Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δυστυχώς το παλιό μου πισι απεβίωσε που σημαίνει ήρθε η στιγμη για μια νέα επένδυση. Μεγαλος πόνος να σερφαρω με κινητό...

Θα χτίσω το νεο συστημα κομματι κομματι και θέλω με αυτό το budget 500, άντε 550 να πάρω το μέγιστο. Οποτε χρειάζομαι έξτρα γνώμες για αυτά που έχω καταλήξει.

κουτί : super case cl03a bLack midi 17.90

Cpu: fx 8320e 95watt 150

Cpu cooler: deepcool gamma archer 12,5 με ταχυδρομικά

ή

Arctic cooling alpine 64 plus 13.05 με ταχυδρομικά

ή κάποιο άλλο;;

Μ/b: gigabyte 78lmt-usb3 63,58 με ταχυδρομικά

ή

msi 760gma p34 fx 49.90

ή

Κάτι αλλο;

Ram : crusial 8 gb 1600mhz 47.78 με ταχυδρομικά

Σκληρός : έχω ηδη ενα 700gb και σκέφτομαι ssd kingston 30gb στα 35.90. Ελπίζω οι motherboards να μη μου κανουν θέματα

Driver : lg blue ray player & dvd rrcorder ch12n530 στα 62 με ταχυδρομικά.

Κάρτα γραφικών : λογικά μια μτχ κοντά ατα 100 πχ gtx 650, hd 7970 ή στην καλύτερη gtx 760.

Αναφέρω παραπανω " με ταχυδρομικά" κι έχει σημασία διότι η οποία πρόταση πρεπει να κινείται σε ανάλογα επιπεδα.

Σκοπός μου είναι να έχω ενα αξιοπρεπές συστημα π θα τρέχει τα παντα ή τα περισσότερα απο αυτή τη γενιά σε τουλαχιστον κανονικές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο αυτες οι μητρικες θα μπορουν να εκμεταλλευτουν πληρως την δυναμη του 8320. Για OC το ξεχνας εννοειται. Απο κει και περα αξιζει σιγουρα να ανεβασεις λιγο τα λεφτα για ssd και να πας σε 120GB τουλαχιστον.

Δημοσ.

Θα με ενδιέφερε να δω προτάσεις επαυτου. Δεν έχω θέμα να γίνουν προσθαφαιρέσεις.

Περί ssd δυστυχώς θα ξεφύγει αρκετά το μπάτζετ. Σε αυτή τη φαση εαν μου κανει σωστο booting κ επιπλέον "πετάει" κάποια λιγα προγράμματα θα είμαι ικανοποιημένος.

Περί motherboard με προβληματισες πάντως γτ δε μ φαίνονται κ τόσο κακες

Aspropani τώρα το είδα κ δυστυχώς απτό κινητό π Στέλνω ουτε εντιτ μπορω να κάνω....

Αυτό που περιγραφείς δεν καλύπτει αυτά π ψαχνω

Δεν ανέφεραν power supply...

Kaτεληξα στα lc500 37.22 meταχυδρομικα ή

Evga 430 80plus 40.85 με ταχυδρομικά.

Λογικά επαρκουν

Δημοσ.

O aspropani σπαμαρει μηνυματα παντου γιατι δεν ξερει πως να ανεβασει αγγελια για το λαπτοπ που θελει να πουλησει, μην δινεις σημασια.

Η χρηση αν καταλαβα καλα ειναι gaming? Κατανοω το γεγονος πως εισαι απο κινητο γι αυτο δε θα ζητησω να συμπληρωσεις την φορμα, αν βρεις χρονο ομως θα σου ελεγα να το κανεις για να σου γινουν και οι αναλογες προτασεις.

Σε 550€ μπατζετ παντως δεν χωραει ο 8320, ειναι για συστηματα που κοστιζουν περισσοτερο. Το να τον βαλεις σε μια μητρικη των 50€, τα οποια θα χωσεις μεσα σε ενα κουτι των 18€, δινοντας ρευμα με ενα τροφοδοτικο των 40€ δεν αξιζει. 

Η αληθεια ειναι πως για να στησεις καινουργιο συστημα απο την αρχη, και δη gaming, τα λεφτα δεν ειναι πολλα. Θα κοιταξω να σου κανω μια ολοκληρωμενη συνθεση για να παρεις μια ιδεα.

Δημοσ.

H χρηση είναι και για gaming αλλά όχι απαιτητικό. Θέλω δλδ να παίξω witcher 3 αλλά όχι Μαξ γτ κατανοώ τους περιορισμούς μου.

Πάντως είμαι διατεθειμένος να ακούσω κ προτάσεις που ανεβάζουν κάπως το μπατζετ πχ μέχρι 600.

Γιατί δε χωράει ο 8320? Προσανατολιζομαι για την light εκδοση του με λιγότερα watt ή ακόμη και τον 8300.

Εξάλλου με overclocking δε θα ασχοληθω.

Το κουτί έχει τόση σημασία; θέλω κάτι που απλα θα τα χωρέσει μέσα.

Περί τροφοδοτικου με δεδομένο οτι δε θα του κάνω hardcore χρηση νομιζω οτι δε θα χρειαστω κάτι πανω απο 550w.

Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις προτάσεις σ. Σε ευχαριστώ που αφιερωνεις χρονο.

Κι όντως απτό κινητό δε μπορω να κάνω πολλά για να διαμορφωσω τα κειμενα μ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...