markos_verso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καλημέρα πέρασα puppy linux σε windows 7 starter και δεν φορτώνουν ενώ φαίνονται στο grub menu και τα δύο λογισμικά όταν πατάω τα windows φορτώνουν και εμφανίζεται το recovery του Laptop. τα puppy μου πετάνε error καμιά βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 τα puppy μου πετάνε error Δεν μπορούμε να το δούμε εμείς από εδώ. (ανέβασε εικόνα ή πες έστω το τι λέει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos_verso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπόν στα puppy find ----set root--- ignore flopies-- ignore-cd /puppy_tahr_6.0.sfs error 15: file not found press any key to continue μόλις πατάω κάποιο κουμπι με πετάει στο grub menu μόλις παταώ να bootaρει σε windows εχθές μου εμφάνιζε τοrecovery σήμερα πήγα να κάνω repair πάτησα repair δεν έγινε τελικά και τώρα δεν μπαίνει ούτε σε recovery αλλά μου εμφανίζει windows failed to start a recent hardware or software change might be the cause.to fix the problem: 1insert your windows installation disc and restart your computer 2choose your language settings and then click next 3click repair if you do not have this disc contact your system administrator or computer manufacturer for assistance file: \boot\bcd status : 0x000000f info: an error occured while attempting to read the boot congiguration data. netbook είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εχεις/ειχες καποιο στικακι συνδεδεμενο πανω στο νετμπουκ οταν εκανες την εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπόν στα puppy find ----set root--- ignore flopies-- ignore-cd /puppy_tahr_6.0.sfs Μόνος σου το πέρασες το puppy; Ακολούθησες κάποιον οδηγό; Δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίον ξεκινάνε. Λοιπόν αν δεν έχεις τίποτα σημαντικό στο net θα σου έλεγα καλύτερα να κάνεις νέα εγκατάσταση windows γιατί είναι αρκετά πολύπλοκο να φτιάξεις αυτό που έκανες. Για να τα φτιάξεις τα windows θα πρέπει να βρεις δίσκο εγκατάστασης με την έκδοση windows που έχεις πάνω για να ξεκινήσεις από dvd/usb και να κάνει recovery ή αυτόματο ή αν δεν βγάλει άκρη και χειροκίνητα. Αν θες να μπεις στο puppy mpew sto grub menuνομίζω με το esc μπαίνει σε τερματικό για να δίνεις εντολές,διαφορετικά με το e πάνω σε μια επιλογή του μενού σε αφήνει να βάλεις εντολές. Θέλει να βάλεις αυτές της εντολές (και να υπάρχουν και τα σωστά αρχεία μέσα στον φάκελο του puppy) kernel (hd0,0)/puppy/vmlinuz pmedia=usbflash initrd (hd0,0)/puppy/initrd.gz το (hd0,0) είναι το πρώτο διαμέρισμα (hd0,1) το δεύτερο και πάει λέγοντας το /puppy/ είναι ο φάκελος αν έχεις διαφορετικό όνομα πρέπει να αλλάξεις και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos_verso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ε με stickaki έκανα την εγκατάσταση των puppy είναι netbook δεν έχει cdrom και με usb stick έκανα το repair στα windows δεν χρειάζομαι τίποτα θα μπορούσες να μου δώσεις link έχω windows 7 starter? υπάρχει μία έκδοση windows starter? επίσης μπορώ να τα σβήσω όλα? και να το ξανακάνω από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 επίσης μπορώ να τα σβήσω όλα? και να το ξανακάνω από την αρχή Αυτό είναι και το ποιο απλό. Το usb με το οποίο έκανες repair που το βρήκες, τι είναι;Έχει μόνο το repair;Ίσως να έχει και τα windows. Τώρα όταν ξεκινάς από αυτό είπες τι γίνεται;Είπες ότι δεν μπαίνει στο recovery βγάζει όμως επιλογές γενικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos_verso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ναι αρκετές επιλογές ναι έχει και τα windows 7 starter έκανα usb boot windows starter αλλά όποτε πατάω repair μου εμφανίζει system recovery options με 2 επιλογες η 1η είναι use recovery tools that can help fix problems starting windows select any operation system to repair επίσης λέει if your computer system isnt listed click load drivers and then install drivers for hard disks και ο πίνακας είναι κενός όταν πατάω load drivers είναι σαν να βλέπω τα windows μπορώ να έχω πρόσβαση από κάτω 2η επιλογή restore your computer using a system image that you created earlier πέρασα τα windows τα puppy πως θα τα περάσω? για να μην δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα. ξέρεις κάποια ελαφριά διανομή?ή να μείνω σε puppy Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2015 από markos_verso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos_verso Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 να ρωτήσω για να περάσω antix μαζί με windows 7 πως γίνεται? το Νetbook έχει εγκατεστημένα windows 7 starter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω για να περάσω antix μαζί με windows 7 πως γίνεται? το Νetbook έχει εγκατεστημένα windows 7 starter Καλύτερα άνοιξε νέο θέμα για αυτή την ερώτηση. Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται dual boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα