Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,εχω το το εξης προβλημα.

Εχω τον συγκεκριμενο εξωτερικο σκληρο περιπου δυο χρονια για χρηση σε media player στην tv.

Προσφατα τον συνδεσα με το pc(windows 7 pro),και μου ζητησε αν θα συνεχισω με σαρωση του σκληρου η συνεχιση χωρις σαρωση.

Για πρωτη φορα λεω "δεν του κανω μια σαρωση"?και ξεκιναει.Σε καποια στιγμη μετα απο κανα δεκαλεπτο επειδη επρεπε να φυγω και βιαζομουν πατησα ΑΚΥΡΩΣΗ για να κλεισω το PC.

Απο εκεινη την στιγμη το PC το συνδεω τον σκληρο τον βλεπει αλλα δεν εχω προσβαση στα περιεχομενα,ουτε κανει ανασυγκροτηση.

Τον βλεπει σαν F αλλα οταν κανω διπλο κλικ μου βγαζει το μηνυμα "ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ F".

Απο μια ερευνα στο internet εκανα διαφορα απο αλλαγη στο ονομα (απο F σε οποιοδηποτε αλλο γραμμα,και ανασυγκροτηση με αλλο προγραμμα,οχι των windows γιατι δεν κανει με αυτο,αλλα δυστυχος δεν εχω αποτελεσμα.

Σε αντιθεση με το pc οταν τον συνδεω στον media player στην τηλεοραση εχω κανονικη προσβαση σε ολα τα περιεχομενα (ταινιες φωτο κτλπ).

Ο μονος τροπος που βρηκα για να παρω αρχεια απο τον σκληρο ειναι συνδεοντας τον στο media player με usb hub,και ενα στικακι 32 gb στην αλλη θυρα,και κανω μεταφορα αρχειων απο τον media player στο στικακι και απο εκει στο pc.

Yπαρχει καποια αλλη λυση η μονο με format θα στρωσει?ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να τραβαω με στκακι λιγα λιγα τα αρχεια ο σκληρος ειναι γεματος δυστυχως.....

ευχαριστω 

Δημοσ.

Δοκίμασε από command prompt. Μέσα από τα windows στην αναζήτηση γράφεις cmd δεξί κλίκ εκτέλεση ως διαχειρηστής και μετά στο παράθυρο chkdsk  (το γράμμα) /x και μετά /f

Αν δεν γίνεται μέσα από τα windows δοκίμασε εκτός

Δημοσ.

Δεν χρησιμοποιώ, σχεδόν ποτέ, λειτουργικό στα Ελληνικά, αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοια αυτόματα σε σύνδεση εξωτερικού drive, ήταν για format... :unsure:

Δημοσ.

Δοκίμασε από command prompt. Μέσα από τα windows στην αναζήτηση γράφεις cmd δεξί κλίκ εκτέλεση ως διαχειρηστής και μετά στο παράθυρο chkdsk  (το γράμμα) /x και μετά /f

Αν δεν γίνεται μέσα από τα windows δοκίμασε εκτός

Με cmd κανει check μονο στον c  εκτος και αν το εγραψα λαθος  ( chkdsk /c /f )

Eκτος windows πως γινεται?

Δημοσ.

Λάθος.

πχ

chkdsk d: /f

χωρίς / πριν το γράμμα του δίσκου και με : μετά

Για εκτός windows μπορείς να μπουτάρεις από το cd εγκατάστασης των win7.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις με f8 κατά την εκκίνηση ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών

Δημοσ.

Λάθος.

πχ

chkdsk d: /f

χωρίς / πριν το γράμμα του δίσκου και με : μετά

Δηλαδη εγω που εχω μονο τον  C και τον εξωτερικο F θα γραψω  chkdsk c:/f ?

Δημοσ.

chkdsk f: /x και chkdsk f: /f

για να τσεκάρει τον εξωτερικό με το γράμμα f

γραφω και τα 2 και μου βγαζει "Δεν ειναι δυνατο να ανοιχτει ο τομος για απευθειας προσβαση

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι να τα γράφεις και τα δύο μαζί , έτσι?

Λογικά βλέπει μέσα από τα windows τον δίσκο δεσμευμένο για κάποια λειτουργία. Δοκίμασε με το cd εγκατάστασης. Πατάς το επιδιόρθωση και αν θυμάμαι καλά εκεί έχει να μπεις σε γραμμή εντολών

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι να τα γράφεις και τα δύο μαζί , έτσι?

Λογικά βλέπει μέσα από τα windows τον δίσκο δεσμευμένο για κάποια λειτουργία. Δοκίμασε με το cd εγκατάστασης. Πατάς το επιδιόρθωση και αν θυμάμαι καλά εκεί έχει να μπεις σε γραμμή εντολών

Δεν εχω cd εγκαταστασης.κατεβασα απο την WD ενα προγραμμα ( WinDlg_v1_28 ) για σαρωση και επιδιορθωση και μετα απο 6 sec γρηγορης σαρωσης γραφει 

Test Result: FAIL Test Error Code: 06-Quick Test on drive 2 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 97 (Unknown Test) SMART self-test did not complete on drive 2!

Εχει και επιλογη WRITE ZEROS. Οταν την επιλεγω μου βγαζει One or more partitions may exist in the drive,do you really want to erase them?

Ειναι ασφαλες να το κανω?δεν θελω να διαγραφουν αρχεια που εχω μεσα

Δημοσ.

To zero τα διαγράφει όλα ... αφού το λέει κιόλας. Βρες από κάποιον "θείο" ένα dvd βρε αδερφέ... και αγγλικά να είναι ,δεν μας νοιάζει η γλώσσα ή η γνησιότητα

Δημοσ.

To zero τα διαγράφει όλα ... αφού το λέει κιόλας. Βρες από κάποιον "θείο" ένα dvd βρε αδερφέ... και αγγλικά να είναι ,δεν μας νοιάζει η γλώσσα ή η γνησιότητα

Τους drivers και οτι software του σκληρου ειναι σε φακελους μεσα στον σκληρο δισκο,οποτε δεν εχω προσβαση εκει.το μονο που μπορεσα να κανω ειναι να ξαναπερασω τους drivers απο control panel .εκει με αφηνει να παω στην διαδρομη των φακελων και να επιλεξω drivers.(φακελοι extras,drivers,wd smartware για αντιγραφα ασφαλειας).

Δυστυχως θα το πιω το πικρο ποτηρι του format μου φαινεται,αφου πρωτα τα τραβηξω λιγα λιγα με το στικακι,

Οσα προγραμματα και αν εχω κατεβασει,και απο το site της wd δεν εχει κανει κανενα τιποτα.σε ευχαριστω παντος για το χρονο και την βοηθεια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...