Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την κοινότητα.

Είμαι σε αναζήτηση νεου Headset που δεν ξεπερνά τα 100€ για gaming,skype etc (κοινώς για οτιδήποτε περιλαμβάνει ηχο/ομιλία σε pc)

Προέρχομαι απο τα creative tactic alpha τα οποια για 50€ δεν μου αφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις οχι τόσο σε ήχο αλλα σε ποιότητα.

τα έχω 2 χρόνια και έχει "σκάσει" το δέρμα που έχουν στα μαξιλαράκια των ακουστικών αλλα και στο κεφάλι οπότε λέω να μην ξαναπροτιμήσω το συγκεκριμένο υλικό κατασκευής μιας και ιδρώνω ευκολα και πολυ είναι πιθανο να τα χάλασα εγώ.

ένα πράγμα που με απασχολεί επίσης ειναι η δυναότητα να συνδεθεί σε λαπτοπ το οποίο έχει μονο jack(4πλο καρφί)αν χρειαστεί αλλα και σε μητρική desktop με τις κλασσικές 2 υποδοχές για μικρόφωνο και ηχο(με αυτό με βόλεψε η κάρτα ήχου των Creative Alpha-αλλα δυστυχώς το μικρόφωνο δεν βγάζει δυνατό ήχο σε σχέση με την κάρτα ήχου της μητρικής)

Μέχρι στιγμής σκεφτόμουν για kingston hyper X cloud II που έχουν προταθεί πολλάκις εδω μέσα αλλα με κρατάει πίσω το γεγονος οτι έχουν δερμα και φοβάμαι μην χαλάσει και σε αυτά. Έπειτα ειδα για logitech και συγκεκριμένα για το G430 που πιστευω τα καλύπτει ολα(συν την σοβαρή εγγύηση της logi)

Περιμένω απαντήσεις(πιθανότατα :-D )

• Like 1
Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3cl-wr-hyperx-cloud-headset-p-PER.503876

Σε αυτη την τιμη τα χτυπας με κλειστα ματια.

http://www.e-shop.gr/kingston-khx-h3clw-hyperx-cloud-headset-p-PER.503877

Τα εχει και σε ασπρα αλλα αρκετα ακριβοτερα.

Εχουν και δευτερο ζευγαρι pads αν δεν σου αρεσει το δερμα.

Αλλιως αν θες την καρτα ηχου και το λιγο καλυτερο μικροφωνο πας στα ακριβοτερα Cloud 2

Δημοσ.

Δεν εινα οτι δεν μου αρέσει το δέρμα,απλα χάλασε στα alpha σε ευλογο χρονικό διαστημα μιας και δεν τα φοράω συνέχεια παρα μόνο για gaming.

(για skype και συναφή εχω ακόμα ενα φτηνο logitech του 10αρικου and does the job γιατί θέλω/πρέπει να ακουώ και έξω τι γίνεται,αν με φωνάζει κάποιος/χτυπαει τηλέφωνο κλπ)

Τα ειδα πάντως όπως αναφέρω τα συγκεκριμένα αλλα δεν ηξερα για τα δευτερα pads.

Απο εγγύηση τι παίζει;

• Like 1
Δημοσ.

2 χρονια εγγυηση κλασσικα. Δεν εχω ακουσει καποιο παραπονο σε θεμα εγγυησεων απο Kingston να πω την αληθεια.

Βεβαια αυτο που λες το επαθα στα Logitech G230 που ξεφλουδιζαν τα μαξιλαρακια με πολυ λιγη χρηση(γιατι ελειπα και στρατο)βεβαια η εταιρια κανονικα τα αντικατεστησε αλλα με ψιλο απογοητευσαν μιας και υποτιθεται τα διαφημιζει οτι πλενονται κιολας(πραγμα που ισχυει)και αρα υποθεσεις οτι με τα πολλα βαλε βγαλε θα αντεχαν παραπανω.

Για αυτα που προσφερουν τα Cloud και σε αυτη την τιμη για Ελλαδα,τα παιρνεις με κλειστα ματια και σου μενουν και αρκετα χρηματα αν θες να αγορασεις κατι αλλο(μην δωσεις και εσυ μωρε το ολο το 100ρικο δωσε τα υπολοιπα 36ευρω καπου αλλου:) ).

Δημοσ.

ξεφλούδισαν και τα G230,ενδιαφέρον.

Ναι και εγω το επαθα επειδη ειχα καιρό να τα χρησιμοποιήσω και γενικότερα στο δωμάτιο υπάρχει σχετική υγρασία χειμώνα καλοκαίρι και δεν τα εκρυβα κάπου αλλα εμεναν εξω στον χώρο.

Φυσικά και δεν επιθυμούμε να φύγει ολο το 100αρι πάντως.

εβλεπα απο εδώ τα ΙΙ και δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα μιας και δεν θα χρησιμοποιώ την κάρτα ηχου στον σταθερό(νομίζω με καλύπτει το κλασσικό On-board της μητρικής)

επίσης δεν μου άρεσε το πως ακούγεται το μικρόφωνο.

επίσης βλέπω οτι υπάρχει και hyperX pro ειναι διαφορετικό μοντέλο απο αυτό που πόσταρες;

EDIT NO.2

αυτά περιέχει η συσκευασία των Cloud 1;

αν ναι τα τσιμπησα

Δημοσ.

Εαν μου ελεγες τωρα τι θα αγοραζα τα Cloud 2 στα 100 ή τα Cloud 1 στα 63 δεν χρειαζεται να σου πω οτι θα επαιρνα με κλειστα ματια τα Cloud 1.

Το μικροφωνο δεν ειναι το καλυτερο της αγορας προφανως(οπως γενικα σε gaming Headset τα μικροφωνα δεν ειναι οτι το καλυτερο)αλλα σε σχεση με κατι Razer,steelseries κλπ ειναι απλα κορυφη.

Δημοσ.

Εαν μου ελεγες τωρα τι θα αγοραζα τα Cloud 2 στα 100 ή τα Cloud 1 στα 63 δεν χρειαζεται να σου πω οτι θα επαιρνα με κλειστα ματια τα Cloud 1.

Το μικροφωνο δεν ειναι το καλυτερο της αγορας προφανως(οπως γενικα σε gaming Headset τα μικροφωνα δεν ειναι οτι το καλυτερο)αλλα σε σχεση με κατι Razer,steelseries κλπ ειναι απλα κορυφη.

κομπλέ.

πες μου μόνο αν αυτά περιέχονται στη συσκευασία των 1 απο το βίντεο που παρέθεσα(για το 1 :Ρ )

• Like 1
Δημοσ.

κομπλέ.

πες μου μόνο αν αυτά περιέχονται στη συσκευασία των 1 απο το βίντεο που παρέθεσα(για το 1 :Ρ )

Να στο πω πιο απλα. Τα HyperX Cloud 2 βγηκαν το 2015 και το παραπανω video ειναι του 2014 :P Αρα ναι αυτα περιεχονται μεσα στα Cloud 1 οπως και στα Cloud 2. Η μεγαλυτερη αλλαγη στα CLoud 2 ειναι η προσθηκη της Usb καρτας ηχου(που και παλι υπαρχει το καρφακι αν θες να τα συνδεσεις σε αλλη συσκευη αλλα μικροτερο).

Σκεψου οτι σκεφτομαι να αγορασω τα Cloud 1 για το Ps4 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...