Προς το περιεχόμενο

smartphone 300-400 euro (οχι windows phone)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδες καμια αλλη προταση παιζει κανα alcatel one touch ή asus zenphone2 ειναι καλα αυτα ξερει κανεις να μου πει? γιατι απο οτι καταλαβαινω η αποφαση θα παρθει αναμεσα  σε s5 ή lg  g3 προτιμω το s5 γιατι για το lg g3 εχω ακουσει οτι τιγανιζεις αυγα πανω του :P και κανει πολλα κοληματα... επισης καποιο απο τα μοτορολα θα προτεινατε?

Δημοσ.

Θα πρότεινα nexus 5 2015 αν δεν το θέλει άμεσα το καινούργιο κινητό! Θα είναι σε αυτό το εύρος τιμών σύμφωνα με φήμες ( που συχνότατα πέφτουν μέσα) . Διαφορετικά κάτι σε huawei-lenovo-xiaomi. Lenovo ένα vibe z2 pro είναι κορυφή! Από huawei το ascend mate 7 αν και παντόφλα και λίγο πάνω από το max της τιμής αλλά αξίζει! Σε Samsung τίποτα εκτώς από s6...

Δημοσ.

ρε παιδες καμια αλλη προταση παιζει κανα alcatel one touch ή asus zenphone2 ειναι καλα αυτα ξερει κανεις να μου πει? γιατι απο οτι καταλαβαινω η αποφαση θα παρθει αναμεσα σε s5 ή lg g3 προτιμω το s5 γιατι για το lg g3 εχω ακουσει οτι τιγανιζεις αυγα πανω του :P και κανει πολλα κοληματα... επισης καποιο απο τα μοτορολα θα προτεινατε?

Alcatel μακριά... Και το S5 ζεσταίνεται λόγο της οθόνης. Motorola μπορεί και το Moto G3 ή αν βρει το MotoG 2 που είναι επίσης πολύ καλά. Μετά φυσικά Nexus 5, κάτι σε Asus μπορεί να δει, πολύ αξιόλογη μάρκα η Asus - και το Z3 Compact. Ας δει και το Huawei P8 Lite ή το κανονικό P7 που είναι πολύ όμορφα και καλά για την τιμή τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...