zlm3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα. Γίνεται να βάλω την μπαταρία του Lumia 830 στο Lumia 535; ή μήπως θα καεί η συσκευη; Sent from my RM-1089
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Να καεί όχι χωράει η μπαταρία πρώτον! Δεύτερον λέει πόσα volt ampere είναι η κάθε μπαταρία αμα συμβαδιζουν κ είναι ίδια τότε δν έχει πρόβλημα βάλτην κανονικά αν κ νμζω όλες οι μπαταρίες ίδια στάνταρ έχουν 1
zlm3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 @2.1Ohm , το τηλέφωνο μου έχει 3.7 βολτ. Το 830 έχει 3.8 βόλτ αλλά διαφορετική χωριτηκοτητα. Sent from my RM-1089
panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, δεν νομίζω να γίνει καμιά καταστροφή, αν και καλύτερα να είναι του ίδιου μοντέλου ώστε να είναι πλήρως συμβατή. Όμως αν χωράει δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. (έτσι νομίζω τουλάχιστον) μήν γίνουμε και Τσέρνομπιλ
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 η χωρητικότητα δν παιζει ρολο !Για 0.1 βολτ δν νμζω να παθει τπτ ειναι η αληθεια! (να σκασει ειδικα για κανενα λογο αμα δεις οτι ζεστενετε λιγο παραπανω η δν λειτουργει οσο θα επρεπε βγαλτην αμεσως!)Εγω προσωπικα θα το δοκιμαζα και θα εβλεπα πως παει τωρα το τι θα κανεις εσυ ειναι δικο σου θεμα κ μονο εννοειται δν φερουμε καμια ευθηνη!(Εχω δοκιμασει μπαταρια του g4 σε g3 (το αντιθετο δν γινοταν γιατι του γ3 ειναι λιγο πιο μεγαλη) την βολεψαμε με "παντεντα" και δουλευε τελεια παντως!
zlm3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, δεν νομίζω να γίνει καμιά καταστροφή, αν και καλύτερα να είναι του ίδιου μοντέλου ώστε να είναι πλήρως συμβατή. Όμως αν χωράει δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. (έτσι νομίζω τουλάχιστον) μήν γίνουμε και Τσέρνομπιλ Το μοντέλο της μπαταρίας του 535 είναι το BL-L4A και του 830 έχει BV-L4A η χωρητικότητα δν παιζει ρολο ! Για 0.1 βολτ δν νμζω να παθει τπτ ειναι η αληθεια! (να σκασει ειδικα για κανενα λογο αμα δεις οτι ζεστενετε λιγο παραπανω η δν λειτουργει οσο θα επρεπε βγαλτην αμεσως!) Εγω προσωπικα θα το δοκιμαζα και θα εβλεπα πως παει τωρα το τι θα κανεις εσυ ειναι δικο σου θεμα κ μονο εννοειται δν φερουμε καμια ευθηνη!(Εχω δοκιμασει μπαταρια του g4 σε g3 (το αντιθετο δν γινοταν γιατι του γ3 ειναι λιγο πιο μεγαλη) την βολεψαμε με "παντεντα" και δουλευε τελεια παντως! Το σιγκεκριμενο του 535 έχει 3.7 V 7.0 Wh 1905 mAh Του 830 3.8 V 8.3 Wh 2200mAh Αλλά έχει το ίδιο μέγεθος σε σχήμα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα