maxos06123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση θελω να βαλω τα windows 8 και εχω τα 7αρια επειδη δεν θελω να κανω το upgrade και να αφησω τα αρχεια μου γιατι εχω ακουσει οτι μειωνεται η ταχυτητα του υπολογιστη οπως ειχα κανει φορματ και στα 7αρια ειχα χωρισει τον δισκο μου σε 2 δισκους εκανα φορματ τον 1 δισκο και ο αλλος ειχε τα αρχεια του,θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται το ιδιο και με τα 8αρια δηλαδη οταν κανω το ινσταλλ ο αλλος μου δισκος θα γινει και αυτος upgraded και θα χαθουν τα αρχεια η σαν τα 7 αρια στο φορματ θα κρατηθουν? *συγνωμη για τους τονους και τα ορθογραφικα αλλα εχω συνηθησει greekl/lish
terry308 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μεταφέρεις τα αρχεία που θες να κρατήσεις στο 2ο partition μπορείς να φορμαρεις το 1ο partition που θα βάλεις τα 8αρια, έχε τα partitions με όνομα ή σημείωσε κάπου το μέγεθος τους ώστε να μην κάνεις λάθος και εγκαταστήσεις τα 8αρια σ αυτό με τα αρχεία σου. Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία εγκατάστασης των 8, κατέβασε τους drivers των συσκευών σου και βαλτους στο 2ο partition
maxos06123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν μεταφέρεις τα αρχεία που θες να κρατήσεις στο 2ο partition μπορείς να φορμαρεις το 1ο partition που θα βάλεις τα 8αρια, έχε τα partitions με όνομα ή σημείωσε κάπου το μέγεθος τους ώστε να μην κάνεις λάθος και εγκαταστήσεις τα 8αρια σ αυτό με τα αρχεία σου. Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία εγκατάστασης των 8, κατέβασε τους drivers των συσκευών σου και βαλτους στο 2ο partition οκ ευχαριστώ φιλε μου αλλα εχω προσεξει και κατι ακομη οταν κανεις install τα 8 δεν σου λει καπου να επιλεξεις να κανεις φορματ τον δισκο η κατι τετοιο οπως γινεται και στα 7 αρια τοτε τι κανω? EDIT:1000 συγνωμη εβλεπα βιντεακια με upgrade windows 7 to 8 το βρηκα να σε καλα!! ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα