Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγε προχθές η κοπέλα μου σε ένα κατάστημα Γερμανός να πληρώσει λογαριασμό με κάρτα, και δεν την δέχτηκαν. Της είπαν πως δεν μπορεί να πληρώσει λογαριασμό με κάρτα, και πως ποτέ δεν δέχονταν κάρτες για πληρωμή λογαριασμών.

Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με τα εν λόγο καταστήματα;

Δημοσ.

Γενικά για λογαριασμους σχεδόν κανένα κατάστημα δεν μπορεί να πληρωθεί μέσω καρτας.

Στη Vodafone έχω πληρώσει λογαριασμό με κάρτα (αέριο).

Δημοσ.

Εγώ είχα πάει ούτε ξέρω σε πόσα δεν δέχονταν έπρεπε να περάσουν 2 βδομάδες για να πληρώσω λογαριασμό.

Πάλι καλά που δέχονται ορισμένοι

Δημοσ.

Άμα είχαν μηχάνημα pos και δεν δέχτηκαν είναι παράνομοι μπορείς να καλέσεις αστυνομία και θα δεχτούν μια χαρά.Vodafone και oteshop πάντως δέχονται κανονικά πληρωμή λογαριασμών με καρτα

Δημοσ.

πρωτη φορα το ακουω.για ποιο λογο ν μην δεχονται καρτα για πληρωμη λογαραισμου?

Γιατί δεν έχουν τερματικό μηχάνημα για αυτή την δουλειά επειδή η προμήθεια που παίρνει η τράπεζα και το απειροελάχιστο κέρδος του καταστήματος απο την πληρωμή λογαριασμού πολλές φορές όχι απλα δεν έχουν κέρδος αλλα μπαίνουν και μείον.  Στην forthnet όμως μπορείς να πληρώσεις με κάρτα λογαριασμούς μιας και βάλαν πρόσφατα μηχανήματα . Δεν τα εγκατέστησαν οι ιδιωκτήτες των καταστημάτων (francise ) αλλά έκανε συμφωνία η forthnet με κάποια τράπεζα για το σύνολο των καταστημάτων και μάλλον πέτυχαν μικρότερες προμήθειες .

Θέλω να πω ότι ο μόνος που τον συμφέρει να βάλει τερματικά είναι η μητρική εταιρία και να αναλάβει το κόστος . Ειδάλως αν πάει να βάλει ενας καταστηματάρχης francise δικό του αυτομάτως η προμήθεια περνάει στο ελάχιστο και αστείο κέρδος του που έχει απο την πληρωμή του λογαριασμού . Ουσιαστικά είναι θέμα της μητρικής εταιρίας αν θέλει να βάλει η όχι . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...