχώς δεν πρόλαβα να κάτσω. Ίδιο χρώμα, ίδιο αμάξι, το ένα πίσω από το άλλο, και τα 2 με αλάρμ, ίδια αμάξια σε όλα! Περπατάω καμαρωτή καμαρωτή, ανοίγω πόρτα και έτσι όπως ήταν το χαμόγελο τσίτα στο πρόσωπο, έτσι πάγωσε. Ψελλίζω ένα "συγγνώμη, λάθος", να έχω κατακοκκινήσει και ο άλλος που με περίμενε να χτυπιέται στο τιμόνι από τα γέλια... Από τότε κοιτάζω πινακίδες πρώτα..

Επίσης, κάποιες φορές κοιτιέμαι σε παράθυρα αυτοκινήτων, ή τσεκάρω κάτι στους καθρέφτες με αποτέλεσμα την ώρα που κοιτιέμαι να βλέπω ξαφνικά 2 μάτια να με παρακολουθούν από μέσα... 

• Like 12
Δημοσ.

Ημασταν σε σπιτι φιλης στη Χαλκιδικη φιλοξενουμενοι πριν καμια 8 χρονια.Ηρθε η ωρα να παμε με το αμαξι για μπανιο.Ε,αργουσαν να ετοιμαστουν και λεω "δε παω να κανω μια επισκεψη στο βεσε να μη περιμενω μεχρι να γυρισουμε απο τη παραλια;".<br />

Ε,παω και στο 5λεπτο κορναρουν να φυγουν.Παγωσα εγω,προσπαθουσα να επιταχυνω την κατασταση αλλα οπως παντα,οταν θες κατι ΔΕΝ γινεται.Παω να παυησω καζανακι αλλα ηταν μικρης "δυναμης" με αποτελεσμα να το εχω πατησει 4 φορες και αυτο εκεί..βραχος στη λεκανη.<br />

Καταϊδρωμενος και λογω καλοκαιριου και λογω αγχους κ πανικου,αυτοσχεδιάζω.Χερι λεω ΔΕΝ βαζω.Οπότε ψαχνω ντουλάπια κλπ και βρίσκω ενα κουτι μεγαλο με μπατονετες.Πεταω τις μπατονετες στο ντουλαπι και παω και μαζευω το κοτρωνι απο τη λεκανη με το αδειο κουτι.Βαζω μεσα και γυρω γυρω χαρτι και το παιρνω μαζι στη τσαντα.<br />

Βγαινοντας εξω αφου εφαγα δουλεμα και με ρωτουσαν τι εκανα συο μπανιο και ημουν ιδρωμενος συνειδητοποιω οτι δεν ειχε καδο απεξω και δε προλαβαινα να ψαξω γτ ηταν αναμενα τα αμαξια και περιμεναν.Οποτε κανω το ηρωικο..παιρνω μαζι μου στο αμαξι το κουτι με το προϊον κενωσεως που με ταλαιπωρουσε.Ευτυχως δε μυριζε.Τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω,γιατι οι διπλα καταλαβαν μια ελαφρα εσανς μεθανιου.Οπότε αυτοσχεδιασα και παλι.Καθως κινουταν το αμαξι,ανοιγω παραθυρο και μιας που δεν ειχε χωραφια παρα μονο σπιτια εκει γυρω, βγαζω το κουτι με την κακαράτσα και το πεταω στην αυλη ενος σπιτιου.</p><p> </p><p>

Επιτελους το ξεφορτωθηκα.</p><p> </p><p>

Περιτο να πω οτι το αγχος μου εφυγε μετα απο κανα μισαωρο.</p><p> </p><p>

Το εχω πει μονο σε 2 φιλους και εδω πλεον.</p><p> </p><p>

</p>

δικιά σου ήταν η κουραδίτσα που βρήκα μέσα σε κουτί στην αυλή του εξοχικού μου;

• Like 2
Δημοσ.

Βγαινοντας εξω αφου εφαγα δουλεμα και με ρωτουσαν τι εκανα συο μπανιο και ημουν ιδρωμενος συνειδητοποιω οτι δεν ειχε καδο απεξω και δε προλαβαινα να ψαξω γτ ηταν αναμενα τα αμαξια και περιμεναν.Οποτε κανω το ηρωικο..παιρνω μαζι μου στο αμαξι το κουτι με το προϊον κενωσεως που με ταλαιπωρουσε.Ευτυχως δε μυριζε.Τουλαχιστον ετσι νομιζα εγω,γιατι οι διπλα καταλαβαν μια ελαφρα εσανς μεθανιου.Οπότε αυτοσχεδιασα και παλι.Καθως κινουταν το αμαξι,ανοιγω παραθυρο και μιας που δεν ειχε χωραφια παρα μονο σπιτια εκει γυρω, βγαζω το κουτι με την κακαράτσα και το πεταω στην αυλη ενος σπιτιου.</p><p> </p><p>

Επιτελους το ξεφορτωθηκα.</p><p> </p><p>

Περιτο να πω οτι το αγχος μου εφυγε μετα απο κανα μισαωρο.</p><p> </p><p>

Το εχω πει μονο σε 2 φιλους και εδω πλεον.</p><p> </p><p>

</p>

Θα πήγε ο καημένος να βγει στην αυλή και όταν θα είδε το κουτί θα το άνοιξε και θα τρελάθηκε.

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο χέσιμο τελικά.

Δημοσ.

Καινούργιο. ..

Πριν μερικές μέρες είχα πάει στον οδοντίατρο και κλασικά είχε το χέρι του μέσα στο στόμα μου και εκείνη τι στιγμη κάτι μου είπε και πήγα να του απαντήσω και έκλεισα απότομα το στόμα και του δάγκωσα μερικά δάχτυλα χαχαχχα....ακόμα πρέπει να πονάει :D

• Like 5
Δημοσ.

δεν είναι και ο φρινταμπας εδώ να σας πει για το φίδι που άφησε στις φίλες του και βεντούζαρε στους από κάτω τώρα που έχει γυρίσει στο σκατό το thread

• Like 8
Δημοσ.

καλά λένε κάποιοι ότι το νήμα αποσκατώθηκε εντελώς. Και είμαι σίγουρος ότι σε όλους έχει τύχει κάτι που δεν έχει πορδέλαιο. Σαν την Iris_89 και σε μένα έχει τύχει να μπω σε λάθος αυτοκίνητο. Και να κάτσω κιόλας. Κι ένας τύπος στο τιμόνι να με κοιτάζει έντρομος. Του εξήγησα την... κατάσταση και γέλασε με ανακούφιση. Σίγουρα θα του φύγαν μερικές. Αλλά να ξεφύγουμε από τον σκατοκλοιό. Μερικοί θα τρώνε κιόλας. 

Δημοσ.

Είμαι σε κυκλικό κόμβο με το μηχανάκι και μου έρχεται ένας από στοπ φορτσάτος κόβω λίγο αριστερά γιατί αλλιώς θα με χτυπούσε ,σταματάω και τον βρίζω για κανενα λεπτό (όχι μάνες κλπ) πιο Light καταστάσεις, ε μου λέει δεν το είδα το στοπ κλπ άντεμωρεμαλάκα και φεύγω.

την επόμενη μέρα μαντέψτε ποιος ήταν αστυνομικός στο τμήμα που πήγα για το διαβατήριο. :-)

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...