Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω ενα laptop MSI GP60 2PE το οποιο εχει δυο καρτες γραφικων. Μια Intel hd 4600 και μια Nvidia 840m το προβλημα μου ειναι οτι με τa windows 10 δεν μπορω να αλλαξω την default καρτα γραφικων. Ετσι εχω ξεμεινει με την intel ενω θελω να χρησιμοποιησω την αλλη. Drivers εχουν και οι δυο την τελευταια εκδοση. Εχω αλλαξει τις ρυθμισεις στο panel της nvidia. Εχω ορισει και σε ξεχωριστα προγραμματα ποια καρτα να επιλεγει και τιποτα. Απενεργοποιησα την intel απο το device manager (βασικα εσβησα τους drivers για να τους ξαναπερασω) και τοτε δεν μου ανοιγε το control panel της nvidia και ελεγε οτι δεν μπορει ναβρει εγκατεστημενη καρτα γραφικων. Καμια ιδεα?
solution2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την intel μέσα από το bios
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω χτες αν και από τη διάβασα κάποιος που το έκανε δεν μπορούσε να μπει στα Windows. Το θέμα όμως είναι να μπορώ να έχω και τις δύο για λόγους οικονομίας
Sakiz105 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 λογικά αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι που θες θα έχει επιλογή να το τρέξεις με την nvidia
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 No. Με τα προηγούμενa Windows επέλεγα από το πάνελ της νβιντια Ποια Θέλω να δουλεύει και σε ποιές εφαρμογές αλλά τώρα Δεν λειτουργεί για κάποιο λογο στο BIOS δεν εχω καπου επιλογη για να απενεργοποιησω την καρτα!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Στο Πηγή: site της nvidia έχει οδηγούς της κάρτας για τα 10αρια, τους δοκίμασες?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ναι έχω τσεκάρει drivers και για τα δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα