Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ!!![Stereo Bluetooth] Sony SBH-20 stereo bluetooth headset @14Ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATE: Η προσφορα δεν ισχυει πλεον!

Πηρα ειδοποιηση απο το σκρουτζ οτι το συγκεκριμενο προιον εχει πτωση τιμης -30%.

Το εχω περιπου ενα χρονο τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Εχει φοβερη ποιοτητα ηχου, καλη μπαταρια, αρκετα καλη εμβελεια χωρις παρασιτα ενωνεται με 3 συσκευες ταυτοχρονα, πχ το εχω ενωμενο με τον Η/Υ και το κινητο. Καθως βλεπω ταινια στο Kodi και δεχομαι κληση στο κινητο η ταινια παει αυτοματα στο pause και ο ηχος γυριζει στο κινητο. Οταν τελειωσω με τη κληση ο ηχος ξαναγυριζει στον Η/Υ.Επισης μπορει να φορτιζεται κατα τη διαρκεια της χρησης. Ανθεκτικο στις πτωσεις.

Τα μειονεκτήματα ειναι η σχετικα αδυναμη μεγιστη ενταση ηχου και οτι το μικροφωνο του μεταδιδει την ομιλια σε χαμηλη ενταση με αποτελεσμα αρκετες φορες οι συνομιλητες μου να παραπονιουνται οτι δεν με ακουν και να πρεπει να φερω τη συσκευη πιο κοντα μου.

Επισης τα ακουστικα που ερχονται πακετο παρολι που ειναι sony δεν ειναι τοσο καλης ποιοτητας. Συνισταται να χρησιμοποιειται με αλλα καλυτερης ποιοτητας αν θελετε να εκμεταλεύτειτε τη ποιοτητα ηχου που προσφερει.

Α ναι! Δουλευει και ως ακουστικα για ps4

http://www.skroutz.gr/s/3322001/Sony-SBH20.html?from=mail_notification

Επεξ/σία από mesas
  • Like 3
Δημοσ.

Μόνο και μόνο για τα ακουστικά του ειναι ενα επιπλέον κίνητρο μιας και απο τα 2 sbh 20 που εχω 2.5 έτη ενώ άψογα ειναι, αλλα τα ακουστικά τα έχουν γίνει *****ι και απο την αριστερή πλευρά ίσα που ακούγεται ήχος ειτε σε ομιλία ειτε μουσική.

Όσο και αν προσπάθησα να βρω σκέτα ακουστικά οπουδήποτε έφαγα πόρτα.

Επομένως καλή η προσφορά θεωρώ μιας και πλέον σαν backup τα χρησιμοποιώ του sbh80 αμα τύχει να μου αδειάσει η μπαταρια και είμαι εκτός σπιτιού(που τυχαίνει πολλές φορές ειναι η αλήθεια:P)

Την έριξα την παραγγελία σε λευκό.

Δημοσ.

Τα εχω κ εγω τα εν λογω, ειναι οκ. Εχω κ εγω πρόβλημα με το ένα ακουστικό.

Στην τιμή που προσφέρονται είναι ιδιαίτερα καλή πρόταση.

Δημοσ.

Ολοι εχουν προβλημα με το ενα ακουστικο απ οτι διαβαζω. 

Ερωτηση. Διαβαζω οτι το μικροφωνο ειναι σε γενικες γραμμες αθλιο. Αν κουμπωσω πανω τα earpods, ποιο μικροφωνο θα χρησιμοποιει;

Δημοσ.

Από ποιο κατάστημα είναι; Γιατί το μοναδικό λινκ που δίνεται στο θέμα είναι από το skroutz με ελάχιστη τιμή τα 18,3 (πλέον μεταφορικά/αντικαταβολή), άρα εικάζω πως είτε άλλαξε η τιμή είτε το φθηνό κατάστημα εξάντλησε το απόθεμα του.

edit: Βάσει του ιστορικού, 15ε από fixmobile

Δημοσ.

Γραφει 19 ευρώ.. Αν έχεις μπει από κάποιο newletter καλύτερα βάλε το Link

Δημοσ.

Άλλαξε η τιμή του.

Οταν ποσταρα ήταν 14 ευρώ το λευκό και 14.90 το μαύρο.

Εκτός αν με πάρουν αύριο τηλ και μου πουν τίποτα άκυρο και λάθος συστήματος:P

Δημοσ.

Η έξοδος για τα ακουστικά είναι standard 3.5mm; Μπορώ να το βάλω να παίζει μουσική μέσω bluetooth σε hi-fi πχ; Ή δουλεύει μόνο σε κλήσεις;

+ Δουλεύει όσο φορτίζει;

Δημοσ.

Αλλαξα τιτλο. Κριμα ηταν πολυ καλη τιμη. Καλη επιτυχια ευχομαι σε οσους προλαβαν να παραγγειλουν.

Ναι, μπορεις να το ενωσεις σε οποιαδηποτε συσκευη που υποστηριζει βυσμα 3.5μμ.

Επισης ναι μπορει να φορτιζει απο τον ανταπτορα που ερχεται πακετο μαζι καθως ακους μουσικη, βλεπεις ταινια, μιλας στο τηλ. Συνηθως τετοιου τυπου συσκευες μπαινουν σε αναμονη αυτοματα κατα τη φορτιση, γι αυτο το αναφερα ως θετικο

Ολοι εχουν προβλημα με το ενα ακουστικο απ οτι διαβαζω. 

Ερωτηση. Διαβαζω οτι το μικροφωνο ειναι σε γενικες γραμμες αθλιο. Αν κουμπωσω πανω τα earpods, ποιο μικροφωνο θα χρησιμοποιει;

Οντως το μικροφωνο ειναι προβληματικο αλλα οχι και ανυποφορο. Εξαρται για χρηση θες τη συσκευη. Εαν την χρειαζεσαι κυριως για ομιλια στο κινητο προτεινω να μην το παρεις.

Τωρα αμα βαλεις πανω ακουστικα που φερουν ηδη μικροφωνο πιστευω οτι θα εξακολουθει να λειτουργει το ενσωματομενο μικ. της συσκευης και οχι των ακουστικων. Λογικα η υποδοχη του βυσματος ειναι η απλη 3.5μμ για στερεο και οχι η συνθετ στερεο+μονο μικροφωνο οπως εχουν πχ τα κινητα;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά την έχω χρησιμοποιήσει πέρα από κινητό /ταμπλέτα και σε πισι για skepe, teamspeak κλπ,και έχω μείνει ικανοποιημενος

Δημοσ.

Το προϊόν που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμο στο κατάστημά μας. Μπορείτε να περάσετε άμεσα για την παραλαβή του. 

:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...