tomyork5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα στην κοινότητα του Insomnia. Εγκατέστησα τα Windows 10 Build 10240 και ταυτόχρονα δήλωσα να γίνω μέλος Insider. Με το που τα εγκατέστησα όμως τα Windows 10 δεν είναι ενεργοποιημένα και δεν έχω κάποιο Product Key για το μηχάνημα καθώς είναι δευτερεύον. Αρα η απορία μου είναι ότι, πρέπει να έχεις αγορασμένο Product Key για να είναι ενεργοποιημένα τα Windows και ας είσαι Insider? Κάνω την ερώτηση γιατί είχα ακούσει ότι αν δηλώσεις Insider θα είναι τα Windows ενεργοποιημένα και απλά θα πρέπει να συνεχίσεις να κατεβάζεις τις δοκιμαστικές εκδόσεις. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον ή 10240 είναι rtm και βγήκε άλλη Insider που θα ενεργοποιήσεις με το general κλειδί.
spurostom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Πλέον ή 10240 είναι rtm και βγήκε άλλη Insider που θα ενεργοποιήσεις με το general κλειδί. Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ, που βρίσκεις τα general κλειδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα