Προς το περιεχόμενο

smartphone 300-400 euro (οχι windows phone)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες η κοπελιά μου έχει ένα νοκια λουμνια 4ετιας (flagship όταν το είχε αγοράσει) το οποίο έπεσε κάτω προχθές και μας άφησε χρόνους ψαχνουμε λοιπόν για κινήτο της.Θα ήθελε να αλλάξει λειτουργικό και να μην πάρει πάλι windows phone μιλάμε για μέτρια χρήση.Να μη της κάνει κολλήματα γιατί αυτό που είχε στη χρήση που του έκανε ήταν πολύ καλό και θα ήθελε επίσης αν γίνεται κινητό με αποσπώμενη μπαταρία έχω μερικά στο μυαλό μου να της προτείνω απλά θέλω να ακούσω και την άποψή σας ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

μμμ.. Μπορεί να δει Samsung Galaxy J5 που το έχει και προσφορά στο crazySundays του e-shop.gr

LG G3 16GB απο skroutz Που είναι 300-350€

S5 mini (270€) ή S5 (390€)

όλα έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Υπάρχει και το Sony m4 aqua στο οποίο δυστυχώς δεν βγαίνει η μπαταρία.

iPhone ούτε να το συζητάμε, καταρχάς δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και σε αυτή την τιμή το πολύ πολύ να βρεις 5c

Δημοσ.

μμμ.. Μπορεί να δει Samsung Galaxy J5 που το έχει και προσφορά στο crazySundays του e-shop.gr

LG G3 16GB απο skroutz Που είναι 300-350€

S5 mini (270€) ή S5 (390€)

όλα έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Υπάρχει και το Sony m4 aqua στο οποίο δυστυχώς δεν βγαίνει η μπαταρία.

iPhone ούτε να το συζητάμε, καταρχάς δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία και σε αυτή την τιμή το πολύ πολύ να βρεις 5cκαι εγώ σκεφτόμουν να της προτείνω galaxy s5 ή htc m8 για το galaxy J5 δε ξερω τιποτα ειναι middle range phone?

και το g3 το ηθελα και εγω να το αγορασω αλλα αρκετοι το κραζανε οτι εκανε κοληματα αρκετα τελειωνε πολυ γρηγορα η μπαταρια του και θερμενοταν πολυ και για αυτο τη φοβαμαι αυτη τη συσκευη

Δημοσ.

Να τα χαρακτηριστικά του. Είναι middle range. http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5-7184.php

δεν είναι mid,low end είναι,δηλαδή το xiaomi redmi note 2 με helio x10,2 γιγα ραμ,1080p οθόνη,dual sim,sd card στα 150 ευρώ τι είναι high end αν αυτό είναι mid ή το mi4 στα 220?

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα όλα τα κινητά έχουν 1gb. Και επίσης με το s6 το touchwiz ελάφρυνε πολύ (αλλα αφαίρεσαν εφέ και κάποιες λειτουργίες)

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα όλα τα κινητά έχουν 1gb. Και επίσης με το s6 το touchwiz ελάφρυνε πολύ (αλλα αφαίρεσαν εφέ και κάποιες λειτουργίες)

συγνώμη τι έχουν όλα τα κινητά?

Δημοσ.

Παρσλειψη. Αυτής της κατηγορίας που λεει οτι είναι low range.

ναι,πολλά απο τα low end έχουν 1 γιγα αλλά κοστίζουν 100 ευρώ όχι 240 

Δημοσ.

Ναι απλά μόλις κυκλοφόρησε. (Και τώρα θα το πω. Οσοι πηγαινουν και δίνουν 700 για 1gb ram είναι μια χαρά (εποχές iphone 5s)

Δημοσ.

Ναι απλά μόλις κυκλοφόρησε. (Και τώρα θα το πω. Οσοι πηγαινουν και δίνουν 700 για 1gb ram είναι μια χαρά (εποχές iphone 5s)

Μην μπερδευεις τα λειτουργικα . Αλλο το 1gb ram στο ios και αλλο στο android

Δημοσ.

Ναι και σίγουρα το καταλαβαίνω αλλά και πάλι στο θεμα χαρακτηριστικών δεν παύει να είναι 1 GB. Άλλο ή εμπειρια βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...