ice25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 πάντως το express 2 μια χαρά πάει με 1,5gb ram...φυσικά με android 4,4,2
panos- Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Και στο 5.1 υπάρχει ακόμα καλύτερη διαχείριση ram
strawhat_91 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδες καμια αλλη προταση παιζει κανα alcatel one touch ή asus zenphone2 ειναι καλα αυτα ξερει κανεις να μου πει? γιατι απο οτι καταλαβαινω η αποφαση θα παρθει αναμεσα σε s5 ή lg g3 προτιμω το s5 γιατι για το lg g3 εχω ακουσει οτι τιγανιζεις αυγα πανω του και κανει πολλα κοληματα... επισης καποιο απο τα μοτορολα θα προτεινατε?
kataramenos32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο απο εμενα http://www.skroutz.gr/s/5293077/Sony-Xperia-Z3-Compact-16GB.html ειναι οτι καλυτερο πιστευω για κοπελα 1
GiwrgosP- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Θα πρότεινα nexus 5 2015 αν δεν το θέλει άμεσα το καινούργιο κινητό! Θα είναι σε αυτό το εύρος τιμών σύμφωνα με φήμες ( που συχνότατα πέφτουν μέσα) . Διαφορετικά κάτι σε huawei-lenovo-xiaomi. Lenovo ένα vibe z2 pro είναι κορυφή! Από huawei το ascend mate 7 αν και παντόφλα και λίγο πάνω από το max της τιμής αλλά αξίζει! Σε Samsung τίποτα εκτώς από s6...
panos- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδες καμια αλλη προταση παιζει κανα alcatel one touch ή asus zenphone2 ειναι καλα αυτα ξερει κανεις να μου πει? γιατι απο οτι καταλαβαινω η αποφαση θα παρθει αναμεσα σε s5 ή lg g3 προτιμω το s5 γιατι για το lg g3 εχω ακουσει οτι τιγανιζεις αυγα πανω του και κανει πολλα κοληματα... επισης καποιο απο τα μοτορολα θα προτεινατε?Alcatel μακριά... Και το S5 ζεσταίνεται λόγο της οθόνης. Motorola μπορεί και το Moto G3 ή αν βρει το MotoG 2 που είναι επίσης πολύ καλά. Μετά φυσικά Nexus 5, κάτι σε Asus μπορεί να δει, πολύ αξιόλογη μάρκα η Asus - και το Z3 Compact. Ας δει και το Huawei P8 Lite ή το κανονικό P7 που είναι πολύ όμορφα και καλά για την τιμή τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα