Προς το περιεχόμενο

Nipple piercing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

ρωτα οτι θες! γενικα δεν ποναει οταν το κανεις, θελει καθαρισμα τις 2-3 πρωτες βδομαδες με αλατονερο ή καποιο φυσικο ορο, δεν σε ενοχλει στην καθημερινοτητα και απο αθληματα μονο σε οσα εχεις επαφη και παραπ ολλες πιθανοτητες να το χτυπησεις, αρεσει αρκετα στις γυναικες :P

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ElectricWheel είπε

Ξεθάβω το θέμα, αν έχει κανείς nipple piercing ας μου στείλει ένα μήνυμα να ρωτήσω κάποια πράγματα. ευχαριστώ πολύ :)

Ρωτα οτι θες

Δημοσ.

είχα πάει τρεις φορές να το κάνω μου έλεγε θα σε πιασει μια ψυχρολουσια ειναι καλός πόνος.

και τις τρεις φορές εφυγα γιατί μασησα.

μια μερα γυρνώντας απο τζιμ λεω μπαινω και οτι γινει.

δεν ενιωσα μια, αλλα οταν ειδα ητ βελόνα πηγε να με πιάσει μια ζαλάδα και με δωκε ενα γλειφιτζούρι.

το οτι δεν ενιωσα εγώ δεν σημαινει οτι δεν ειναι τέρμα επίπονο piercing. 95% θα τον πιεις.

στην αρχή θέλει πολύ προσοχή γιατι ερεθίζεται για πλάκα.

ακόμα και στο χρόνο είχα θέματα μετά απο κάτι στούκες στο δίχρονο αρχισε να ειναι οκ.

ευαίσθητο σημείο και μετά από τρια χρόνια, προσέχω γωνίες, προσέχω να μην πιαστώ στα χέρια με κανεναν, και εχω ενημερώσει τους τριγήρω μου για το σκουλαρίκι.

τα γκομενάκια γουστάρουν φουλ όπως και εγώ γουστάρω τέρμα pirced nipples.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, lactate είπε

Παιδιά, θέλω να κανω nipple piercing,  υπαρχει  καποιος που εχει να κανω μερικες ερωτησεις;

Με τις τρίχες στην πλάτη καθάρισες ή θα τα συνδυάσεις και τα δύο;

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thant είπε

Με τις τρίχες στην πλάτη καθάρισες ή θα τα συνδυάσεις και τα δύο;

Μέχρι να  καθαρίσω είπα να ασχοληθώ με το  μπροστά :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...