Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε όσα έχω δει, με reset CMOS απο την μπαταρία, έβγαζε τον κωδικό.

Δοκιμασμένο σε 3 desktop μητρικές. Λογικά και στο λάπτοπ θα δουλέψει!

• Like 1
Δημοσ.

Oχι οχι οχι,

Βγάζεις την μπαταρία,

remove10.jpg

το ξεσυνδέεις φυσικά απο το ρεύμα, και πατάς για 2-3 δευτερα το power να ξεφορτήσουν οι πυκνωτές.

Μετά απο κανα λεπτό ξαναβάζεις την μπαταρία, συνδέεις το pc στο ρεύμα και voila! 

Εναλακτικά στο βίντεο έχει πολλούς κωδικούς για το bios ανάλογα τον τύπο!

Δημοσ.

Η μπαταρια η μικρη στρογγυλη 3.3 του bios? Αυτη που εχω στην εικονα στον κοκκινο κυκλο. Οχιη μπαταρια του λαπτοπ! ;)

Δημοσ.

:blink:  Αν λείπει πάνω απο την μητρική δεν καταλαβαίνω πως κρατάει ώρα και ημερομηνία και πόσο μάλλον τον κωδικό!

Δοκίμασε σαν τελευταία λύση τους κωδικούς που λέει μέσα στο βίντεο.

Δημοσ.

Εκεί που ζητάει κωδικό, εαν το πατήσεις λάθος 3 φορές σου βγάζει ένα νούμερο;

Εαν όχι πάτα και το F12.

Με το νούμερο [hash] θα βρούμε κωδικό ξεκλειδώματος.

Δημοσ.

κι ομως αναρωτιεμαι κι εγω...δοκομασα τους κωδικους αλλα τζιφος...

Εκεί που ζητάει κωδικό, εαν το πατήσεις λάθος 3 φορές σου βγάζει ένα νούμερο;

Εαν όχι πάτα και το F12.

Με το νούμερο [hash] θα βρούμε κωδικό ξεκλειδώματος.

με το που παταω τρεις φορες λαθος κωδικο,σε χρονο μηδεν σβηνει το λαπτοπ λες και τραβηξα το καλωδιο απο την πριζα

Δημοσ.

βημα 1... ανοιγω το λαπτοπ και αυτη ειναι η πρωτη ενδειξη:

βημα 2... παταω f2 (αν και οτι να πατησω το ιδιο αποτελεσμα εχω παντα)

βημα 3...  κατευθειαν ζηταει password

βημα 4... οτι κωδικο και να δοκιμασα με βαση του ειναι hp compaq και phoenix bios παντα τζιφος...

βοηθεια αλανια...δεν ξερω τι αλλο να κανω....

post-330131-0-43266600-1441823255_thumb.jpg

post-330131-0-73945600-1441823393_thumb.jpg

post-330131-0-64465000-1441823529_thumb.jpg

post-330131-0-80032100-1441823666_thumb.jpg

Δημοσ.

Εάν δεν καταφέρεις να μπεις στο Bios και ο λόγος που θέλεις να μπεις είναι για να εγκαταστήσεις Windows, σαν τελευταία λύση θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις  αυτό που έκανα κι εγώ πριν κανένα εξάμηνο σε HP φίλου (δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο, είχε κι αυτό κλειδωμένο Bios). Έβγαλα το σκληρό δίσκο, τον πέρασα στο δικό μου Laptop (HP Pavilion m6), εγκατέστησα στο σκληρό δίσκο, με τη βοήθεια του Acronis True Ιmage 2015, ένα είδωλο συστήματος με Windows 8.1 που είχα δημιουργήσει παλιότερα και είχα αποθηκευμένο σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ξαναπέρασα το σκληρό δίσκο στο HP με το κλειδωμένο Bios και λειτούργησε κανονικά (αφού για λιγη ώρα έκανε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις του νέου Hardware που εντοπίστηκε).

Αυτά με την προϋπόθεση να μπορεί το Laptop σου να τρέξει τα 8.1 από θέμα Hardware.

Ξέχασα να αναφέρω πως με το βγάλσιμο της μπαταριούλας της μητρικής δεν λυνόταν το πρόβλημα με τον κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν δεν καταφέρεις να μπεις στο Bios και ο λόγος που θέλεις να μπεις είναι για να εγκαταστήσεις Windows, σαν τελευταία λύση θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις  αυτό που έκανα κι εγώ πριν κανένα εξάμηνο σε HP φίλου (δε θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο, είχε κι αυτό κλειδωμένο Bios). Έβγαλα το σκληρό δίσκο, τον πέρασα στο δικό μου Laptop (HP Pavilion m6), εγκατέστησα στο σκληρό δίσκο, με τη βοήθεια του Acronis True Ιmage 2015, ένα είδωλο συστήματος με Windows 8.1 που είχα δημιουργήσει παλιότερα και είχα αποθηκευμένο σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ξαναπέρασα το σκληρό δίσκο στο HP με το κλειδωμένο Bios και λειτούργησε κανονικά (αφού για λιγη ώρα έκανε τις απαραίτητες εγκαταστάσεις του νέου Hardware που εντοπίστηκε).

Αυτά με την προϋπόθεση να μπορεί το Laptop σου να τρέξει τα 8.1 από θέμα Hardware.

Ξέχασα να αναφέρω πως με το βγάλσιμο της μπαταριούλας της μητρικής δεν λυνόταν το πρόβλημα με τον κωδικό.

φιλε μου δεν ξερω αν σηκωνει τα windows 8.1 το λαπτοπ γιατι ειναι ιδιαιτερα παλιο,θα το δοκιμασω παντως...ευχαριστω για την βοηθεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...