Keravnoulhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κανείς nipple piercing; Μπορεί να μου στείλει pm nα ρωτήσω μερικά πράγματα;
Keravnoulhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ πέφτει πολύ δούλεμα και τα θέματα κλείνουν αμέσως οπότε βαριέμαι να το ξανανοίγω..
d_gkal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 σ/κ ειναι. τι περιμενεις; κατσε να περασει 12 και ρωτα παλι
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ρωτα οτι θες! γενικα δεν ποναει οταν το κανεις, θελει καθαρισμα τις 2-3 πρωτες βδομαδες με αλατονερο ή καποιο φυσικο ορο, δεν σε ενοχλει στην καθημερινοτητα και απο αθληματα μονο σε οσα εχεις επαφη και παραπ ολλες πιθανοτητες να το χτυπησεις, αρεσει αρκετα στις γυναικες
_hopelesscase_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Κεραυνούλη ακούσει ότι το piercing προκαλεί θανατηφόρα διάρροια Α επίσης http://www.insomnia.gr/topic/576869-piercings/
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Είσαι ακόμα ζωντανός; 2-3 μερες ακομη...
ElectricWheel Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Ξεθάβω το θέμα, αν έχει κανείς nipple piercing ας μου στείλει ένα μήνυμα να ρωτήσω κάποια πράγματα. ευχαριστώ πολύ 1
ELTASSOS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε Ξεθάβω το θέμα, αν έχει κανείς nipple piercing ας μου στείλει ένα μήνυμα να ρωτήσω κάποια πράγματα. ευχαριστώ πολύ Ρωτα οτι θες
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 είχα πάει τρεις φορές να το κάνω μου έλεγε θα σε πιασει μια ψυχρολουσια ειναι καλός πόνος. και τις τρεις φορές εφυγα γιατί μασησα. μια μερα γυρνώντας απο τζιμ λεω μπαινω και οτι γινει. δεν ενιωσα μια, αλλα οταν ειδα ητ βελόνα πηγε να με πιάσει μια ζαλάδα και με δωκε ενα γλειφιτζούρι. το οτι δεν ενιωσα εγώ δεν σημαινει οτι δεν ειναι τέρμα επίπονο piercing. 95% θα τον πιεις. στην αρχή θέλει πολύ προσοχή γιατι ερεθίζεται για πλάκα. ακόμα και στο χρόνο είχα θέματα μετά απο κάτι στούκες στο δίχρονο αρχισε να ειναι οκ. ευαίσθητο σημείο και μετά από τρια χρόνια, προσέχω γωνίες, προσέχω να μην πιαστώ στα χέρια με κανεναν, και εχω ενημερώσει τους τριγήρω μου για το σκουλαρίκι. τα γκομενάκια γουστάρουν φουλ όπως και εγώ γουστάρω τέρμα pirced nipples.
lactate Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Παιδιά, θέλω να κανω nipple piercing, υπαρχει καποιος που εχει να κανω μερικες ερωτησεις;
thant Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 37 λεπτά πριν, lactate είπε Παιδιά, θέλω να κανω nipple piercing, υπαρχει καποιος που εχει να κανω μερικες ερωτησεις; Με τις τρίχες στην πλάτη καθάρισες ή θα τα συνδυάσεις και τα δύο; 1
lactate Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, thant είπε Με τις τρίχες στην πλάτη καθάρισες ή θα τα συνδυάσεις και τα δύο; Μέχρι να καθαρίσω είπα να ασχοληθώ με το μπροστά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις