gkblues Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα σας..Χθες και ενώ άνοιξα κανονικά το PC μου..η εικόνα του δεν άνοιξε σύμφωνα με την κανονική ανάλυση που ειχα πριν.Μου δείχνει αρχικά την εικόνα της μητρικής αλλα διατρητη!!! Μου παρουσιάζει για λιγο κάποια ιερογλυφικά!!! Και στο τέλος ανοίγει ...αλλα με τεράστια γράμματα και εικόνες της επιφάνειας εργασίας και με χάλια εικόνα-αναλυση!!!Μηπως ξερει κάποιος τι μπορεί να φταίει ;Μηπως εχω θεμα με τη κάρτα γραφικών ισως;Ευχαριστω
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τρέχει Furmark? Μάλλον είναι η κάρτα. Τι σύστημα έχεις?
trujillo2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 δοκιμασε για αρχη να απεγκαταστησεις τους drivers της καρτας σου με το http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html, και να τους ξαναπερασεις εκ νεου . αν δεν γινει κατι βλεπουμε
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γραψε το συστημα σου απο τι αποτελειται
gkblues Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ε8400<br /> Ram 4gb - 64bit - Asus P5E -Hdd sata2 500gb seagate32mb-7200rpm-zalman600w.......<br /> Saga PCI-x Asus 8800 gets 512 Mb</p>
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Λόγο της παλαιότητας της κάρτας γραφικών σου, μάλλον μετά απο 8 χρόνια τα φτυσε. Δες και το DDU όμως σαν τελική λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα