panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας Θέλω να αγοράσω ένα κινητό Android από Skroutz (όχι κίνα) εώς 260€. Θέλω να παίρνει 1sim και sd υποχρεωτικά (αν είναι dual και η sim 2 να γίνεται sd δεν με πειράζει) Είδα το Huawei P8 Lite και το Samsung Galaxy J5 και έχω μερικές ερωτήσεις. 1) Σήμερα έβγαλε το e-shop.gr προσφορά το J5 (J500) στα 225€. Παίρνει όμως SD? Στο e-shop λέει ναι, σε reviews που είδα λένε όχι 2) Στο Huawei αν το πάρεις στην single sim, μπορείς στην δεύτερη να βάλεις μόνο SD? Γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί να μην το επιτρέπει το Branding που τυχόν έχει. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις
voldemort Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας Θέλω να αγοράσω ένα κινητό Android από Skroutz (όχι κίνα) εώς 260€. Θέλω να παίρνει 1sim και sd υποχρεωτικά (αν είναι dual και η sim 2 να γίνεται sd δεν με πειράζει) Είδα το Huawei P8 Lite και το Samsung Galaxy J5 και έχω μερικές ερωτήσεις. 1) Σήμερα έβγαλε το e-shop.gr προσφορά το J5 (J500) στα 225€. Παίρνει όμως SD? Στο e-shop λέει ναι, σε reviews που είδα λένε όχι 2) Στο Huawei αν το πάρεις στην single sim, μπορείς στην δεύτερη να βάλεις μόνο SD? Γιατί κάπου διάβασα ότι μπορεί να μην το επιτρέπει το Branding που τυχόν έχει. Περιμένω και τις δικές σας προτάσεις https://www.youtube.com/watch?v=aljwD36QkyE Θα σου λυσει τις αποριες γρηγορα και με ασφαλεια. Πολυ ποιοτικο κινητο και αρκετα γρηγορο απο reviews που βλεπω. Eχει DUAL SIM αποσπωμενη μπαταρια ΚΑΙ microsd.
panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αρα το παιρνω με κλειστα ματια ε;;; μου αρεσε απο την πρωτη στιγμη που το ειδα :-D
marios elsa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε το p8 είναι πολύ καλύτερο.. κοίτα μήπως βρεις κανένα σφραγισμένο που πουλάνε εδώ μέσα κάτω από 200
panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι το ξέρω απλά είδα πολλά reviews και σαν κάτι να μην μου ταίριαζε στην εμφάνιση.. (δεν ειμαι fanboy, lumia 640 εχω) @voldemort, τώρα κατάλαβα ότι η dual παίρνει 2sim+sd και η μονή πάιρνει από κάτω sim και πάνω sd.. Λάθος μου λοιπόν και αύριο θα παραγγείλω το j5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα