ice25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ρυθμίσεις-χωρος αποθήκευσης -κάρτα SD -διαμόρφωση κάρτας SD
karafoul Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν βρηκα κατι..ξαναλεω ομως δεν εχω sd.Το προβλημα ειναι στην μνημη του κινητου..
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Κατεβασε το Clean Master Phone Boost(αν δεν το εχεις κανει ηδη)κανε την δουλεια σου και μετα σβηστο. Υ.Γ Γιατι σου ειπα να σβησεις το Clean δες εδω: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow
karafoul Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω δοκιμασει τις 4-5 δημοφιλέστερες εφαρμογες αυτου του είδους αλλα τιποτα...
saruman123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ισως χρειαστη να εισαι root και να εχεις καποιο σαν το Root Browser (File Manager) ή το Root Explorer. Ετσι θα μπεις στα ενδοτερα των φακελων για να τους διαγραψεις.....
karafoul Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί..Σκεφτηκα και το ενδεχομενο να φταιει οτι ημουν root και εκανα unroot.Λες να παίχτηκε τιποτα με τα permissions;
saruman123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα δεν νομιζω. Δες με το Advanced Permission Manager. Αν και δεν το εχω δοκιμαση αλλα λεω μπας και κανεις κατι και με αυτο αν εχεις καποια ανφιβολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα