Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα,

εχω ενα galaxy s6 και εχω μεγαλο προβλημα με τη μπαταρια που καταναλωνει ο συγχρονισμος των mail.

Για να καταλαβετε ακριβως τι εννοω δειτε λιγο την παρακατω εικονα,

Screenshot_2015_09_06_09_22_22.png

Το αποτελεσμα ειναι η συσκευη υστερα απο μια πληρη φορτιση με το ζορι να βγαζει 12-14 ωρες
Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για να διορθωσω αυτο το προβλημα?

Να προσθεσω οτι εχω δοκιμασει πολλες αντιστοιχες εφαρμογες, καθως και να μειωσω την συχνοτητα συγχρονισμου αλλα παλι συμβαινει το ιδιο.
Δημοσ.

Ποσα emails εχεις συγχρονισμενα και ποια ακριβως;(yahoo κλπ).Εννοω παροχο και οχι να μου πεις τις διευθυνσεις emails.

Δοκιμασε να κανεις ενα καθαρισμο της cache και επανεκιννηση.

Η εφαρμογη ειναι ενημερωμενη στην τελευταια εκδοση απο το playstore;

Δημοσ.

Ποσα emails εχεις συγχρονισμενα και ποια ακριβως;(yahoo κλπ).Εννοω παροχο και οχι να μου πεις τις διευθυνσεις emails.

Δοκιμασε να κανεις ενα καθαρισμο της cache και επανεκιννηση.

Η εφαρμογη ειναι ενημερωμενη στην τελευταια εκδοση απο το playstore;

3 λογαριασμους εχω βαλει, εναν exchange και 2 outlook. H εφαρμογη ναι ειναι ενημερωμενη και επισης το προβλημα δεν διορθωθηκε ουτε με reset της συσκευης.

Δημοσ.

3 λογαριασμους εχω βαλει, εναν exchange και 2 outlook. H εφαρμογη ναι ειναι ενημερωμενη και επισης το προβλημα δεν διορθωθηκε ουτε με reset της συσκευης.

Απενεργοποιησε τον συγχρονισμο,αφαιρεσε τα emails κανε καθαρισμο της cache και ΞΑΝΑ βαλε τα emails.

Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις ενα ενα τα emails μηπως παιζει με καποιο τιποτε.

Δημοσ.

Απενεργοποιησε τον συγχρονισμο,αφαιρεσε τα emails κανε καθαρισμο της cache και ΞΑΝΑ βαλε τα emails.

Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις ενα ενα τα emails μηπως παιζει με καποιο τιποτε.

Το εκανα,θα περιμενω λιγο μηπως δω αλλαγη.

Απλα,φανταζομαι πως εφοσον το θεμα παραμενει και με την χρηση αλλων εφαρμογων  εκτος της εργοστασιακης μαλλον το προβλημα θα ειναι καπου αλλου και οχι στο application.

Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου ειπα και δουλεψε το λιγο να παρει τις "μετρησεις" του.

Μην περιμενεις στο τσακ μπαμ να σου δειξει κατι διαφορετικο.

Προβλημα hw με και τιποτε δεν παιζει στο λεω σχεδον σιγουρα αν σου μπαινει κατι τετοιο στο μυαλο.

Δημοσ.

Κανε αυτο που σου ειπα και δουλεψε το λιγο να παρει τις "μετρησεις" του.

Μην περιμενεις στο τσακ μπαμ να σου δειξει κατι διαφορετικο.

Προβλημα hw με και τιποτε δεν παιζει στο λεω σχεδον σιγουρα αν σου μπαινει κατι τετοιο στο μυαλο.

για προβλημα hw ουτε που μου περασε απο το μυαλο,απλα σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο bug που επηρεαζει τη συγκεκριμενη λειτουργια.Τελος παντων θα το αφησω μεχρι το βραδυ και βλεπουμε.

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει,παλι τα ιδια.

τι εννοείς με το πάλι τα ίδια?διεγραψες τα email από το deafault email app της samsung και έχεις μόνο το gmail app αλλά ακόμη το default είναι πρώτο στην κατανάλωση?

• Like 1
Δημοσ.

για προβλημα hw ουτε που μου περασε απο το μυαλο,απλα σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο bug που επηρεαζει τη συγκεκριμενη λειτουργια.Τελος παντων θα το αφησω μεχρι το βραδυ και βλεπουμε.

δυστυχως δεν αλλαξε κατι,παραμενει πολυ υψηλη η καταναλαωση.

τι εννοείς με το πάλι τα ίδια?διεγραψες τα email από το deafault email app της samsung και έχεις μόνο το gmail app αλλά ακόμη το default είναι πρώτο στην κατανάλωση?

σε οποιο app και αν βαλω τα accounts παιρνει εκεινο τα πρωτεια,ειτε ειναι το default,ειτε ειναι το gmail app,ειτε ειναι το typemail,mymail,mailbox etc

Δημοσ.

Το sync μπορεί να φταίει... Χαμήλωσε την συχνότητα (ανά 3-4 ώρες) και δοκίμασε με το CloudMagic που χρησιμοποιώ εγώ και είναι πολύ απλό και εύκολο στην χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως στο σχετικό τόπικ στο xda λύση δεν βρέθηκε.

Κάποιοι τα κατάφεραν με την νέα εφαρμογή του Outlook για Android.

Mε Samsung email app και Gmail το πρόβλημα υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Το sync μπορεί να φταίει... Χαμήλωσε την συχνότητα (ανά 3-4 ώρες) και δοκίμασε με το CloudMagic που χρησιμοποιώ εγώ και είναι πολύ απλό και εύκολο στην χρήση.

Αφενος δεν με εξυπηρετει να ρυθμισω τον συγχρονισμο σε τοσο αραια διαστημα και αφετερου δε νομιζω πως αυτο ειναι λυση.

Θα κανω μια δοκιμη και με το cloudmagic,ευχαριστω παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...