Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Θέλω να δημιουργήσω έναν δικό μου proxy server για γρήγορη Μνήμη (Cache) για ταχύτερο internet στο χώρο μου. Τον υπολογιστή τον έχω ήδη. Απλά την διαδικασία από εκεί και πέρα δεν την γνωρίζω.

Θα πρέπει να αγοράσω μια static ip ? Θα ήθελα τα φώτα σας.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν έχεις 2-3 υπολογιστές στο χώρο σου μόνο δε θα δεις διαφορά. Η διαφορά φαίνεται όταν είναι πολλοί υπολογιστές και τραβάνε το ίδο περιεχόμενο.

Πχ 20 υπολογιστές να ανοίγουν τη πρώτη σελίδα του ινσόμνια. Με το που την τραβήξει ο πρώτος, κασάρεται και οι υπόλοιποι τη τραβάνε από το proxy. Μετά από τη πρώτη σελίδα αν αρχίσει ο καθένας να ανοίγει διαφορετικές σελίδες δε θα δεις βελτίωση στη ταχύτητα.

Αν το κάνεις για να "παίξεις" ελεύθερα τότε. Με windows server γίνεται σίγουρα. Επίσης θα πρέπει να έχεις δυο κάρτες δικτύου ο υπολογιστής αν δε κάνω λάθος. Η μια στο εσωτερικό δίκτυο και η άλλη στο μόντεμ, ώστε όλη η κίνηση να περνάει μέσω του proxy.

Δημοσ.

Μου είπες ένας φίλος ότι έχει φτιάξει έναν proxy server για να κάνει τις ενημερώσεις των windows ποιο γρήγορα επειδή κάνει πολλά φορμάτ και επειδή δεν είναι εδώ πλέον ψάχνω πως να το κάνω. Και εγώ για τον ίδιο λόγο το θέλω και να πω ότι έχω 24 γραμμή.

Δημοσ.

Κάπου, κάποτε, είχα βρει πώς να κατεβάσεις όλα τα update ώστε να τα κάνεις slipstream στο iso που χρησιμοποιείς. Ειδικά αν χρησιμοποιείς usb για τις εγκαταστάσεις λογικά θα είναι πιο εύκολα να τα περάσεις. Δεν αξίζει proxy για αυτό και μόνο. Ακόμα και επαγγελματικά να το κάνεις με δεκάδες format τη μέρα καλύτερα ένα ενημερωμένο iso.

Δημοσ.

Ναι για επαγγελματική χρήση θα το ήθελα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...