Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχει εδω και 1 μηνα που δεν μπορω να διαγραψω αρχεια(κυριως φακελους απο παλιες εφαρμογες) απο τον file manager(δοκιμασα και απο τον stock και απο ES).Υπαρχει αλλος τροπος περαν του factory reset?

Δημοσ.

απο την καρτα μνημης??

εγω ειχα φαει ΓΕΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ! , οταν δεν μπορουσα να αποθηκευσω ΤΙΠΟΤΑ στην sd card. εννοω μισο χρονο δουλευε τελεια , ξαφνικα μια μερα σταματησε!

ουτε να σβησω ουτε να φτιαξω ουτε τιποτα!

σαν να μου πηραν τα permission , και δεν μπορουσα να κανω read, write.

τελικα ξερεις τι ηταν?

εβαλα την sd στον υπολογιστη , εκανα ενα 'ελεγχο σφαλματων'  και ολα δια μαγειας δουλεψαν!!

ειχα ενα πολυ μεγαλο φακελο (σε ονομα) που στο pc γινοταν να το κανω , ενω στο κινητο οχι. και ειχε stuckαρει αυτο.

Δημοσ.

Κάτι πρέπει να παίζει τότε... μήπως αυτοί οι φάκελοι αφορούσαν obbs ή data παιχνιδιών που είχες μεταφέρει στην sd με κάποιο πρόγραμμα? Αν ξέχασες να τα επαναφέρεις πριν την απεγκατάσταση ίσως εκεί οφείλεται το κόλλημα. Δοκίμασε να επαναγκαταστήσεις τις συγκεκριμένες εφαρμογές και να κάνεις εκ νέου uninstall μήπως φτιάξει.

Δημοσ.

Το δοκιμασα.Δοκιμασα και αλλες εφαρμογες που σβήνουν αρχεια αλλα τιποτα.Στην ουσια μου σβηνουν το περιεχομενο του φακελου κανονικα αλλα ο φακελος δεν φευγει με τιποτα.Εχω πλεον φακελο για καθε εφαρμογη που εχω κατεβασει και γινεται χαμος..

Δημοσ.

Android είναι αυτό, ότι θέλει κάνει  :P

Πέρα από την πλάκα είναι λιγάκι παράξενο το φαινόμενο αυτό. Μήπως ο φάκελος υπήρχε προεγκατεστημένος;

Δημοσ.

Αλλαξε την SD και βαλε μια αλλη να δεις.

Μπορει να εχει προβλημα.

Κανε μεταφορα αυτα που θες απο την μια στην αλλη.

Μετα στην παλια κανε μια διαγραφει με το disk management απο το pc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...