Diablo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Χαιρετω τους Insomniacs.Μηπως ξερετε πως λεγεται το κομματι που παιζει στους τιτλους τελους της τανιας.Πηγα εχθες και την ειδα και ηταν πολυ καλο.Σημερα εχει party και θελω να το βαλω.Ευχαριστω.
Cristina Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μήπως αυτό: Juno Reactor Vs. Don Davis - Navras; Είναι το τελευταίο στο OST και είναι πολύ καλό. Όλο το CD είναι πολύ καλό. Δεν θυμίζει καθόλου τα 2 προηγούμενα στο σύνολό του.
Diablo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Σε ευχαριστω πολυ αν και το βρηκα νωριτερα.Απλα κομματαρα ειναι.Οντως καμια σχεση.Μακαρι να ηταν ετσι και με την ταινια.Να'σαι καλα.
dim_b Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Τελικά, το μόνο που άξιζε στο Revolutions ήταν αυτό το κομμάτι. Κρίμα στην αναμονή τόσων χρόνων γιά τις συνέχειες του Matrix
Jastonas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 egw kapou akousa oti den 8a bgei:P eleos me tis radio-arbyles pleon!
dim_b Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Αν και το forum της μουσικής δεν είναι το κατάλληλο μέρος γι'αυτή τη συζήτηση, εγώ δεν άκουσα τίποτε, αλλά η αίσθηση που είχα όταν τελείωσε το Revolutions ήταν ότι η ιστορία δεν τελείωσε, άρα δε θα εκπλαγώ αν σε 2-3 χρόνια προκύψει μιά νέα ταινία. Δυστυχώς, ο θρύλος του Matrix δεν υπάρχει πλέον και είμαι σίγουρος ότι η Warner δε θα διστάσει να ξεπουλήσει τα πάντα γιά μερικές ακόμη εκατοντάδες εκατομμύρια.
stavrospap Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 to matrix revolution einai mia apo tis koryfaies tainies poy exoyne bgei.teleia plokh,peripeteia kai agwnia.ligoi tha tin katalabete kai akoma ligoteroi tha mporesoyne na thn krinoyn swsta. SeeYou
Cristina Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Χωρίς να θέλω να διακόψω την κουβεντούλα σας ( ) να υπενθυμίσω πως υπάρχει σχετικό επισημασμένο θέμα στην κατηγορία του Κινηματογράφου που αφορά την ταινία. Υ.Γ.: Μπορείτε να συνεχίσετε τώρα περί της μουσικής της ταινίας (και μόνο)
xaotic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 paidia zitiste oloi siggnomi apo to stavrospap. TORA!!! ela kouniomaste...... (ligo eleos reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.